مموری تون تقلبیه یا اینکه سرعت سی پی یو تنظیم نیستنقل قول:
مموری تون تقلبیه یا اینکه سرعت سی پی یو تنظیم نیستنقل قول:
دوستان من دقيقا ادرس جايي رو ميخوام كه توي ميدان امام خميني psp ميفروشه(همون جايي كه گفتيد ارزون تر از همه جاست)
در ضمن كنسول كجايي باشه بهتره (چيني.ژاپني و....)
ميشه بگي چه قيمت خريدي؟:13::13::13::13::13::13::13::13::13:نقل قول:
ما که آخر نفهمیدیم
بهترین مدله psp با قیمت مناسب چیه؟:13::13:
چه نیازی به 8 گیگ هست آخه؟!4گیگ کارتو را میندازهنقل قول:
ژاپنی پیدا نمیکنی فقط چینی!!!نقل قول:
آقا قيمت umd چنده
آدم umd بخره بهتره كه
umd ببستگی به بازی داره .مثل اینکه از 10 داره به بالا تا 50-60 تومن.نقل قول:
شما اگه umd بخری فقط یک بازی هست و برای بازی بعدی باید یکی دیگه بخری.که این خیلی گرون میشه.و اصلا نمی ارزه!!!:13:
این که دیگه محض خریته(بلا نسبت بقیه،خودمو میگم)!!!مگه کرم دارم؟دلیل اصلیم برای تعویض اینه که هم دکمه ی پایین دستگاهم مرض گرفته Pressure Sensitive شده،باید محکم فشارش بدم،و اینکه کم کمک دستگاه داره به فنا میره اگه الآن آبش نکنم دیگه شاید نتونم آبش کنم...:13:نقل قول:
باید ببینی اگه بازیت CSO هست ISO بکنی.اگه CSO باشه حتی با رم اصل سونی هم روون اجرا نمیشه.همچنین CPU Speed و رمت رو هم چک کن.برای چک کردن رم توی Game روی Memory Stick مثلث رو بزن و Info رو انتخاب کن.ببین MagicGate داره یا نه.نقل قول:
با سلام
من به تازگي يه پي اس پي اسليم خريدم با فرم وير 3.90 با 2 گيگ رم. مشكل من اينكه بعضي از بازي ها مثله جي تي آي وايس سيتي استوري يا نيد فور اسپيد كربن موقع بازي پشت سر هم گير مي كنه. اگه مي دونيد بگيد مشكل از كجاست كه ديگه دارم يواش يواش ديوونه مي شم. منتظر راهنماييتون هستم. خيلي ممنون.
بابا شماها هم از اون حرفا میزنید ها!!!!!!!!!!! بشکنه و بدزده چیه؟! اصلا شماها که خودتون پی اس پی خریدید، نمیترسید بشکنه یا بدزدن؟!!!!! اگه اینجوریه که همه باید پولاشونو بزارن بانک!
جاوید جون دادش! من اصلا هم مایه دار نیستم. ولی با چندرغاز پولی که دارم میخوام درست زندگی کنم!! (زندگی سالم با مموی 8 گیگ) اصلا یه سوالی: حداکثر حجم بازی پی اس پی چقدر میتونه باشه؟ یعنی یه Umd چقدر جا داره؟! اگه زیر 1.5 گیگ باشه که میشه به مموری 4 گیگ فکر کرد. وگرنه باید سراغ 8 گیگ رفت انصافا!
ضمنا خرید Umd هم اصلا توصیه نمیشه. چون اینجوری اگه بخواید بیشتر از یک بازی رو همراهتون داشته باشید خیلی اذیت میشید. مگر اینکه یه بازی رو بخواید همیشه داشته باشید و بقیه رو از مموری اجرا کنید. مثلا من الآن دربه در دنبال Umd تیکن هستم! اگه کسی داره لطفا پیام خصوصی بده.
ضمنا از دوستا بخاطر پیگیری و پاسخاشون خیلی تشکر میکنم!!
