نقل قول:
سلام دوستان منتظر جواب هستم
Printable View
نقل قول:
سلام دوستان منتظر جواب هستم
بستگی به طرف داره چجور بخوادش ولی به نظر من سلولهایی که احتیاج نیست مخفی کن و بعد قفلش کن بده دستش که دیگه فرمولها رو خراب نکنه میتونی یه فایل که به صورت templet بهش بدی که نتونه خرابش کنه ولی میگم بازهم به سلیقه مشتریت بستگی داره به هر حال همیشه حق با مشتریهنقل قول:
روش تبدیل یک عدد به دلار را هم بهم می گید مرسی
2- من چطور می تونم بگم مثلاً عدد در خانه a را ضرب در 1000 بشه و جوابش در خانه ی b نوشته شود
البته نمی خوام خانه b فرمول نویسی شود میشه همان خانه a که حاوی عدد است فرمول نویسی شود چطور
برای تبدیل شما باید نرخ ارز رو در مبلغ مورد نظر ضرب کنید تبدیل خاصی ندارهنقل قول:
برای سئوال دوم هم بعید می دونم بدون فرمول نویسی بتونی جوابی بدست بیاری نمی دونم با برنامه نویسی می شه این کار رو کرد یا نه
سلامنقل قول:
تو خونه اي كه فرمول قرار داره نميشه كاراكتر خاصي وارد كرد و اين باعث ميشه فرمول از بين بره
براي همين از يك سلول كمكي براي ارجاع استفاده ميشه (پس ستون F لازمه )
البته ميشه سلول خاصي رو define name كرد ( از منوي formulas) و در فرمول ها ازش استفاده كرد.
........
در مورد سوال دومتون هم تا دو هفته پيش كريو بهترين گزينه بود ولي بعد از اعمال محدوديت هاي جديد اكثر نرم افزارها از كار افتاد و كماكان هم همينطوره
در حال حاضر ساكس و سايفون تقويت شده خوب كار ميكنه .البته جديدا كانفيگ تونل با ساكس هم خوب بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جواب سوال شما نيست ولي ممكنه تا حدي كارتون رو آسون تر كنه .ميشه با روش defined name يك سلول رو حاوي فرمول قرار داد و بهش اسم دلخواه داد . و در موراد بعدي از اون استفاده كردنقل قول:
مثلا سلول A1 رو فرمول =0.1*2*3*5*6 با نام aa سيو كنيد
و بعد در هر سلولي خواستيد از سلول a1 با نام aa ارجاع بگيريد
مثلا در سلول F10 اگه عددي رو بخوايم در =0.1*2*3*5*6 ضرب كنيم ميزنيم =10000*aa
سلام وقت بخیر
یک فایل بسیار مهم مالی هست که ماله دوستمه و میگه باز نمیشه اورد پیش من با اکسل سیستم منم باز نمیشه عکس از اخطاری که میده رو ضمیمه کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
با چه آفيسي تست كرديد؟
با آفيس هاي 2010و2013 تست كنيد
این بنده خدا اینو تو 2007 ساخته الان با 2013 هم تست زدم باز نمیشه
سلام . منم دقیقا میخواستم همین مشکل رو مطرح کنم . اگه دوستان محبت کنن پاسخ بدن ممنون میشم .نقل قول:
اگه میشه فایل رو بذارید تا چک کنیمنقل قول:
ضمیمه شد
................................
