این پچ را از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
Printable View
این پچ را از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
سوال كرديم جواب بدين ديگه!!!!!!
من انگلیسیم زیاد خوب نیست و نفهمیدم مشکل از چیه ولی اونطور که فهمیدم! تو متن ارور نوشته بازی رو دوباره باید نصب کنید.حالا بزار ببین دوستان دیگه چی میگویند.نقل قول:
من هري پاتر 5 رو نصب كردم حالا وقتي ميخواهم اجراش كنم اين ارور رو ميده
نميدونم كسي نيست اين بازي رو نصب و اجرا كرده باشه
یکی بیاد و به من کمک کنه !
Halo 2 روی ایکس پی نصب کردن ، اما موقع اجرا بهم این خطا رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هري پاتر 5 رو نصب كردم حالا وقتي ميخواهم اجراش كنم اين ارور رو ميده
مشكل سيستم هم ندارم
وقتي پرو 6 رو نصب كردم ميخوام اجراش كنم اين ارورو ميده
عزیزمنقل قول:
کرک رو کپی نکردی
بابا يكي جواب بده ديگه اخر با اين هري پاتر 5 چي كار كنم؟
مردم از بس منتظر موندم
اتفاقا منم Pes 6 رو نصب کردم،اجرا نمیشه.ولی اصلا ارور نمیده.هیچ چی نمیده!نقل قول:
اجرا که می کنم،هر چی صبر می کنم،اتفاقی نمی افته! یکی دو بار ساعت شنیه میاد بغل موس! ولی سریع میره.
هیچ کرکی هم نوی دی وی دی نبود.در ضمن نصبش هم هیچ اروری نداد و کاملا سالم نصب شد.
چه کار کنم؟
عجب !!!!:18:نقل قول:
خوب ببینم شما کارت گرافیکتون چیه ؟؟؟؟ و آخرین بار که درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردین کی بود و سوم اینکه آیا
direct x 9c رو سیستمتون نصب هست یا نه ؟؟
چون اگه وسط نصب اشکالی پیش نیاد پس احتمالا یکی از سخت افزار ها (( خصوصا vga )) با این بازی مشکل داره !!:41:
علاوه بر این شما یه بار هم درخواست crack این بازی رو بدین تا شاید مشکلتون از طریق نصب کرک جدید حل بشه :20:
سلام دوست مننقل قول:
از اونجايي كه با اين پيغام قبلا در اجراي بازيها مواجه شدم به نظرم مياد كركي كه شما براي بازيتون استفاده ميكنيد ناقص هست.
از يه كرك ديگه استفاده كنيد
يا علي
تنها مشکله سم اینه که بازی باید ری پر بشه.کرک مخصوص کرک ارور میده.
سم جان ری پر کن بازی رو ببین
در ضمن برای این که از شره این ارور خلاص شین من این کار را با یک بازی قبلا تجربه کردم که با نصب کرک مشکل حل میشه.
یا ران بازی رو از اونجایی که ریختین کپی کنین جای دیگه و سپس دوباره در همون جای اولی پیست کنین تا پیغام این بیاد که شما میخوایید دو برنامه هم نام در یکی مکان باشه که بکنیندش یس!!
سلام
من بازی ژنرال 1 رو دارم. وقتی توی بازی میرم میزنمsoloplay بعدش یکیش رو انتخاب می کنم. یک صفحه میاد که گزینه میده
1.normal
2.hard
3.bruatal
وقتی اولی رو می زنم میرم تا بازی کنم ولی وقتی دومی و سومی رو می زنم یک پیغام می ده در رابطه با سیدی و من هم سیدی رو می زارم(هم سیدی 1 رو گذاشتم و هم سیدی 2 رو)و بعد می زنم ok ولی هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟مشکل چیه؟؟:41::41::41:
سلام
من بازی virtua tennis3 رو خریدم و یارو گفت که گرافیک 256 می خوره.
اما با این که گرافیکم 256 است این بازی رو نمی تونم خوب اجرا کنم . توی منوها خوبه اما وارد بازی که میشه تیک تیکی میشه .
چکار کنم ؟
چطوری بازی رو درست اجرا کنم ؟
برنامه ای هست که گرافیک رو پایین بیارم ؟
my graphic card : geforce fx 5200
خوبه.شما هم که گرافیکت مثل منه.توی اکثر بازیها توی قسمت آپشن توی ویدئو(یا گرافیک)میتونی رزولیشن بازی رو بیاری پایین.این جوری بازی روانتر اجرا میشه.
دوست عزیز کارت گرافیک شما برای این بازی خیلی کمه ! من با 7300GS هم بعضی وقت ها باز گیر میکنه ! همین کاری که بردیا عزیز گفتند انجام بده . اگه نشد ، باید به فکر یه ارتقای کارت گرافیک باشی .نقل قول:
سلام
من بازی virtua tennis3 رو خریدم و یارو گفت که گرافیک 256 می خوره.