شما نظر خواستي منم نظرم رو گفتم (يكم بهتر هم مي شه صحبت كرد) ... من كه نمي دونم شما دستگاهتون تو چه وضعيته من در حالت كلي گفتم اين كارو مي كنم حالا شايد شما فكر كني خريته ! نظري داري و نظرت قابل احترام ، اگه مي خواين آخرش اينجوري كنين خوب چرا نظر مي خواين !نقل قول:
این که دیگه محض خریته(بلا نسبت بقیه،خودمو میگم)!!!مگه کرم دارم؟دلیل اصلیم برای تعویض اینه که هم دکمه ی پایین دستگاهم مرض گرفته Pressure Sensitive شده،باید محکم فشارش بدم،و اینکه کم کمک دستگاه داره به فنا میره اگه الآن آبش نکنم دیگه شاید نتونم آبش کنم...
عزيز چرا قاطي مي كني من شوخي كردم پستم رو دوباره ببين ،يه زماني معني :-) شكلك يه آدمي بود كه داره مي خنده ! بعدش من موندم مگه مايه دار بودن بده به هر كي مي گيم بهش بر مي خوره ! حداكثر حجمي كه روي يك يو ام دي جا مي شه 1.8 گيگا بايته كه اكثر بازي ها به اين حجم نمي رسن ! UMD بازي تكن هم تو پشت شهرداري همين جوري ريخته كسي نيست بره جمع كنه يه سر اونجا بزنه ... البته اگه تهران تشريف داريد ... اگه نوشته من طوري بود كه ازش بد برداشت كرديد من از شما معذرت مي خوام ........نقل قول:
بابا شماها هم از اون حرفا میزنید ها!!!!!!!!!!! بشکنه و بدزده چیه؟! اصلا شماها که خودتون پی اس پی خریدید، نمیترسید بشکنه یا بدزدن؟!!!!! اگه اینجوریه که همه باید پولاشونو بزارن بانک!
جاوید جون دادش! من اصلا هم مایه دار نیستم. ولی با چندرغاز پولی که دارم میخوام درست زندگی کنم!! (زندگی سالم با مموی 8 گیگ) اصلا یه سوالی: حداکثر حجم بازی پی اس پی چقدر میتونه باشه؟ یعنی یه Umd چقدر جا داره؟! اگه زیر 1.5 گیگ باشه که میشه به مموری 4 گیگ فکر کرد. وگرنه باید سراغ 8 گیگ رفت انصافا!
ضمنا خرید Umd هم اصلا توصیه نمیشه. چون اینجوری اگه بخواید بیشتر از یک بازی رو همراهتون داشته باشید خیلی اذیت میشید. مگر اینکه یه بازی رو بخواید همیشه داشته باشید و بقیه رو از مموری اجرا کنید. مثلا من الآن دربه در دنبال Umd تیکن هستم! اگه کسی داره لطفا پیام خصوصی بده.
ضمنا از دوستا بخاطر پیگیری و پاسخاشون خیلی تشکر میکنم!!
بابا جاوید جان من قاطی نکردم. من نوکرتم هم هستم. فقط دو تا پست پشت سر هم در همین رابطه دیدم یکم شگفت انگیز شدم!!!!!!!!!
1.8؟!!!!!!!! یعنی ممکنه یه بازی باشه که بریزم و مموری 2 گیگم پر شه؟! آره....... راس میگی.... یه بازی هم بود که تیریپ کارت بازی بود.... ژاپنی بود...... بزار نگا کنم!!!!!!!Tag Force 2 که 1.68 گیگه... اینکه خیلی بده!! فکر کنم 8 گیگ لازم شدم!!!!!!!!!!!!
UMD تیکن کجای پشت شهرداری ریخته که من ندیدم؟! البته من تهران و کرج تشریف دارم!!! اگه میشه بگید کجا داره.
خواهش میکنم آقا، من هیچ برداشت بدی نکردم. اتفاقا شما یکی از بهترین کسایی هستید که من توی فارومهای مختلف دیدم (از نظر جواب دادن!) و اتفاقا جوابهای شما معمولا ردخور نداره.
