میخوای برا تعطیلات خونه رونالدو رو اجاره کنیم ؟؟آخه باشگاهم داره از اون لحاظ برا سلامتی هم خوبه:دینقل قول:
دلم برای رونالدو سوخت !!!
بد بخت !!با چه رویی می خواد برگرده انگلیس ؟؟؟ من که جاش بودم بر نمی گشتم !!!
میخوای برا تعطیلات خونه رونالدو رو اجاره کنیم ؟؟آخه باشگاهم داره از اون لحاظ برا سلامتی هم خوبه:دینقل قول:
دلم برای رونالدو سوخت !!!
بد بخت !!با چه رویی می خواد برگرده انگلیس ؟؟؟ من که جاش بودم بر نمی گشتم !!!
مسئولان شهرداري مادريد به زودي خياباني در اين شهر را به نام مادر دروازه بان تيم ملي فوتبال اسپانيا نامگذاري مي كند.
مادر ايكر كاسياس پس از درخشش فرزندش در رقابت هاي جام ملت هاي اروپا (يورو 2008) و صعود اين تيم به مراحل پاياني مسابقات كه به قهرماني منجر شد، به سبب هيجان زياد دچار حمله قلبي شده و به بيمارستان منتقل شد.
مسئولان شهرداري مادريد پس از اطلاع از اين موضوع تصميم گرفتند در منطقه زادگاه كاسياس نام خيابان مجاور به نخستين خانه وي را به نام مادر اين بازيكن نامگذاري كنند.
يك مقام مسئول در اين خصوص گفت: هدف ازانجام اين كار ارج نهادن به زحمات مادر كاسياس در پرورش چنين بازيكن با اخلاقي است. با اين كار از خود كاسياس نيز بعنوان اسطوره ورزشي، قدرداني خواهد شد.
پيش از قهرماني تيم ملي فوتبال اسپانيا در رقابتهاي يورو 2008 شمار فروش پيراهنهاي اين تيم كه توسط شركت آديداس توليد ميشود، به رقم باور نكردني رسيد.
شركت آديداس اعلام كرده است كه پيش از قهرماني اسپانيا در يورو 2008 اين شركت به طور معمول روزانه بيش از 10 هزار عدد از پيراهنهاي اين تيم را توليد ميكرده است.
زينهوآ يكي از سران شركت آديداس روز دوشنبه در اين باره به يورو اسپورت گفت: «به دليل اينكه نميخواهيم به رقباي خود كمك كنيم، نميتوانيم رقم دقيق فروش را اعلام كنيم. اما، از اينكه اين پيراهنها به اين سرعت به فروش ميروند، بسيار خوشحال هستيم.»
همچنين گفته ميشود در ميان پيراهنهاي تيم ملي اسپانيا پيراهن داويد ويا، فرناندو تورس، ژاوي هرناندز و ايكر كاسياس جزو پرفروشترينها بودهاند.
داش کریس ایول خوب شروع کردی ها ایول خوشحالم کردی........
راستی میگم دوستان بیایین یه بحثی داشته باشیم سر ترکیب رئال مادرید :
ترکیب رویایی(اما واقع گرایانه) من واس رئال این ترکیب هستش....
---------------------کاسیاس-------------------
هاینزه-------ویدیچ---------په په---------راموس
رونالدو--------فابرگاس------اشنایدر-------روبن
------------رائول-----------فن گل(همون نیستلروی خودمون------------
مربی احمد08 شوخی کردم بدون شک که میگم دلبوسکه چون خییلی دوسش دارم و خیییلی هم خوشحالم که داره سرمربی رئال میشه.
تورس ---------- په په --کاناوارو-------- راموس
روبن --------- اشایدر --------رونالدو
رائول --------- فن گل-------- روبینیو
اینم نظر منه البته حقیقی تر
قربون داش رائول ...اما خداییش بازی رئال با ترکیبی که چیدی دیدن داره....
یه چیز دیگه ...
راموس جون اون کاسیاسو جاانداختی...این مادرش بفهمه دوباره بستری می شه ها ....
در ضمن این خبر مال 4 روز پیشه ..اگه خوندید شرمندم که باز این خبرو دیدین...