اما با این که گرافیکم 256 است این بازی رو نمی تونم خوب اجرا کنم . توی منوها خوبه اما وارد بازی که میشه تیک تیکی میشه .
چکار کنم ؟
چطوری بازی رو درست اجرا کنم ؟
برنامه ای هست که گرافیک رو پایین بیارم ؟
my graphic card : geforce fx 5200
دوست عزیز شما قبل از اینکه بازی رو اجرا کنی ، سیدی 1 رو بزار بعد امتحان کن . اگه جواب نداد ، یه Image از سیدی بازی بگیر ( با برنامه ی Alcohol 120% ) و با برنامه ی Daemon Tools اون Image رو Mount کن و یه بار دیگه امتحان کن .نقل قول:
سلام
من بازی ژنرال 1 رو دارم. وقتی توی بازی میرم میزنمsoloplay بعدش یکیش رو انتخاب می کنم. یک صفحه میاد که گزینه میده
1.normal
2.hard
3.bruatal
وقتی اولی رو می زنم میرم تا بازی کنم ولی وقتی دومی و سومی رو می زنم یک پیغام می ده در رابطه با سیدی و من هم سیدی رو می زارم(هم سیدی 1 رو گذاشتم و هم سیدی 2 رو)و بعد می زنم ok ولی هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟مشکل چیه؟؟
ري پر كن يعني چه؟نقل قول:
یعنی یه بار دیگه نصب کن
آقا یکی به من کمک کنه(در مورد residentevil4).من تا اون قسمتی که باید بری تو کابین و با غول کرم بجنگی و کابین ها رو جدا کنی مشکلی ندارم(اونجا که بهت 30 ثانیه فرصت میده).ولی بعدش که با طناب میپره و دوباره غوله بهش حمله ور میشه،وقتی دمو تموم میشه لئون تو صحنه نیست،فقط غوله رو نشون میده که هی چپ و راست میره.کیبرد هم کار نمیکنه.تو رو خدا کمکم کنید که دارم دیوونه میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی وقتی لئون میاد با بیسیم صحبت کنه بازی error میده،واسه همین زود دکمه Esc رو میزنم تا بازی رو ادامه بده.مشکل این چی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم این بازی تاپیک مخصوص به خودش داشته باشه!!!!
اینجا باید سوالتو مطرح میکردی عزیزم :20::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=99381
سم جون جوابتو علی داد.
نقل قول:نقل قول:
از Robert و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم.ولی من این سوال رو در تاپیک Resident Evil 4 مطرح کردم،اونجا به من گفتند که در این تاپیک مطرحش کنم.:20:
عجب بچه های باحالی بودند اونایی که بهت این حرف رو زدند !!!:31:نقل قول:
خوب رفیق این که دیگه معلومه !!!:20:
اگه تو رد کردم مراحل بازی گیر کردی یا یه تو یه قسمت بازی مشکلی هست که نمیدونی چجوری ردش کنی باید تو تاپیک مخصوص خودش پست بزنی تا بچه های دیگه بیان و کمکت کنن !!!:8:
اما اگه تو نصب یا اجرای بازی بعد از نصب یا مشکلات ایجاد شده وسط بازی (( مثل قطع شدن ناگهانی بازی و error دادن های گوناگون)) و از این دست مشکلات داشتی باید بری تو تاپیک (( حل مشکلات در اجرا و نصب بازیها )) و اونجا پست بدی :20:
سلام عزیزان !!:20:
آقا اینجا کسی پیدا میشه که به من بگه این open gl یعنی چی ؟؟؟ (( به کارت گرافیک ربط داره ))
امروز بعد از حدود یکماه از راه افتادن تاپیک مخصوص بازی riddick رفتم میدون ولیعصر و این بازی رو خریدم (( سه تا سی دی بود )) و راحت هم نصب کردم اما موقع اجرا پیغام خطا میده و میگه باید سیستمون از open gl که ورژنش حداقل 2/1 باشه ساپورت کنه !!!!
تا حالا شونصد تا بازی رو این سیستم آشغالم !!!!:31: نصب کردم ولی هرگز همچین پیغام خطایی ندیده بودم و خلاصه مجبور شدم که برم برای آپدیت درایور کارت گرافیک که این open gl رو ساپورت کنه و تا حالا هم از 46 مگابایت فقط ده مگابایتشو دانلود کردم !!!!:27:
البته یه تاپیک هم تو انجمن سخت افزار خواهم زد ولی گفتم شاید اینجا و بین گیمر ها کسی پیدا بشه و به من کمک کنه !!!!:11:
گرافیک من اینه :
xfx geforce 6200 -- 256 mb ddr2
و 512 مگابایت هم رم دارم !!!!