اگه یکم پست قبلیم تند بود ببخشید.. فکر نمیکردم اینقدر تند باشه! که شما ناراحت شید. به هر جال ببخشید و ممنون
سلام رفقا...یه برنامه میخام برا اینکه csoرو به iso تبدیل کنم...شرمنده همتونم وقت ندارم صفحات قبلی رو بگردم...یه حالی به ما بدین...ممنون...
فقط به خاطر تو!:نقل قول:
از لینک زیر دریافت کنید
کد:http://pspcenter.persiangig.com/psp/PSP%20ISO%20Compressor%201.4.rar
یک کمک من ایران نیستم اینجا Pspخریدم بازی دانلود شده نمی خونه؟
خوب اگه می خورد باید تعجب می کردی؟
1. یا خودتان با ید کپی خور کنید
2. یا از دیسکت های یو ام دی استفاده کنید
حالا:
1. برای راهنمای کپی خور به لینک زیر مراجعه کنید:
موفق باشید!کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=11592
اشتباه شد! به لینک زیر:
فکر نکنم موفق بشی... چون باید یه پی اس پی کپی خور شده اصافی دم دستت باشه!!کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=8342
خواهش مي كنم من ناراحت نشدم احساس كردم شما ناراحت شدي ، من به اين راحتي ها ناراحت نمي شم پوست كلفت شدم تو اينترنت به هر حال بازم ببخشيد !!! والا من اسم مغازه ها رو بلد نيستم تو همون توپخونه پاساژ لباف يه مغازه هست ته پاساژه تقريبا ! قبل از اون تو رفتگي آخرين بازي كه رفتم اونجا يو ام دي تكن رو داشت ! بازهمون طبقه همكف همون اولاي پاساژ سمت راست يه مغازه هست از شير مرغ تا تخم مرغ داره مغازشم نسبتا كوچيكه اونم ديدم داشته !د ر كل تكن PSP رو UMD من اونجا زياد ديدم ....نقل قول:
بابا جاوید جان من قاطی نکردم. من نوکرتم هم هستم. فقط دو تا پست پشت سر هم در همین رابطه دیدم یکم شگفت انگیز شدم!!!!!!!!!
1.8؟!!!!!!!! یعنی ممکنه یه بازی باشه که بریزم و مموری 2 گیگم پر شه؟! آره....... راس میگی.... یه بازی هم بود که تیریپ کارت بازی بود.... ژاپنی بود...... بزار نگا کنم!!!!!!!Tag Force 2 که 1.68 گیگه... اینکه خیلی بده!! فکر کنم 8 گیگ لازم شدم!!!!!!!!!!!!
UMD تیکن کجای پشت شهرداری ریخته که من ندیدم؟! البته من تهران و کرج تشریف دارم!!! اگه میشه بگید کجا داره.
خواهش میکنم آقا، من هیچ برداشت بدی نکردم. اتفاقا شما یکی از بهترین کسایی هستید که من توی فارومهای مختلف دیدم (از نظر جواب دادن!) و اتفاقا جوابهای شما معمولا ردخور نداره.
اگه یکم پست قبلیم تند بود ببخشید.. فکر نمیکردم اینقدر تند باشه! که شما ناراحت شید. به هر جال ببخشید و ممنون
سلام کسی شماره فروشگاه گلچین رو نداره در به در دنبالشم راستی شماره پرتو هم کسی نداره متشکرم
گلچين :نقل قول:
تلفن :33902893
33931030
بابا كسي ادرس اونجايي كه تو ميدون امام خميني psp ميفروشه رو كامل بلد نيست؟؟؟
در ضمن من شهر ري هستم اگه جاي نزديكتري هم همست بگين
آقای پوست کلفت! دست شما درد نکنه!
حالا 8 گیگ رو میگی چیکار کنم؟! نظرت چیه یه 4 گیگ بگیرم تو 4 گیگه بازی بریزم تو 2 گیگ الآنم هم موزیک!! ضایع نیست هی مموری رو عوض کنم؟!!!!!!!!!!