بر اساس خبرهاي منتشره در اسپانيا ، باشگاه فوتبال منچستريونايتد انگليس پيشنهاد باشگاه رئال مادريد براي خريد كريستيانو رونالدو را پذيرفته است
ايستگاه راديويي اوندا كرو اسپانيا اعلام كرد كه باشگاه رئال مادريد در مورد انتقال اين ستاره پرتغالي با منچستريونايتد به موافقت اصولي رسيده است.
اگرچه منچستريونايتد تمايلي براي از دست دادن رونالدو ندارد اما ترجيح داده كه به جاي حفظ اين بازيكن ارزشمند در حاليكه رضايتي براي ماندن ندارد ، او را بفروشد.
گفته ميشود كه انتقال رونالدو به باشگاه سانتياگو برنابئو در ازاي ۹۰ ميليون يورو ظرف چند روز آينده نهايي خواهد شد.
در صورت تائيد اين خبر ، رونالدوي ۲۳ساله به گرانترين بازيكن در تاريخ فوتبال تبديل ميشود.
برنده جايزه فصل ۲۰۰۸ - ۲۰۰۷كفش طلايي اروپا كه در سال ۲۰۰۳از تيم اسپورتينگ ليسبون در ازاي ۱۵ميليون يورو به تيم منچستريونايتد پيوست ، در فصل گذشته براي اين تيم ۴۲گل به ثمر رساند.
سلام به همه................
احمد جان ما چاکریم..........
میگم این وحید قرار بود بعد جام ملتها بیاد........پس چرا نیومد.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! !!!!!!!!!!!
نظر منو می خواید..........به نظر من همین ترکیبی که الان رئال داره عالیه........
فقط چند تا بازیکن برای ذخیره های خودش می خواد........
اینم از ترکیب من.........هر چند همونطور که گفتم الان ما یه تیم جوون عالی داریم همشون میتونن خوب بازی کنن.........
..........................کاسیاس............ ................
.................کاناوارو.............په په.....................
هاینزه/مارسلو/تورس................................راموس
.....................................گاگو..... .................
.......................گوتی................... ................
روبینهو/روبن...............................اشنای ر/هیگواین
...................رائول..................... ..................
................................نیستلروی.. ..................
من ؟؟؟..:دینقل قول:
میگم این وحید قرار بود بعد جام ملتها بیاد........پس چرا نیومد.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! !!!!!!!!!!!
هستم که :دی
الان ساعت 2 هست ..دیگه کی باید باشم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...........
خوبی وحید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر تو فقط الان اینجا هستی و تا دو دقیقه دیگه میری!!!!!!!!!!
سلام !!!
نه امشبو در خدمیتیم !!
به خدا امروز بودم همش !! البته توی اینترنت !!! ای پیم رو بستن(باید صحبت کنم .اصلا به من ربط نداشت چون با هوشمند می ام )
بعدش همش هستم من !! ولی بابک اومد پاک کرد گفتم الان می زنه بنم می کنه !!! :دی به خاطر همین فقط اخبار رو می خونم !!!
وحید تو کلن دنبال دردسری.........!!!!!!!!!!!!!
جان وحید تا حالا تو عمرت 20 دقیقه آروم نشستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه 20 دقیقه زیاده...!!!!!!!!10 دقیقه آروم نشستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بازیه با حال در مورد فوتبال انلاین هم هست ..الان دارم بازی می کنم پیشنهاد می کنم !! :دیکد:http://www.playforyourclub.com/play20.php
راستی وحید اسم اصلی این کله گنده های سایت رو برام بگو...............!!!!!!!!!البته با نام کاربریشون..........
پیغام بفرست................چون تو همه رو میشناسی..........!!!!!!!!!!!!!!
منتظرم.............آره من خیلی پر رو هستم..........مشکلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زود باش فقط 1 دقیقه وقت داری که 5 ثانیش هم گذشت!!!!!!!!!!!!!
بابا تو adsl داری..........!!!!!!!!
ما نداریم..........!!!!!!!!!!!!
بزار تا 2 یا 3 هفته دیگه فکر کنم بگیرم.............
اون موقع میام باهات مسابقه هم میدم.............!!!!!!!!!
