فعلا که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ راحت داره دانلود میکنه از سرور داخلی، روز اوله احتمالا از دستشون در رفته.:3:نقل قول:
Printable View
فعلا که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ راحت داره دانلود میکنه از سرور داخلی، روز اوله احتمالا از دستشون در رفته.:3:نقل قول:
والا منم امروز اولین روزمه ! 512 نامحدود دارم؛ منطقه فرشچی هم هستمنقل قول:
اما دانلود کردنم لگ داره !! تازه فک کن خطم رو روی 6 مگ بستن ! نویز هم ندارم :n27:
تو خصوصی جواب میدمنقل قول:
در مورد نویز تو عکس مشخصه
فعلا ندارم
با دانلود منیجر تستت هس؟
نقل قول:
اونی که گذاشته بودم دانلود منیجر بود دیگه
این هم سرور خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیغام خصوصی هم فرستادم.
واقعا این شرکت پشتیبانیش حرف نداره من حول و حوش 7 سال که مشترک صبانت بودم هر وقت مشکلی بابت قطعی یا که دانلود با این شرکت داشتم با پشتیانی صبانت که تماس داشتم انگاری که از دماغ فیلم افتادن فقط همیشه مشکل میگفتن از زیر ساخت یا که خططون مشکل داره بعدشم گوشی رو سریع قطع میکردن در صورتی که مشکل از طرف خود شرکت بود محدودیت اعمال میکرد رو خط
اما امروز برای من خطم 4 ساعتی قطع بود البته 4 روزی میشه خط من رانژه شده اول که اس ام اس اومد مخابرات منطقه شما تهجیزاتش در حال ارتقا هست بعد که خودم باز با پشتیبانی تماس داشتم خیلی عالی و مودب گفتن تهجیزات منطقه شما در حال ارتقا هست درست راس 4 ساعت خورده ای مشکل نت من مرتفع شد تازه بعدشم پشتیبانی در تماسی که داشت اومد داخل سیستم پینگ مابقی موارد تست کردم واقعا از این شرکت راضیم
فقط افسوس میخورم که 7 سال مشترک شرکت دزد صبانت بودم این آخری که دیگه راهزن سر گردنه شده و بدترین شرکت ازاول:n09:
همون 2730 هست که دو آنتنش کردن! :دی مودم خوبیه. من که از 2730 راضیم. ولی اگر بتونی تا 120 خرج کنی پیشنهاد من TP- Link 8968 v3.0 هست (تاکید میکنم ورژن 3 اش رو چون تراشه اش جدید شده و گرمای تولیدیش کمتر). امکانات بی نظیری داره. USB Sharing هم بیشتر به درد انتقال یه اطلاعات از منبع خاص (فلش یا هارد) بین چند سیستم، اشتراک پرینتر و اشتراک اینترنت سیمکارت هست. در کل با توجه به نیاز باید خرید کرد. اگر واقعا میبینی نیازت با همین 2740 رفع میشه شک نکن و همینو بخر :n06:نقل قول:
همین دو سه روز پیش که مرکز مخابراتی ما که تعمیر داشت، علاوه بر پیامک تماس تلفنی هم گرفتن با من. خیلی عزت و احترام گذاشت. اینقدر گفت شرمنده هستیم و ببخشید و اینا من خیس عرق شدم!!! :دی واقعا خیلی مودب و خوبن دمشون گرم :n12:نقل قول:
والا من اول هدفم خرید مدل 2750 بود؛ همون که USB Sharing هم داره؛نقل قول:
ولی بعد دیدم که این قابلیت خیلی برام کاربردی نیس؛ چون سرعت انتقلاش هم شنیدم خیلی جالب نیس؛ که البته بستگی به سرعت وایرلس سیستم هم داره
خود فن اوا که امروز با پشتیبانی مشهد صحبت کردم، میگه که برای این شرکت مودم های D-link و Zyxel خوبن ! حالا نمیدونم چرا Tp-link رو نگفت؛ چون گفتم که خودم الان Tp-link دارم
