در اینکه در باتری 5700 5رمز رنگ سیاه میشه هیچ شکی نیست!ولی در مورد جمع کردن این رنگ گوشی شایعه ای بیش نبود!تنها مشکل 5700 قرمز نسبت به مشکی همین در باتری هست/!!
Printable View
در اینکه در باتری 5700 5رمز رنگ سیاه میشه هیچ شکی نیست!ولی در مورد جمع کردن این رنگ گوشی شایعه ای بیش نبود!تنها مشکل 5700 قرمز نسبت به مشکی همین در باتری هست/!!
کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
باید ریستش کنی...نقل قول:
انجایی که شما گفتی مال اتو لوک(قفل اتوماتیک و تنظیم چند دقیقه)منظور من اینکه بعد از باز کردن(کلید ابی سمت راست و بعد زدن ستاره) قفل صفحه کلید پسورد بخاد نمیخایند بگید که یه همچین گوشیی این قابلیت ساده را ندارهنقل قول:
بعد از چند دقیقه دست نزدن به گوشی ساعت اسکیرین سیور گوشی بعد از چند دقیقه میرود و صفحه کاملا مشکی میشود نمیشه کاری کرد همش ساعت باشه؟ایا!؟
چرا!نقل قول:
بله با عوض کردن قاب همه اونا که گفتی عوض می شه اما عوض کردن قاب با پیچ امکان پذیره و بعد از تعویض گوشی تعمیری به حساب میاد.
بهتره که با خش بسازی....
نقل قول:
منظورتون از ريست كدومه؟
#73#*
يا
#7780#*
يا
#7370#*
نقل قول:
همونی که باید گوشی رو خاموش کنید و بعد با 3 دکمه بزنید روشن بشه ...الان دقیقا یادم نیست کدوما بودن ..
بچه ها کسی میدونه کدوم دکمه ها بودند ؟؟؟
فکر کنم دکمه سبز و 3 و ستاره...البته فکر کنم
شما مطمعنی اخه هیچ شیشه ایی رو ال سی دی نیست فقط خود ال سی دیهنقل قول:
هیج کاریش نمیشه کرد که اون قسمتش سیاه نشه؟؟
fاید تمیزش کنی !:31:نقل قول:
اقای مشکی پوش همونجا که رفتید توی تنظیمات اگه بیایید پایینتر نوشته اتولوک فون پریود!اونجا پسوور انتخاب میکنی و گوشی بعد از مثلا 2 دقیقه اتوماتیک قفل با پسوورد میشه!اونوقت کسی جرات نداره نزدیک گوشیتون بشه!!
میگن که تمیز نمیشه کهنقل قول:
تورو قران یکی من بگه با عوض کردم قاب شیشه ی ال سی دی عوض میشه یا اون خود ال سی دی و عوض نمیشه اخه خش افتاده روش
یه چند تا عکس که با گوشیتون گرفتید بزاری اینجا ما ببینیم...
روی گوشی های نوکیا این قابلیت رو نذاشتن چون میتونیم پسورد بذاریمنقل قول:
ولی نرم افزارش هست که من الان دستم نیست
یه سرچ کنی میتونی پیدا کنی:46:
راستی بچه ها این چند روز خیلی دارم اذیت میشم
از وقتی که N73 رو دادم بره دیگه جرات نمیکنم گوشیمو جایی بگذارم
آخه W950 قفل پسورد نداره و من اصلا دوست ندارم کسی سر گوشی ام بره
بچه ها قدر گوشی های نوکیا تون رو بدونید:20:
بیا این هم 2 تا عکس البته همین الان عکس گرفتم شاید خوب نیافتاده باشهنقل قول:
کد:http://persianhamid.persiangig.ir/11.jpg
کد:http://persianhamid.persiangig.ir/22.jpg
نقل قول:
میدونیم :31:
عکس دومی که خیلی بد افتاده.اتو فوکوس داره؟نقل قول:
بیا این هم 2 تا عکس البته همین الان عکس گرفتم شاید خوب نیافتاده باشه
راستی چقدر میز کاپیوترت تمیزه یه کارتون تو کیس بود
ممد جان اتو فوکوس نداره
قبلا هم گقته شد که کیفیت دوربینش چندان خوب نیست
در کل رو دوربینش کار نشده و بیشتر رو بقیه اجزا کار شده
اخر هم جواب من رو ندایدنقل قول:
کجایی امین
نه اتو فوکوس نداره گفتم دوربینش 2 معمولینقل قول:نه بابا اونقدر هم شلوغ نیست یه خورده شلوغه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون کارتونه هم جعبه 5700 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امین رفته درس بخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخر هم جواب من رو نداید
کجایی امین
اما خداییش فیلم برداری خیلی عالی هست...صدایی هم که ضبط میشه خیلی توپه..اما عکس خیلی خوب نیست..یه 2 معمولی..نقل قول:
خوب من به این گوشی علاقه مند شدم...ولی دوربین واسم خیلی مهمه چه خاکی باید تو سرم بریزم؟؟
درسته فیلمبرداری خیلی عالیه
اسم چیه؟
نقل قول:
چی ؟/ اسم چیه؟؟؟!!
من گفتم واسم (برای من)شما فک کردی گفتم و اسمنقل قول:
اسم چیه؟
چرا پس جواب من رو نمیدید ::::::::::::
تورو قران یکی من بگه با عوض کردم قاب شیشه ی ال سی دی عوض میشه یا اون خود ال سی دی و عوض نمیشه اخه خش افتاده روش
خوب بستگی داره چه خاکی دوست داشته باشه ی نظر من خاک رس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم اینجوری باشه...مگر میشه این خود ال سی دی باشه ..روی همه چیز...
فکر کنم یه شیشه (پللاستیک) روشه...
*** لقش .فردا میزم ببینم دسته دو پیدا میکنم طاق بزنم
نقل قول:
الان گوشیت چیه ؟؟
K800 ؟؟
اره یه پلاستیک که اوش روش(منظورم همون برچسب ال سی دیه ) هست اما اون رو کندم اما به نظر من خود ال سی دیه چون اصلا شیشه ایی روش نیست خود ال سی دیهنقل قول:
نقل قول:
فکر نمیکنم به همین سادگی ال سی دی رو روی همه قرار بدن ...
اما برو قشنگ ببین هیچی روش نیست من هم از همین میتزسم اگه شیشه روش نباشه بدبختم میشه حدود 100 تا خش خفن افتاده روشنقل قول:
احتیاجی به نقطه و ستاره نیستش همه که میفهمن.:41:نقل قول:
در ضمن توی دست دو خریدنش خیلی احتیاط کن گوشی نازک نارنجی هستش لق و پق ببین نباشه در ضمن رنگ سیاهش رو بگیر
آخرش نوکیایی شدی و رفتی
نه بابا این نوشته ولی خودش ستاره شده :دینقل قول:
سلام دوستان
از آپدیت جدید خبری نیست؟؟
مال من V03.83.1 هستش.
اگه کسی پرداکت کدی که فارسی هم داشته باشه بذاره ممنون میشم
کسی برنامه قفل گذاری روی پوشه ها رو برای 5700 نداره؟
ببخشید تکراری شد