راستی اسم ها چی شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 3 دقیقه وایستادم تا صفحه لود شه !!
ای دی اسل ندارم !!!
28 کیلوهه سرعتم!!!!
وحید تو کلن دنبال دردسری.........!!!!!!!!!!!!!
جان وحید تا حالا تو عمرت 20 دقیقه آروم نشستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه 20 دقیقه زیاده...!!!!!!!!10 دقیقه آروم نشستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من بی گناهم !!! اشتباه شده !! :دی
استی وحید اسم اصلی این کله گنده های سایت رو برام بگو...............!!!!!!!!!البته با نام کاربریشون..........
پیغام بفرست................چون تو همه رو میشناسی..........!!!!!!!!!!!!!!
منتظرم.............آره من خیلی پر رو هستم..........مشکلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زود باش فقط 1 دقیقه وقت داری که 5 ثانیش هم گذشت!!!!!!!!!!!!!
برای چی ؟؟؟
اینجان !!کد:http://forum.p30world.com/showgroups.php
قرمزا از همه گنده ترن !! بعدش نارنجیا !
منم این رنگها رو میدونستم............
اسم های اصلیشون رو میخواستم بدونم................!!!!!!!!!!1
راستی این فوتباله هم خیلی جالبه!!!!!!!!!!!!
باید چند امتیاز بگیری تا اسمت جز 10 تا بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا اسم کی رو ؟؟؟
بیشتریشون اسمشون هست !!!!
نمی دونم !!!
مثلا Pop.......
نگفتی چند امتیاز میخواد تا بری تو لیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رابطه ی خوبی باهاش ندارم !!!
گفتم نمی دونم همین الان پیداش کردم !!!!
خوب تا حالا بیشترین امتیازی که گرفتی چند بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با لمپارد یه بار 23 هزار تا گرفتم...........البته خودم باورم نمیشد!!!!!!!!!!!
یه بار حدودا همون قدرا رفتم !!!
ولی بازیکنش عتیقه بود !!!!
به به اشنایدر !!! چرا حرف نمی زنی ؟؟؟
باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که نمی گذارد گابریل هاینزه مدافع ارژانتینی این باشگاه در المپیک چین شرکت کند.
گابریل هاینزه مدافع باتجربه و ارژانتینی رئال مادرید قرار بود به همراه تیم ملی کشورش در رقابتهای المپیک شرکت کند.
سرمربی تیم المپیک ارژانتین بعد از اینکه مطلع شد که اینتر میلان به بوردیسو اجازه حضور در المپیک را نمی دهد برای پر کردن جای او هاینزه را به تیم دعوت کرده بود.
رئال مادرید باید در اواسط ماه اگوست در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا به مصاف تیم والنسیا برود و کادر فنی این تیم اعلام کرده اند با وجود مصدومیت کاناوارو و غیبت وی انها به هاینزه نیاز خواهند داشت از این رو به وی اجازه رفتن به چین را نخواهند داد.
پیش از این نیز برخی از باشگاههای بزرگ اروپا مانع رفتن بازیکنان خود به المپیک شده بودند مثل : رونالدینهو از بارسلونا - کاکا از میلان - بوردیسو از اینتر میلان - مارتین دمیکلیس از بایرن مونیخ - دیگو از وردربرمن
سرمربی تیم المپیک ارژانتین برای پر کردن جای خالی هاینزه گزینه هایی چون نیکولاس پاریخا از اندرلشت بلژیک و امیلیانو اینسوئا از لیورپول را مد نظر دارد.
گر چه هنوز چند ماه دیگر تا پایان سال میلادی و اعلام بهترین بازیکن سال باقی مانده است ولی از هم اکنون نظرات و پیش بینی های گوناگونی در مورد نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکن سال زده می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه رئال مادرید ، مجله اکیپ فرانسه در اخرین چاپ خود نام ۵ تن از کاندیدهای احتمالی کسب جایزه توپ طلا را معرفی کرده است که نام ایکر کاسیاس سنگربان تیم رئال مادرید نیز در بین انها دیده می شود.