قبوا دارم سیستمم برای بازی دیگه خیلی قدیمی شده ولی بازهم اگه یه کمکی یکنین شاید تونستم این بازی رو اجرا کنم !!!
ممنونم:11:
سلام
میخواستم بدونم چرا صدای نسخه اخر ارباب حلقه ها همون که 2 تا dvd هست خش خش داره
فقط توی این بازی اینجوری میشه
فکر کنم مال یه نرم افزار باشه
دوست من در تاپیک اصلی این بازی یه فایل گذاشتند که این مشکل رو برطرف میکنه . منم اول این مشکل رو داشتم ولی با توضیحات اونا مشکلم حل شد .نقل قول:
سلام عزیزان !!
آقا اینجا کسی پیدا میشه که به من بگه این open gl یعنی چی ؟؟؟ (( به کارت گرافیک ربط داره ))
امروز بعد از حدود یکماه از راه افتادن تاپیک مخصوص بازی riddick رفتم میدون ولیعصر و این بازی رو خریدم (( سه تا سی دی بود )) و راحت هم نصب کردم اما موقع اجرا پیغام خطا میده و میگه باید سیستمون از open gl که ورژنش حداقل 2/1 باشه ساپورت کنه !!!!
تا حالا شونصد تا بازی رو این سیستم آشغالم !!!! نصب کردم ولی هرگز همچین پیغام خطایی ندیده بودم و خلاصه مجبور شدم که برم برای آپدیت درایور کارت گرافیک که این open gl رو ساپورت کنه و تا حالا هم از 46 مگابایت فقط ده مگابایتشو دانلود کردم !!!!
البته یه تاپیک هم تو انجمن سخت افزار خواهم زد ولی گفتم شاید اینجا و بین گیمر ها کسی پیدا بشه و به من کمک کنه !!!!
گرافیک من اینه :
xfx geforce 6200 -- 256 mb ddr2
و 512 مگابایت هم رم دارم !!!!
قبوا دارم سیستمم برای بازی دیگه خیلی قدیمی شده ولی بازهم اگه یه کمکی یکنین شاید تونستم این بازی رو اجرا کنم !!!
ممنونم
در كمال نااميدي يه سوال داشتم:
اگه كسي تا حالا فاينال فانتازي شماره 11 رو به طور آنلاين بازي كرده يه دستي به سر من هم بكشه، كه چه طوري ميتونم يه اكانت باز كنم. البته تا يه جايي ميرم ولي چون بازي رو داونلود كردم كد ريجستر كردن رو كه روي پاكت سي دي بايد باشه، ندارم تا مراحل ريجستر رو تكميل كنم. اگه كسي كد ريجسترش رو داره كمك كنه.
با سلام!نقل قول:
عزیز خب درخواست کرک بده .... احتمالا رجیستر میشه!
دستی به سر شما میکشیم انشا الله شفا پیدا میکنی
نقل قول:
خوب در اين صورت درخواست كرك مي نماييم ، كسي هست كه داشته باشد؟
ممنونم oracle عزیزم !!!:11:نقل قول:
رفتم و فایلی رو که گفتی دانلود کردم و بازی رو با موفقیت اجرا کردم !!!:46:
دمت گرم!!!:31:
شما منظورتون به کی بودنقل قول:
سلام
من یک بازی دانلود کرده ام حجم آن 630mb است پسوند فایل که از همه حجمش زیادتر AR
نوشته بود که بازی های ps2می باشد می خواستم بدانم چه جوری میشه در کامپیوتر نصبش کنم
كسي براي فاينال فانتازي شماره 11 كرك نداره؟
دوست عزیز فایل های عجیبی دانلود کردی !میشه لینک منبع رو بدی ببینم چی دانلود کردی ؟نقل قول:
سلام
من یک بازی دانلود کرده ام حجم آن 630mb است پسوند فایل که از همه حجمش زیادتر AR
نوشته بود که بازی های ps2می باشد می خواستم بدانم چه جوری میشه در کامپیوتر نصبش کنم
در تاپیک زیر درخواست بده :نقل قول:
كسي براي فاينال فانتازي شماره 11 كرك نداره؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
نقل قول:
این بازی از اینجا دانلود کرده ام اما لینک دانلود ش پاک شده ثبت نام کردم
کد:http://www.p30warez.com/2007/07/17/the_fast__the_furious.html
[QUOTE=adelkohan;1542287]نقل قول:;)کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
سلام دوستان عزيز
من هر بازي روي كامپيوتر نصب مي كنم وقتي اجراش ميكنم وسط بازي كامپيوتر قفل ميكنه .
لطفآ منو كمك كنين.