الان موندم که بالاخره کدوم برند رو انتخاب کنم
اگه برات هزینه مهم نیست linksys بگیر یه عمر خیالت راحت باشهنقل قول:
ممنون ولی یه خورده گرونه !نقل قول:
2 تا سوال داشتم :
1. VPI/VCI که پیشنهاد میکنین، چیه ؟؟ خود پشتیبانی که گفت 8/35؛
2. مقدار MTU توی سرعت دانلود یا لود صفحات ول تاثییری داره؟؟ الان مقداری که روی مودم من هست، 1300 ــه
512 نامحدود برنزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم خوبیه ولی میگن وای فایش ضعیفه فقطنقل قول:
ولی 2730uمشکی چیپستش برودکام آمریکاییه در صورتی که 2730u/1 چیپست ریلتک تایوانی هستش مشکیش خیلی خوبه ولی برا من الان ضعیف شده و snr رو کم نشون میده ولی هیچ مشکلی نداره فقط snr واقعی رو بهم نشون نمیده با سفیدش هم کار کردم زیاد نرم افزارش جالب نبود مثل مشکیش اصلا از سفیدش خوشم نیومدنقل قول:
8968 هم مودم خوبیه حتی قابلیت محدود سازی سرعت هم داره ولی میگن هنگ میکنه
بله مودم خوبیه البته الان 2730uمشکی هم دوباره اومده که تعدادشون محدوده چون سفارش مصر هستند ولی 2740u الان سفارش ایرانهنقل قول:
ما که 4 روز نتمون کلا قطع بود وقتی زنگ میزدیم پشتیبانی با بیحوصلگی میگفت معلوم نیست کی وصل بشهنقل قول:
tp-link بعضی هاش هنگ میکنه ولی d-link مطمئنه 2750u/1هم فلش میخوره وای فایش هم حرف نداره یه محله رو جواب میده 2750uمشکی هم که اصلا نیستنقل قول:
من امروز ثبت نام کردم. سرویس ۲ مگ. ولی به مسوول فروش میگم ۲ مگ رو روی چند میبندین، میگه روی ۴! درسته؟ یعنی فن آوا سرعت بالاتر از ۴ مگ نمیده؟!
چرا دوست عزیز؛نقل قول:
اگه خطتون جواب بده، و خودتون هم بهشون بگین، براتون بیشتر از اینم امکان داره که ببندن؛
دی لینک رو خودم قبول دارم. تی پی ها کدوماش هنگ میکنن؟ همین 8968 ؟! مطمئنی ورژن 1 یا 2 نیست؟ آخه ورژن 3 جدیده و خودش گفته همه مشکلات قبلی (از جمله گرم شدن) حل شده. :n29:نقل قول:
درباره مدل های U1 و U سری 2730 و 2750 توی تاپیک قدیمی مشاوره مودم وایرلس کلی بحث شد. گفتن که مدل های U که مشکی هستن با این که چیپشون برودکام هست، ولی نقص دارن و گزارش مشکل و خرابی زیاد داشتن. برعکس مدل U1 که سفید رنگه با این که تراشش تایوانی هست کارش خیلی خوبه و گزارش خرابی کمتر داشته. خداییش سفیدش خیلی خوشگله! :دی من که عاشقش شدم و این مشکیه دلمو زد! :n09:
اینم بگم که من دو بار D-Link 2730 U که مشکی رنگه رو خریدم و هر دو بار هم ازش راضی بودم. واقعا عالی بوده و هست. :n06::n11:
مبارکهنقل قول:
اگر خطت بکشه تا 10 مگ جا داره ببندن برات :n09::n06:
نمیدونم والا میگن tp-linkشانسیه میگن بعضی هاشون هنگ میکنن آشناهامون هم داشتن راضی نبودننقل قول:
اگر چند روز با U1 کار کنی اونوقت قدر 2730uمشکی رو میدونی U1 اصلا نرم افزار خوبی نداره البته من با 2750U/1 سفید کار کردم و نتونستم حتی باهاش ipرو عوض کنم و حتما باید مودمو خاموش/روشن میکردم در صورتی که با 2730uمشکی راحت با 3کلیک تو 4-5ثانیه ipعوض میکنم
دوستان سرویس 512 نامحدود روزانه چند دانلود میده تقریبا ؟ پینگ روزانه چطوره ؟ شبا که افزایش زیاد پینگ نداره که ؟!