قهرمانی در لیگ اسپانیا و یورو ۲۰۰۸ و کسب عنوان بهترین دروازه بان در هر دو تورنمنت کافی است تا نام ایکر کاسیاس به عنوان یکی از نامزدهای کسب جایزه توپ طلا اعلام گردد.
بر اساس اخرین چاپ مجله اکیپ فرانسه که یکی از مجلات وابسته به مجله فرانس فوتبال ( مسئول انتخاب و معرفی بهترین بازیکن سال ) است نام ۵ کاندیدای نهایی و احتمالی کسب عنوان بهترین بازیکن سال معرفی شد که این ۵ نفر عبارتند از :
ایکر کاسیاس از رئال مادرید - فرناندو تورس از لیورپول - اندره ارشاوین از زنیت سن پترزبورگ - کریستیانو رونالدو از منچستریونایتد و لیونل مسی از بارسلونا.
برترين و ثروتمندترين باشگاههاي فوتبال اروپا با برنامه فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) در مورد محدوديت استفاده از بازيكنان خارجي مخالفت كردند.
به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس از نيون سوئيس ، اعضاي اتحاديه جديد باشگاههاي اروپا متشكل از ۱۰۳تيم از ۵۳كشور در اولين نشست اقتصادي خود با برنامه پيشنهادي سپ بلاتر رئيس فيفا موسوم به ۶+۵در حمايت از هويت ملي باشگاهها مخالفت كردند.
بر اساس اين قانون تيمها در مسابقات خود بايد حداقل از شش بازيكن بومي و حداكثر از پنج بازيكن خارجي استفاده كنند.
اما باشگاههاي اروپايي ترجيح ميدهند كه اتحاديه فوتبال قاره اروپا (يوفا ) طرحي را پياده كند كه بازيكنان بدون توجه به مليتي كه دارند و براساس سابقه بازي در يك كشور خاص ، سهميه بندي شوند.
اتحاديه باشگاههاي اروپا در بيانيهاي اعلام كرد : لزومي به اجراي قانون ۵ + ۶نيست و اين اتحاديه در عوض با قانون بازيكنان بومي يوفا موافق است.
در اين نشست كه در مقر يوفا يعني شهر نيون سوئيس برگزار شد ، حكم كارل هاينس رومنيگه به عنوان رئيس و خوآن لاپورتا به عنوان نايب رئيس اين اتحاديه تائيد شد.
از اولويتهاي اين اتحاديه ، تغيير تقويم مسابقات بينالمللي است تا بازيكنان زمان كمتري براي حضور در تيمهاي ملي خود سپري كنند و همچنين بهبود روابط با دولت هاست.
اين اتحاديه در ماه ژانويه به جاي گروه G -۱۴تشكيل شد تا تاثير بيشتري بر نحوه اداره فوتبال در اروپا داشته باشد و توسط فيفا و يوفا به عنوان يك نهاد مستقل كه ميتواند به حل مشكلات مربوط به فوتبال كمك كند ، به رسميت شناخته شد.
در همين راستا گروه G -۱۴قدرت قانوني خود را از دست داد و فيفا و يوفا نيز با پرداخت مبالغي به باشگاهها در ازاي ترخيص بازيكنان براي شركت در مسابقات قهرماني اروپا يا جام جهاني موافقت كرد.
باشگاهها هر دو سال يكبار با بازبيني عملكرد آنها توسط اتحاديه در مسابقات چمپيونز ليگ و جام يوفا ممكن است جايگاه خود را در اين اتحاديه از دست بدهند.
خوان لاپورتا در يك سخنراني احساسي خطاب به خبرنگاران كه دقايقي پيش از خبرگزاري افه منتشر شده است، گفت: هر طور كه هواداران مي خواهند، حرفي ندارم. همين امروز استعفا مي كنم.
مشاورين خبري لاپورتا دست به كار شده و در تيتر اول وب سايت بارسلونا نوشتند: استعفاي احتمالي لاپورتا به فردا صبح موكول شد.
آس اسپانيا تيتر اول خود را تغيير نداده و پس از پوشش خبري پرونده كريس رونالدو، از استعفاي لاپورتا تا ساعاتي ديگر نوشته است.