فایل رو با 2003 باز کردم ولی اطلاعاتش از بین رفتهنقل قول:
این کارش تمومه دیگه نمیشه کاریش کرد؟
سلام بر همه دوستان.یک سوال داشتم.میخام یه راه میانبر پیدا کنم بدون اینکه نیازی به موس و کشیدن اون داخل یک سلول و کپی کردن داخل سلول.همه این کارارو با کیبورد انجام بدم
وقتی در یک سلول ctrl+s میزنم تا یک فایلو save کنم با اسم داخل سلول.اما داخل سلول و کپی نمیکه.باید با موس این کارو کنم.کسی میدونه چجوری میشه با کیبورد این کارو کرد>
سلامنقل قول:
ctrl+s براي سيو كردن تغييرات هست
و ctrl +c براي كپي كردن محتويات سلولها
با كليد F2 هم ميتونيد مكان نما رو در سلولي كه ميخواين فعال كنيد و با نگه داشتن shift +كليدهاي جهتي متن يا اعداد رو انتخاب و كپي كنيد
سلام
تو هر صفحه تکرار بشود و جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد
یک ستون دارم که 1000 تا سطر داره. از این ستون، هر چند سطر رو باید انتخاب کنم و Merge & center کنم که یکی بشن. ( تعداد ثابتی و روند مشخصی نداره تعداد سطرها که باید یکی بشن). آیا راهی هست به وسیله ماکرو یا فرمول ها اینکار رو سریعتر انجام داد؟
برای نمایش در بالای هر صفحه می تونید از تب page layout ، قسمت Print titles و بعد قسمت Rows to repeat at top چند سطر اول رو انتخاب کنید و ok کنید.نقل قول:
تو هر صفحه تکرار بشود و جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد
سلام در عین اینکه سرصفحه تکرار شودنقل قول:
چطور جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد برای هر صفحه
سلامنقل قول:
خیلی ساده هستش
سطر 1و2و3 را که مشخصات نوشته شده را داخل Header بزار. این طوری توی هر صفحه خودش تکرار میشه و واسه تاریخ و شماره صفحه هم از ابزار خود اکسل می تونی استفاده کنی که خودکار تاریخ و شماره واست بزنه.
سطر 4 و 5 هم میشه اولین و دومین سطر مربوط به اکسل که میتونی اونها را هم خودت بنویسی و سپس از قسمت print کاری کنی که سطر 4 و 5 هم خودکار توی تمامی صفحات تکرار بشه.
موفق باشی
با سلام
آيا راهي هست كه بشه سلولايي كه فرمول داره رو با رنگ ديگه اي مشخص كرد؟
سلام مرسی
میشه از طریق تصویر نشان بدهید
2- برای اینکه جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد چی
سلام مرسینقل قول:
میشه از طریق تصویر نشان بدهید
2- برای اینکه جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد چی
سلام
به منوی Insert برو و گزینه Header & Footer را بزن
سلام
یک فایل اکسل دارم که در ستون A ، تعدادی شماره موبایل قرار داره که بعضی شون به شکل 0912 و بعضی به شکل 912 هستند . می خوام شماره هایی که به شکل 912 هستند ، در همه سلول ها ، اول شون عدد 0 گذاشته بشه . باید چکار کنم؟
سلام.
تو ستون A مثلا، اسامی یا کد هایی هست. با چه فرمولی تعدادد اسامی رو از A2 تا A15 بهم بده؟ البته میدونم که این فرمول هست: =COUNTA(A7:A20)
اما من فرمولی میخوام که اسامی بدون تکرار بهم بده، مثلا اگه تو دو تا از سلول ها tgc بود، فقط یه بار بشمارتش برام. ممنون.
سلامنقل قول:
قبل از صفر یک علامت ' بزار ( صفحه کلید را در حالت اینگلیسی بزار و حرف دکمه گ را بزن . این طوری علامت ' نوشته میشه)
به مثالهای زیر نگاه کن0912'
0935'
سلامنقل قول:
باید به صورت زیر عمل کنید
کد:=SUMPRODUCT(1/COUNTIF(A1:A15;A1:A15))
ممنون. اما نمیشه ینو به سلول های دیگه همین ستون بسط داد که وقتی ورودی های جدید اضافه میشه رو هم بشماره!؟ چون اگه همین الان که سلول های دیگه خالین اینکارو کنم میگه تقسیم بر صفر در نظر میگیرتش و بی معنی میشه. ممنون...
بله میشه این جوری هم کردنقل قول:
ابتدا مثلا از A1 تا A15 را عدد بنویس و سپس به A1 تا A15 یک اسم بده . مثلا اسمش را بزار Range
حالا باید از سلول A1 تا A15 را به Table تبدیل کنی.