بابا چرا میزنی؟تو نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم!ولی مستقل از وضعیت دستگاه،دوست دارم بدونم از نظر تو Slim و Fat همزمان به چه دردی میخورن؟نقل قول:
شما نظر خواستي منم نظرم رو گفتم (يكم بهتر هم مي شه صحبت كرد) ... من كه نمي دونم شما دستگاهتون تو چه وضعيته من در حالت كلي گفتم اين كارو مي كنم حالا شايد شما فكر كني خريته ! نظري داري و نظرت قابل احترام ، اگه مي خواين آخرش اينجوري كنين خوب چرا نظر مي خواين !
میتونی از YACC استفاده کنی.تو گوگول یه سرچ بزنی تو صفحه ی اول میاد.نقل قول:
سلام رفقا...یه برنامه میخام برا اینکه csoرو به iso تبدیل کنم...شرمنده همتونم وقت ندارم صفحات قبلی رو بگردم...یه حالی به ما بدین...ممنون...
خواهش مي كنم !!!!نقل قول:
آقای پوست کلفت! دست شما درد نکنه!
حالا 8 گیگ رو میگی چیکار کنم؟! نظرت چیه یه 4 گیگ بگیرم تو 4 گیگه بازی بریزم تو 2 گیگ الآنم هم موزیک!! ضایع نیست هی مموری رو عوض کنم؟!!!!!!!!!!
ببين اگه يه چيزي تو دلت همون كارو بكن حتي اگه همه دنيا بگن اون كارو نكن ! چون هر كسي با چيزي كه داره رو واسه كار خاصي مي خواد من خودم هيچ وقت از PSP م به عنوان MP3 پلير استفاده نكردم ! چون هميشه موبايلم تو جيبه و از PSP هم كوچيك تر و سبك تره ! ولي در كل شما با PSP يا موزيك گوش مي ديد يا بازي مي كنيد ! در نتيجه هي مموري در نمي آريد عوض كنيد ! مگر اينكه شما هر دوكار رو با هم بكنيد !ولي اگه اينقدر تو كف هشت گيگي همونو بخر !
طبق شواهد كه شما داشتي ما رو مي زدي ! حالا بي خيال ! الان دستگاهتو بخواي بفروشي اولا ازت بز خري مي كنن ،دوم نگهش دار دم دستي شايد يكي اومد خواستين با هم بازي كنين . سوم به نظر من فت از اسليم بهتره در بعضي مواقع ! چهارم منم مستقل از اين بحث دلم مي خواد بدونم شما كه تصميمتو گرفتي چرا نظر بقيه رو مي خواي ! مثل اين تاپيك هاي انجمن موبايل هست طرف مي گه من موبايلمو N95 بفروشم چي بخرم !؟ بعد مثلا هر كي مي آد مي گه فلان گوشي بعد زننده تاپيك قفل مي كنه رو يه گوشي مي گه نه من مي خوام فقط 1100 بخرم چون فقط با گوشي حرف بزنم حالا بخرم يا نخرم !؟!نقل قول:
بابا چرا میزنی؟تو نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم!ولی مستقل از وضعیت دستگاه،دوست دارم بدونم از نظر تو Slim و Fat همزمان به چه دردی میخورن؟
شما هم هر كاري تو دلته بكن دوست عزيز .......
به به! عجب پستی! چه سری، چه دمی، عجب پایی!!!!!!!!!!!!!!!
جدا دو تا سوال رو که دو نفر در دو زمینه ی مختلف پرسیده بودن با یک جواب به بهترین شکل جواب دادی.
ببین این آخرین سواله:(!) من از کرج هر روز میآم تهران و برمیگردم. یعنی فقط توی راه میتونم از پی اس پی استفاده کنم. (حالا غیر از مسافرت و گردش و اینا) خوب هم ممکنه بازی کنم و هم ممکنه آهنگ گوش بدم. تو بودی چکار میکردی؟! من تصمیم نگرفتم که چه کار کنم. وگرنه بدون سوال میرفتم بازار!!!!!!! این آخرین باریه که در این مورد میپرسم. باور کن!!!!!