ساندرو راسل در صورت استعفا و پذيرش بديهي آن، از سو هيئت رئيسه به عنوان مديرعامل جديد فعاليت خواهد كرد. وي در اولين اقدام قابل پيش بيني، پپ گوارديولا سرمربي فعلي تيم را از سمت خود بركنار مي كند.
گذر زمان تكليف اين اتفاقات داخلي را روشن مي كند.
در حالي كه باشگاه بارسلوناي اسپانيا مخالفت خود را نسبت به حضور بازيكن برزيلياش در بازيهاي المپيك اعلام كرده است؛ اما، رونالدينيو درمورد رفتن به اين بازيها تاكيد كرد.
پس از اينكه چندي پيش بارسلونا مخالفت خود را درمورد حضور "ليونل مسي" در المپيك اعلام كرده بود، اين بار نوبت به بحث درمورد حضور يا عدم حضور رونالدينيو در اين بازيها رسيده است.
بارسلونا روز سهشنبه به طور رسمي اعلام كرد كه رونالدينيو در نخستين جلسه تمرين پيش فصل اين تيم كه روز دوشنبه هفته آينده برگزار ميشود، حاضر خواهد بود. </font />
رونالدينيو درمورد حضور خود در المپيك پكن گفت: «نميتوانم خودم را خارج از المپيك پكن تصور كنم. خودم را از حالا در بازيهاي المپيك و به دست آوردن مدال طلا ميبينم.» </font />
وي افزود: «نسبت به حضور خود در تركيب تيم بسيار با انگيزه هستم. هدف من در حال حاضر آمادهسازي براي بازيهاي المپيك است چرا كه حضور در اين رقابتها افتخاري است كه نصيب عده كمي از بازيكنان ميشود.»
مذاکرات رئال مادرید و بنفیکا بر سر خوردی کودینا دروازه بان رئال مادرید به در بسته خورد .
بنفیکا پیشنهاد ۸۰۰ هزار پوندی برای دروازه بان سوم رئال داده بود اما رئال ۱.۵ میلیون پوند مطالبه کرد .
کودینا پس از مذاکرات موفق با سران بنفیکا امیدوار است در چند روز آینده به این تیم ملحق شود .
پدخا میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید اظهار داشت که هنوز رم هیچ پیشنهاد رسمی به او نداده است اما در صورت مطرح شدن پیشنهاد حتما به آن گوش فراخواهد داد .
گزارشان از ایتالیا مبنی بر آن است که رم به دنبال این مهاجم است که در حال حاضر در فکر بیشتر بازی کردن در یک تیم است .
میاتوویچ به ال رومانیستا گفت : خولیو بازیکن رئال مادرید است و در اینجا خوب است . هر چند اگر رم پیشنهاد دهد ما می نشینیم و خوب به آن فکر می کنیم . من هیچ پیشنهادی از رم برای باپتیستا دریافت نداشته ام و نمی خواهم درباره ی ارقام صحبت کنم . درست است که رم به او ابراز تمایل کرده اما باید پیشنهادش را رسمی کند .
به نظر نمی رسد که رم حاضر شود برای او ۲۲۰ میلیون یورو بپردازد . رئال مادرید امیدوار است با فروش او مقداری از پول خرید رونالدو را جبران کند .
اسکیل گارای از این که این فصل را در رئال مادرید نمی گذراند بسیار نادم و پشیمان است .
در حالی که این مدافه آرژانتینی می توانست در غیاب کاناوارو که مصدوم است در ترکیب رئال بدرخشد یک فصل قرضی راهی راسینگ سانتاندر شد .
گارای گفت : این امکان را داشتم که در طول مصدومیت کاناوارو جانشین او باشم . این بهترین راه نیست اما نمی توانم رد کنم که عاشق کسب چنین شانسی بودم . اگر در حال حاضر به مادرید می پیوستم شاید بهتر بود هر چند که نمی توانم کتمان کنم که خیلی دوست دارم که با راسینگ در اروپا حاضر باشم .
او همچنین افزود : به دو دلیل به رئال مادرید پیوستم : یکی این که رئال مادرید خیلی به من ابراز تمایل کرد و بسیار به پیوستن من پافشاری کرد و دیگر این که این تیم بهترین تیم جهان است . بقیه پیشنهادات شایعه بود و شما می دانید که نمی توانید به رئال مادرید نه بگویید .