بعدش باید فرمول را به صورت زیر تغییر بدی . یعنی به جای A1 تا A15 بنویسی Rangeحالا چون A1 تا A15 را به Table تبدیل کردی هر عددی که به انتهای اعداد اضافه بشه توی رنج قرار میگیره.کد:=SUMPRODUCT(1/COUNTIF(Range;Range))
موفق باشی
راستش تیبل کردم قبلا. از A7 تا A28 تیبل شده ک هدرش هم اسمش هست مثلا xyz. اما فقط از A7 تا A19 پر شده هستن. الان من از چه کدی استفاده کنم؟ شرمنده هاااا :D
ممنونمنقل قول:
اما واسه شماره هایی که الان هستند چکار کنم ؟ نمی دونم تک به تک بیام براشون این کارو انجام بدم
سلامنقل قول:
این کاری که میگم انجام بدید
ابتدا ستونی که شماره موبایل ها را توش نوشتید را انتخاب کنید. مثلا فرض میکنیم توی ستون A شماره موبایل ها نوشته شده است. کل ستون A را انتخاب کنید.
روی ستون انتخاب شده راست کلیک کنید و گزینه Format Cells را انتخاب کنید و از صفحه باز شده در تب Number گزینه Custom را انتخاب کنید و سپس در قسمت Type به تعداد شماره موبایل عدد صفر قرار دهید.
تعداد شماره های موبایل 11 رقم است بنابراین شما در قسمت Type باید 11 تا صفر قرار بدید (به این صورت 00000000000)
در این صورت تمام شماره هایی که ابتدای آنها صفر وجود ندارد عدد صفر اضافه می شود.
تازه اگه از این به بعد شماره موبایل ها را توی ستون A با عدد صفر بنویسید دیگه شماره صفر هم زده میشه و نیازی به علامت ' در ابتدای صفر نیست.
مراحل کار را توی شکل زیر واسط گذاشتم.
سلامنقل قول:
متوجه نشدم چی گفتی یا چیکار کردی.
دقیقا به همون صورتی که توی پست های قبلی بهت توضیح دادم باید انجام بدی . اگه درست انجام بدی هیچ مشکلی نداری و تا ردیف اخر اکسل هم بری شماره ها را واست شمارش میکنه.
شما ابتدا از A1 تا A15 عدد بنویس بعد به اون یک اسم بده. منظور از اسم اینه که شما از A1 تا A15 را انتخاب کن و توی Name Box یک اسم به نام Range بهش بده.
شکل زیر را نگاه کن
بقیه مراحل را هم توی پست های قبلی کامل بهت توضیح دادم . مطابق همون توضیحاتی که دادم انجام بده .
موفق باشی
نقل قول:
سلام سطح 1 و 2 و 3 که نوشتید در هدر قرار بدهم
ببینید از ردیف 1 تا 5 را چطور می شه در هدر گذاشت چون من کپی کردم اما جدولش کپی نشد و همش بهم ریخت
سلام
تو یه sheet جدید میخوام نام و شماره کارت و حساب و ... افراد رو به ترتیب بنویسم.
یعنی فرض دو تا ستون به نام : "نام" و "شماره کارت"
حالا نمیدونم چرا وقتی شماره کارت مثلا 6037991075667975 رو وارد میکنم اون 5 آخری رو جاش 0 وارد میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز خوب شد متوجه شدم وگرنه همرو همونطوری غلط ثبت میکرد.چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون ستون رو فرمت سلش رو نامبر گذاشتم بدون فاصله و ,
منتظر پاسخ دوستان هستم
باید فرمت سلول رو روی text بذارینقل قول:
میزارم رو تکست بعدش علامت مثلث کوچولو سبز( که نمایانگر خطا هستش) کنارش میادنقل قول:
بعد اینکه وقتی نامبر هست چرا باید رو تکست بزارم؟دلیل فنیش رو اگه ممکنه
سلام
پیشاپیش اگر سوالم تکراریه معذرت میخوام، دوستان اگر لطف کنن و منو سریع راهنمایی کنن ممنونم میشم
میخواستم بدونم چطور میشه حاصل جمع اعداد تصادفی چند سلول برابر عدد دلخواه من بشه؟!
من 50 تا عدد دارم که از 20 تا 50 متغیره، حالا میخوام داخل 5 سلول طوری اعداد تصادفی بچینم که جمعشون هر بار برابر یکی از این 50 تا عدد من بشه ، مثلا 50، یکبار بشه 23، یکبار 45 و بهمین ترتیب تا 50 تا تموم بشه
ممنون
دوستان ممنون میشم اگر کسی یه نگاهی به درخواست قبلیم بندازه ( پست 3959) و کمکی بکنه
راهنماییم کنین
خیلی واجبه