تهران مرکز سعادتمند
تقریبا طوی تمام ساعات روز با 512 نامحدود میتونی بین 50 تا نزدیک 70 دانلود کنی؛نقل قول:
پینگ هم پایین هست؛ پینگ امروز صبحم 44 بود
خوشبختانه بعد از خروج از مخابرات الان دو ماهه که دارم طعم اینترنت حالا پر سرعت که هیچی اما بدون دغدغه رو میچشم .
خداییش خیلی از خدمات فن اوا راضی بودم . باورم نمیشه دو سال الکی توی اون مخابرات خراب شده موندم . بعد از این چند سال که مشتریشون بودم خیلی راحت شبانه رو حذف کردن . احترام به مشتری ندارن که هیچ دزد هم تشریف دارن .
حدود همون 50 تا 70 به طور ثابت . پینگ هم از 4.2.2.4 واسه من بین 150 تا 200 میچرخه و واسه گوگل هم تقریبا 100 . افزایش پینگ من ندیدم شبا . کلا از هیچ جایی ندیدم تا حالا سرویس نامحدود شبهاش یا کاهش سرعت داشته باشه یا کاهش پینگ .نقل قول:
این حداقل تراقیک ماهیانه که برای سرویس های نامحدود ذکر شده یعنی چی؟
مثلا برای 512 نامحدود زده 20250 مگابایت !
نقل قول:
اونا الکیه..
سرویس های سایت به گفته خودشون اپدیت نیس
شما نامحدود بگیری، واقعا نامحدوده
2 تا سوال داشتم :
1. VPI/VCI که پیشنهاد میکنین، چیه ؟؟ خود پشتیبانی که گفت 8/35؛
2. مقدار MTU توی سرعت دانلود یا لود صفحات ول تاثییری داره؟؟
همونی که خودش گفته باید بزنی ، چیز دیگه ای بزنی فکر نکنم بتونی وصل شی .نقل قول:
البته اکثر سرویس دهنده ها 0/35 یا همون PVC2 هستن ، حالا نمیدونم چر این 8/35 ـه !
بعضی از مودما خودشون اتوماتیک vpi/vci رو تنظیم میکنننقل قول:
سلام
سوال دارم اگه میشه من رو راهنمایی کنید....
من پنج شهریور درخواست فسخ رو به شاتل فرستاد بعد از کلی الافی که کشیدم بیستم گفتن از رانژه خارج شده در حالی که چراغ adsl مودم روشن بود زنگ زدم فن اوا که بگم خط رو رانژه کنه که گفت خط دایر هست!!! و یوزر و پسورد رو داد ولی هر چی تلاش کردیم به نت وصل نمیشه زنگ زدم پشتیبانی فنیش و چند راه گفت باز هم نشد اخر سر گفت مشکل از شرکت قبلیه و هنوز به طور کامل خط تخلیه نشده زنگ زدم شاتل گفت کامل تخلیه شده همون موقع یادم افتاد که برج ما با شاتل قرار داد بسته و یه دستگاه بزرگ از شاتل توی برج ما هست که گفتش ربطی نداره به اون شما میتونید هر موقع خواستید فسخ کنید این فن اوا هم همش میپیچونه میگه داریم برسی میکنیم!
بگید چی کار کنم دارم دیوانه میشم!!!!!اخه مگه میشه فن اوا به این سرعت رانژه کرده باشه؟!
جای دیگه هست که بشه پیگیر شد؟
سلام
دوستان سرعت شبانه فن اوا چجوریه ؟ محدودیت داره ؟ مثلا سرعت 2 مگ شب ها چقدر میشه دانلود کرد ؟
سپاس
منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم . یوزر پس رو که داد هر چی سعی کردم وصل شم نشد فکر کنم همش ارور 691 که مال یوزر پس هست رو میداد .نقل قول:
ساعت اداری هم تموم شده بود . شنبه که شد زنگ زدم بهشون که گفتم بعد از کلی راهکار پیش پای ما که گذاشتن و جواب نداد (حالا همه چیزهایی که خودمون بلدیم رو هم میگفت) از اخر گفت بزار زنگ بزنم مخابرات .
نمیدونم چی شد و چی گفت اونور خط اما از اخر گفت خطت تو مخابرات رانژه شده بوده اما فعال نبوده یه همچین چیزی . بعد هم راحت وصل شد .
دوستان 50 60 صفحه از این تایپک رو خوندم و به این نتیجه رسیدم سرویس 512 حجمی 5 گیگ گزینه مناسبیه برای من چون شبانش هم بسیار خوبه و قیمتش هم برابر 128 صبانته!
سوالی که دارم اینه که میدن این 512 رو به کاربر معمولی بدون کارت دانشجویی و این داستانا؟
هنوز کیفیت خودشو حفظ کرده فن آوا؟
با سپاس فراوان
یک سوال یک خط جدید گرفتم اونو هم میخوام از فن آوآ بگیرم......
تو سایت فقط سرویس حجمی برای مشترکین جدید داره!!!!!!از نمایندگی هم بگیرم همینجوریه؟؟؟؟
خودم تا حالا یک مگ 3 گیگ شبانه آزمایش نکردم.....تا 500kb/s میرسه؟؟خط خودم تا 12 مگ هم ساپورت میکنه ازین لحاظ مشکلی ندارم.....
سلام من یه دو سه سالی بود مشتری مخابرات بودم که تازگیا جا زده و شبانه رو حذف کرده حالا می خام بیام تو خط فن اوا. سرعت شبانه سرویس هاش چطوره؟شبی چقدر میشه گرفت؟محدود میکنه؟ مثلا همین سرویس 512 حجم 6 گیگ ا ماهه سرعتش روزانه شبانه چطوره؟
سلامنقل قول:
آره تا حتی سرویس 2 مگ هم بدون مشکل به کاربران عادی میدن؛
من خودم 512 گرفتمو مشکلی هم نداشتم؛ تمام کارا پشت تلفن انجام میشه
من خودم سرویس 512نامحدود گرفتم که خیلی مناسبم نیس راستش؛ خودم هم میخوام برم تغییر سرویس بدم به حجمی که شبا دانلود کنم
نقل قول:
نه شما میتونی از تمام اون تعرفه ها استفاده کنی؛ اون سرویس رو که شما میگی، فقط کسایی میتونن سفارش بدن که مشترک جدید باشن
ولی بقیه تعرفه ها برای مشترک های جدید بازن و مشکلی هم نداره
به این بستگی که خطتون رو روی چن مگ ببندن، 1 مگ رو احتمالا حداقل 6 میبندن، اما تا 8 هم جا داره اگه باهاشون صحبت کنی
نقل قول:
والا شبانه یه محدودیت میگن داره که، اونم اینکه تا یه حجمی دانلود کنی سرعت بالاس، بعد اون سرعت شبانه میشه 2 برابر سرعت اسمی سرویستون !
سرعت هم بستگی به این داره که مرکز مخابراتیتون چه طوری باشه و اینکه خطتون روی چن بسته بشه
سلام ..واسه من هم دیقیقا همین ارور ۶۹۱ رو میده اون ها هم میگن اینجا همهجی درسته و نمیدونیم مشکل کجای پس من شنبه زنگ بزنم بهشون بگم زنگ بزنه مخابرات؟! بعد از اینکه زنگ زد جه مدت طول کشید وصل شد؟نقل قول:
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
خطم یه روزه رانژه شده بود دیدم چراغ مودم روشن شده گفتم رمز و پسوورد منو بگید من وصل شدم
گفتن نه نمیشه هنوز کامل خط برقرار نشده و این چرت و پرت ها....