به نقل از سایت هندو ؛ گیل وزیر ورزش هند اذعان داشت که تلاش داشته است که رئال مادرید را برای بازی در این کشور متقاعد کند .
او گفت اخیرا یک بازی بین المللی در کلکته برگزار شد که ما خوب خودمان را نشان دادیم و اثبات کردیم که هنوز فوتبال در کلکته نمرده است . من اخبرا در لندن بودم و در طی فینال ویمبلدون با مدیران رئال مادرید مذاکرده داشتم . من با آنها برای بازی کردن در کلکته مذاکره کردم و به نتایج مثبتی رسیدم و امیدوارم آنها متقاعد شوند .
آدولفو آتی ینزا لاندتا که در دهه ی 1950 برای رئال مادرید بازی می کرده است چهارشنبه در سن 80 سالگی دار فانی را وداع گفت .
فوتبالیست قدیمی امروز ساعت 15:30 سوزانده شد . او رفیق بسیار صمیمی و دیرینه ی آلفردو دی استفانو بود . او شخصیت و فوتبالیست با اخلاق و برجسته ای بود . همه ی باشگاه او را دوست داشتند و انجمن پیشکسوتان پس از خانه نشین شدنش از او به عنوان یک عضو قدیمی رئال مادرید حمایت می کرد و برای او احترام زیادی قائل بود .
آدلفو آتی ینزا در 1 دسامبر (11آذر) 1927 در مادرید متولد شد و برادر آنخل آتی ینزا بود . آدولفو دو فصل پیراهن سفید رئال مادرید را در کنار دون آلفردو دی استفانو بر تن داشت . او درست در آغاز دوره ی طلایی رئال مادرید در این تیم حضور داشت و با این تیم در دو فصل حضور دو لیگ اسپانیا برد . او در پست هافبک راست و مهاجم توپ می زد . آدولفو یک عضو فعال انجمن پیشکسوتان رئال بود .
در حالی که رسانه های اسپانیا بر این باورند که گالاتاسرای با رئال مادرید بر سر این مهاجم برزیلی به توافق رسیده اند هرمینیو منندز اصرار دارد : می توانم گالاتاسرای را کنار بزنم . او به آنجا نخواهد رفت . من تلفنهای زیادی از رم برای این بازیکن داشته ام اما هرگز بحثی پیرامون گالاتاسرای مطرح نبوده است .
و در آخر یه خبر عجیب...............
شایعات بر آن است که نریدا گایاردو بانوی مخصوص رونالدو که اسپانیایی است از پیوستن او به رئال مادرید جلوگیری کرده است .
رسانه های بریتانیایی از جمله اخبار جهان در حالیکه رونالدو خود بسیار علاقه داشت که در برنابئو باشد نریدا سنگ اندازی کرد .
این روزنامه با بی شرمی نوشت : کریستیانو نمی داند نریدایش در حال حاضر با بازیکنان تاپ رئال مادرید خوابیده است !!!!رونالدو یک مرد حسود است و نامزدش این را از او پنهان داشته است زیرا این در گذشته اش بوده است . سرجیو (راموس) به نظر می رسد که با نریدا رابطه ی عاشقانه ای برقرار ساخته باشد و دوست دختر کریستیانو را از او قاپیده باشد !
سرجیو و دو دوستش در خانه ی نریدا دیده شده اند و عکسی هم از سرجیو در حالی که در اتاق خواب نریدا او را در آغوش گرفته است منتشر شده است .
اگر این خبر بیش از یک شایعه باشد می تواند دلیل مناسبی برای عدم حضور رونالدو در رئال باشد .خانم گایاردو فعلا در این باره سکوت اختیار کرده است.
حالا رونالدو رو بیخیال.یه عکس از این نریدا نداری بزاری؟:11::31:
راستی راستی دلبوسکه داره برمیگرده؟نقل قول:
کاش دلبوسکه برگرده.حیف که داره سرمربی تیم ملیشون میشهنقل قول:
خبری از رونالدو نشد؟