باز هم مرسی
من جاي شما بودم تو راه مي خوابيدم ! من ديگه در اينجور موارد نظري نمي دم شما هر كاري دوست داري و فكر مي كني درسته بكن !نقل قول:
به به! عجب پستی! چه سری، چه دمی، عجب پایی!!!!!!!!!!!!!!!
جدا دو تا سوال رو که دو نفر در دو زمینه ی مختلف پرسیده بودن با یک جواب به بهترین شکل جواب دادی.
ببین این آخرین سواله:(!) من از کرج هر روز میآم تهران و برمیگردم. یعنی فقط توی راه میتونم از پی اس پی استفاده کنم. (حالا غیر از مسافرت و گردش و اینا) خوب هم ممکنه بازی کنم و هم ممکنه آهنگ گوش بدم. تو بودی چکار میکردی؟! من تصمیم نگرفتم که چه کار کنم. وگرنه بدون سوال میرفتم بازار!!!!!!! این آخرین باریه که در این مورد میپرسم. باور کن!!!!!
باز هم مرسی
يكي جواب مارو بده
عزیزم از شهر ری تا میدان امام که راهی نیست ...با مترو که نیم ساعت هم نمیشه!نقل قول:
خواستی بگیری تا قبل از تابستان بگیر که گرونتر نشه!
و یک ضرب المثل چینی:
خواستی چیزی رو بخری حداقل از سه مغازه قیمت اونو بپرس!
متشکرم. فقط میتونم بگم :دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من 10 خط پست نوشتم اینترنت قات زد پستم ارسال نشد اعصاب ندارم بعدا میفرستم!
با سلام و تشكر از همه دوستاني كه منو راهنمايي كردن ميشه بگيد اگر سرعت سي پي يوم كم باشه بايد چيكار كنم. تنظيم مي شه يا هيچ كاريش نمي شه كرد. اگه مي شه تنظيم كرد لطفا راهنماييم كنيد.
کاری نداره! توی XMB (یعنی فقط پی اس پی رو معمولی روشن کن!) دگمه ی select رو بزن. یه منو میآد. اونجا میتونی یا بزاری Default یا بزاری 333
دوست عزيز من گفتم ادرس دقيقش رو بدين خودم كه مي دونستم بايد برم ميدون امام خميني لطف كن بگو از مترو كه پياده شدم كجا برم:41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
تقریبا روبروی ساختمان بزرگ مخابرات پاساژ لباف
فروشگاه کیان و...
قيمت پايين مي خواين فروشگاه مالكي من ديدم در همه حال پايين ترين قيمت رو مي ده .
جايي سراغ دارين يه روزه Lcd پي اس پي رو عوض کنه؟يه از بچه ها تواين تاپيک گفت که يه روزه عوض ميکنن.30روزه که بازي نکردم دارم مي ترکم
والا هر جايي تو تهران من ديدم يه روزه نهايت سه روزه عوض مي كنن !
سه روزه چرا؟! بابا ببری باید جلوت باز کنه، عوض کنه، ببنده، پول خون باباشو ازت بگیره(!) بده بهت!
اصلا خودت هم میتونی (اگه Lcd ش رو گیر بیاری) اینقدرام سخت نیست. فقط باید 2 -3 خورده دست به آچار باشی!!
اين مالكي كجاست؟؟نقل قول:
سه روزه منظورم مغازه هايي بود كه خودشون ال سي دي ندارن و مي فرستن جايي براشون عوض مي كنن ! بعد دوباره بر مي گرده و مي دن به مشتري ........نقل قول:
سه روزه چرا؟! بابا ببری باید جلوت باز کنه، عوض کنه، ببنده، پول خون باباشو ازت بگیره(!) بده بهت!
اصلا خودت هم میتونی (اگه Lcd ش رو گیر بیاری) اینقدرام سخت نیست. فقط باید 2 -3 خورده دست به آچار باشی!!
تو همون توپخونه س مغازه تابلويي ... البته تو پاساژ لباف نيست همون بيرونه .....نقل قول:
اين مالكي كجاست؟؟
خودمونیم جاوید! تو هم خوب بلدی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اي بابا من نصف عمر مفيدم رو تو توپخونه گذروندم !:20:نقل قول: