شما هم نرم افزار ؟نقل قول:
اقا من فقط سراسری و غیر انتفاعی رو زدم
ازاد و بقیه رو خبر ندارم
شما خبر داری ؟
Printable View
شما هم نرم افزار ؟نقل قول:
اقا من فقط سراسری و غیر انتفاعی رو زدم
ازاد و بقیه رو خبر ندارم
شما خبر داری ؟
نقل قول:
سلام
آره منم نرم افزارم!
من امسال فقط سراسری زدم. اما پارسال که شرکت کردم هم سراسری زدم و هم غیر انتفاعی!
+
آزاد که کنکور نداره
اگه تو کنکور هیچ کدوم رو قبول نشدی (سراسری یا غیر انتفاعی) مدارک کاردانی تو ببر دانشگاه آزاد محل، ثبت نام کن! (مثلا چند تا رفیقای من همین کارو کردن)
خب شما تو کدوم دانشگاه هستی ؟نقل قول:
یعنی شما پارسال غیر انتفاعی قبول نشودی ؟
خب الان بخوام واسه ازاد چند تا رو بزنم باید چیکار کنم ، نزدیکمون تهران جنوب
موسسه غیر انتفاعی که کنکور نمیخواد کنکوری که سازمان میگیره الکیه
خوده من تو رشته برق کلی منفی زدم بعدش اسمم در اومد برای موسسه غیر انتفاعی که رشته مهندسی برق قدرت تو مرکز استان داشت
منابع کاردانی به کارشناسی برق رو از کجا میشه پیدا کرد؟هم عمومی هم اختصاصی.
تو دفترچه مثلا نوشته فیزیک و ریاضی و ... ولی سرفصلهاش نیست.
بچه های رشته نرم افزار یک سوال خیلی مهم داشتم ازتون
خواهش میکنم پاسخ بدید چون وقت کمه باید سریعا برم کتاب ها رو خریداری کنم بخونم
در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میاد که این وبسایت رسمی نیست٬ اما تقریبا جامع هست
سوالی که دارم اینه که در لینکی که قرار دادم منابع کنکور ۹۴ نرم افزار رو نوشته و منابع اصلی رو توضیح داده که از کدوم کتاب قراره بیاد
واقعا کتاب هایی که مشخص کرده از همین کتاب ها قراره بیاد ؟ (نویسنده و مترجمشو میگم)
همین کتاب ها بگیرم بخونم برای کنکور یا خیر
راهنمایی کنید دوستان
ممنون
چرا پارسال که من کنکور دادم، قبول شدم اما غیر انتفاعی قبول شدم و میخوام امسال دولتی قبول شم!نقل قول:
اگه شما سراسری قبول نشدی میتونی شخصا بری تهران جنوب و ثبت نام کنی!
البته اطلاعات دقیق تر رو از تاپیک دانشگاه آزاد بپرسین بهتر کمکتون می کنن
البته اینطور ها هم که میفرمائین نیست!نقل قول:
موسسه غیر انتفاعی داریم تا موسسه غیر انتفاعی!
مثلا غیر انتفاعی علم و فرهنگ که تو تهران قرار داده حتی خیلی بهتر از دولتی شهرستانه. (غیر انتفاعی شهرستان که جای خود دارد)
ای بابانقل قول:
متقاضی کم شده وگرنه دیگه کنکور معنی نداره
این پولی هم که هر سال سازمان سنجش بابت آزمون مقاطع تحصیلی مختالف میگیره بابت اینه که حقوق کارکنانش در بیاد
خود من سال 92 کنکور کاردانی به کارشناسی بیشتر سوالات تخصصی منفی زدم ماشین منفی 10 اونوقت تو بهترین موسسه غیر انتفاعی مهندسی برق قدرت شیراز قبول شدم
امسال خودتون امتحان کنید مثلا تو دفترچه نوشته ظرفیت هر موسسه 80 نفر اما زمان اعلام نتایج 120 نفر میفرستن برای هر موسسه
حتما شما غیرانتفاعی صدرا قبول شدی :n02:نقل قول:
من الان تهران جنوب رو زدم و ثبت نام کردم که یک ربع بیشتر تا خونمون راه نیست ولی اگه علم و فرهنگ قبول بشم میرم اونجا ( که نمیشم :n09: )
آره الان صدرا میخونم!نقل قول:
+
همیشه امید داشته باش، انشاالله علم و فرهنگ که هیچی دولتی (شمسی پور) قبول شی! :n01:
خب منم صدرا هستم :n09::n10:نقل قول:
همین صدرا هم اخرین نفر بودم که قبول شدم :n08:
نقل قول:
به به :دی
ورودی کی هستی؟
سال 92 :n02::n10:نقل قول:
منم ورودی 93 ام! :n01:نقل قول:
دوستان کسی میتونه جواب بده ؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
این سایت برای دانشجویان نرم افزار فوق العاده اس و مطالب جالبی داره.
+
ببینید دوست عزیز منابع رشته نرم افزار توی این چند سال اخیر تغییر نکرده و همین هاست.
البته اینکه به منابع اصلی و منابع کمکی اشاره کرده دلیل بر این نیست که سوال ها از منابع اصلی بیاد.
سوال ها از کتاب مشخصی نمیاد اما این کتاب هایی که ذکر شده جامع هستن و اگه بتونین اون کتاب ها رو بخونین میتونین درصد خوبی رو توی کنکور بزنین.
مثلا من پارسال که کنکور دادم منابعم اینا بود:
زبان تخصصی: کتاب زبان تخصصی رشته کامپیوتر هنرستان
مدار منطقی: مدرسان شریف (اصلا نخوندمش نمیدونم چطوریه)
برنامه نویسی: سی پلاس پلاس جعفر نژاد (برای کنکور بدک نیست، خیلی ابتدائی توضیح داده)
سیستم عامل: گسترش علوم پایه (من که چیزی نفهمیدم!!!)
ذخیره بازیابی: اندیشه اساتید (خیلی خوب توضیح داده)
ساختمان داده: اندیشه اساتید (متوسط)
برا ی دروس عمومی هم من کتاب "سه کتاب ساکو" رو یشنهاد میدم. خیلی خیلی خوبه ...
موفق باشید. :n16:
هیشکی نمیدونه یعنی ؟:n37:نقل قول:
مدرسان شریف واسه تخصصی گزینه خوبیهنقل قول:
بچه ها دانشکده های دولتی مثه باهنر شیراز
رتبه های قبولی سال قبل برای روزانه و شبانه رو کسی میدونه ؟
اینطور که من سرچ کردم شبانه همه زیر ۱۰۰۰ بود و روزانه هم زیر ۳۰۰ (البته نتیاج درستی توی گوگل پیدا نکردم٬ فقط ۲ - ۳ نتیجه)
و ممنون میشم این سوال آخر هم جواب بدید
» درسای تخصصی کامپیوتر به جز ریاضی٬ اگه هر کدو رو ۳۰ درصد بزنم و عمومی ها هم ۲۰ درصد بزنم٬ بنظرتون شانسی برای قبول دارم یا خیر ؟
سلام دوستان
کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته پیام نور کی برگزار میشه ؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین برام مهمه
برادرم کاردانی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی خونده رشته گرافیک کامپیوتر ؛ میخواستم بدونم آیا میتونه برای کارشناسی رشته ش رو عوض کنه مثلا بره مدیریت بخونه ؟؟
و ممنون میشم بهم بگین ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی چه زمانی است ؟؟ حالا یا آزاد یا سراسری یا پیام نور
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین ، برام خیلی مهمه
سپاس
دوستان کی کارت ورود به امتحان رو میدن ؟کی امتحانه ؟
سلام.
کلی جستجو کردم اما بیشتر گیج شدم !
من کاردانی کامپیوتر هستم و 6 ترمه شدم و سربازی هم نرفتم.
الان هم 2 درس معرفی به استاد گرفتم. که تا اخر شهریور تمومه.
ترم پیش اردیبهشت ماه از اموزش خبر دادن که باید فرم تعهدی رو پر کنم . فکر میکنم برای مشمولیت یا سنوات بود دقیق یادم نیست.
بهم گفتن باید جوابش رو ببرم نظام وظیفه که هنوز پیگیری نکردم (جوابش رو از دبیرخونه نگرفتم هنوز)
آیا میتونم کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنم برای نیمسال اول 94-95؟
رشته نرم افزار کامپیوتر هستم-سما کرج
پیشاپیش ممنون.
تا جایی که بنده اطلاع دارم سقف مجاز سنوات تحصیلی در دوره ی کاردانی 2.5 سال هست ( معادل 5 ترم ) + 2 ترم سنوات ارفاقی که بهتون تعلق خواهد گرفت .
شما اگر کاردانی رو 6 ترمه به اتمام برسونید قاعدتا 1 ترم از سنوات ارفاقی استفاده کردید .
در واقع حداکثر یک نیمسال ( یک ترم ) دیگر مهلت دارید که در مقطع ناپیوسته اقدام به ثبت نام کنید . در غیر این صورت پس از اتمام سنوات ارفاقی مشمول به حساب میاین و غیبت خواهید خورد .
باز هم برای اطلاعات تکمیلی ، حتما از پلیس +10 یا نظام وظیفه سوال کنین .
کنکورم تموم شد
معمولا جوابا کی میاد رو سنجش؟
- - - Updated - - -
کنکورم تموم شد
معمولا جوابا کی میاد رو سنجش؟
معمولا میگن اواخر شهریور ولی تا اوایل مهر طول میکشه!نقل قول:
اقا جواب این تست ها کی میاد؟نقل قول:
خیلی سخت بود بی پدر
سلام دوستان
کسی میدونه کی جواب کنکور میاد؟
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ اعلام اسامي پذيرفتهشـدگان نهايي رشتههاي تحصيلي متمركز و معرفي شدگان چند برابرظرفيت پذيرش رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركزآزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1394
ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان، به اطلاع ميرساند اسامي پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1394 (اعم از رشته هایی که پذیرش آنها با آزمون صورت می پذیرد یا پذیرش آنها با سوابق تحصیلی بوده است) و همچنين معرفيشدگان چند برابر ظرفيت پذيرش رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركز آزمون مذكور در روز يكشنبه مورخ 94/6/29 از طريق پايگاه اطلاعرساني اين سازمان به نشاني:www.sanjesh.org اعلام ميگردد. لذا از داوطلباني كه در رديف پذيرفتهشدگان نهايي اين آزمون قرار ميگيرند دعوت ميشود، با توجه به مندرجات اطلاعيهاي كه در اين خصوص بهطور همزمان با اعلام اسامي آنان منتشر خواهد شد، ابتدا به پايگاه اطلاعرساني دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نموده و ضمن كسب اطلاع از برنامه زماني و مدارك اعلام شده مربوط به هر كد رشتهمحل، در زمان مقرر براي ثبتنام و ساير مراحل پذيرش به نشاني مشخص شده مراجعه نمايند. بديهي است در صورت نبودن برنامه زماني خاص در سايت دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل قبولي، پذيرفتهشدگان لازم است در يكي از روزهاي سهشنبه 94/6/31 و چهارشنبه 94/7/1 با در دست داشتن مدارك لازم براي ثبتنام مراجعه نمايند.ضمناً آن دسته از داوطلباني كه اسامي آنان به عنوان معرفيشدگان چند برابر ظرفيت پذيرش رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركز كارشناسي ناپيوسته اعلام خواهد شد، لازم است براي آگاهي از زمان و مكان برگزاري مصاحبه به اطلاعيه اين سازمان كه در تاريخ 1394/7/20 در پايگاه اطلاعرساني اين سازمان به نشاني فوق و همچنين نشريه پيك سنجش (هفتهنامه خبري و اطلاعرساني اين سازمان) منتشرمی گردد، مراجعه نمايند.1394/06/28
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز که نزدن
نوشته ساعت ۸ امشب
- - - Updated - - -
هنوز که نزدن
نوشته ساعت ۸ امشب
بلاخره قبول شدم اونم توی یکی از بهترین دانشکده های مهندسی کشور (نرم افزار کامپیوتر)
سلامنقل قول:
داداش کجا قبول شدی؟
سلامنقل قول:
باهنر شیراز قبول شدم :n20: توی شهر خودم
شما چی؟
من کنکور ندادمنقل قول:
من پارسال این کنکور رو دادم. گفتم شاید هم دانشگاهی شده باشیم :n01:
موفق باشی :n06:
سلام دوستان
من شمسی پور نرم افزار قبول شدم شبانه. میخواستم بدونم از نظر هزینه با دانشگاه علمی کاربردی همین رشته برابری میکنه یا بیشتر هست تقریبا؟!
بعد از لحاظ مدرک که روزانه با شبانه تفاوتی نمیکنه؟!!
شمسی پور دانشگاه معتبری هست، هزینه شبانه هر ترم بطور متوسط 600 - تا 700 هست ( با توجه به دروس ) ( حتی اگه علمی کاربردی هزینه ش کمتر باشه - که فک نمیکنم باشه - مدرک شمسی پور رو از دست ندین)نقل قول:
مدرک روزانه و شبانه هم فرقی نمیکنه هر دو ارزش برابر دارن
سلام من قبول نشدم البته خودم میدونستم قبول نمیشم
می دونید شرایط دقیق تکمیل ظرفیت چه جوریه؟ فقط اونایی که آزمون دادن می تونن واسه مصاحبه برن ؟
من وقتی ثبت نام کردم اسم شهرمون توی لیست انتخاب شهر نبود حالا گفتند اومده ورودی مهر 60 نفر ظرفیتشه چه جوریاست که دانشجو می پذیرن ؟
هزینه شبانه خیلی کمترهنقل قول:
دوست من شبانه پارسال حدود ۵۰۰ میشد میداد - یکی از دوستای دیگمم پارسال ۹۰۰ میداد هر ترم برای علمی کاربردی
سلام. دانشگاه صدرا هزینه هر ترمش تقریبا چقدر میشه؟ کسی هست اطلاعات داشته باشه؟ کاردانی به کارشناسی برق.
کلا دانشگاههای غیرانتفاعی اگه آمار رشته برق رو دارید بگید بیزحمت.
من الکترونیک باهنر قبول شدم