تا اینکه یه جوری رمز و پسوورد رو از پشتیبانی گرفتم ولی وصل نمیشد و این ارور 691 رو میداد
وقت اداری زنگ زدم بخش خرید از اونجا پسوورد و یوزر منو فعال کردن درست شد
سلامامروز زنگ زدم بهشون همه اینایی که گفتید رو گفتم ولی میگن نه مشکی نیست !! داریم برسی میکنیم!!!!! بعدش میگه خط از طرف شاتل تخلیه نشده و باز شاتل میگه کامل تخلیه شده بعدش میگه تغییر پورت انجام میدیم فردا تماس میگیریم ! اه اه از دست این فن اوا
شما باید حضورا میرفتی شاتل فرم تخلیه پر میکردینقل قول:
اگه بعد از ۷۲ ساعت تخلیه نمیکردن
میرفتی سایت ۱۹۵ یا بازرسی شکایت میکردی
هر روز هم زنگ میزدی شاتل
هر سرویس دهنده ای زنگ بزنی بهت میگن خطت رو کدوم شرکت رانژه شده
بعضی شرکت برای تخلیه خیلی اذیت میکنن
خودم پیشگامان داشتم اونم همش میگفت تخلیه کردیم
والا امروز شد سه هفته فن اوا هم البته میگه ممکنه شاتل تخلیه نکرده باشه امروز خیلی به شاتل زنگ زدم همش میگن داریم برسی میکنیم اخر سر هم با لهن بی ادبانه میگه جناب شما ۶ بار زنگ زدید داریم برسی میکنیم دیگه!نقل قول:
خودم شک دارم که به خاطر دستگاه توی برج باشه که باز هم پرسیدم گفتن ربطی نداره رفتم پیشه مسئول برج که ایشون زنگ زد شاتل میگه احتمالا مامور اشتباهی جای دیگه رو قطع کرده تا ۳ روز دیگه مامور میفرسته برای اون دستگاهه ...
اصلا ربطه به اون دستگاه داره ؟
فن اوا هم گفت تغییر پورت رو انجام میده و فردا خبرش رو میده..
البته فن اوا هم یا تردید میگه شاتل کامل تخلیه نکرده..
با تغییر پورت امکان داره درست بشه؟
سلامنقل قول:
اگر سرعت اینترنت 2 مگ باشه، 2 برابر سرعت اسمی یعنی دقیقا چقدر ؟
ممنون
والا امروز شد سه هفته فن اوا هم البته میگه ممکنه شاتل تخلیه نکرده باشه امروز خیلی به شاتل زنگ زدم همش میگن داریم برسی میکنیم اخر سر هم با لهن بی ادبانه میگه جناب شما ۶ بار زنگ زدید داریم برسی میکنیم دیگه!نقل قول:
خودم شک دارم که به خاطر دستگاه توی برج باشه که باز هم پرسیدم گفتن ربطی نداره رفتم پیشه مسئول برج که ایشون زنگ زد شاتل میگه احتمالا مامور اشتباهی جای دیگه رو قطع کرده تا ۳ روز دیگه مامور میفرسته برای اون دستگاهه ...
اصلا ربطه به اون دستگاه داره ؟
فن اوا هم گفت تغییر پورت رو انجام میده و فردا خبرش رو میده..
البته فن اوا هم یا تردید میگه شاتل کامل تخلیه نکرده..
با تغییر پورت امکان داره درست شه؟
یعنی 500کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
ممنون بابت پاسخنقل قول:
شما اینترنت فن آوا دارید ؟ شبانش چطوره ؟ راضی هستید ؟ محدودیت دانلود داره ؟