نقل قول:
متأسفانه شما ممکنه 100 سالم اطلاعات بدست بياری ولی اطلاعات غلط چه فايده ای داره؟
میشه بگی کدوم حرف من غلط بود :19:
نقل قول:
سايت p30world سايت تخصصی درباره game نيست.
اتفاقا به همین دلیل من چند وقته کمتر تو این سایت فعالیت میکنم :46:
نقل قول:
.شما بهتره برای اين که از چندو چوند کار و اين که چه کاربرهايی تا الان مدل فالکون به باد دادند به سايت تخصصی بازيسنتر قسمت repair & problem solution مراجعه کنی.
من هیچ وقت نگفتم فالکون هیچ وقت امکان نداره خراب بشه هر وسیله ی الکتریکی هر لحظه امکان
خراب شدنش هست :10: من نمیگم هیچ وقتی خراب نمیشه میگم تو مدل فالکون مشکل 3 چراغ حل
شده و خراب شدنش دیگه علت های عادی داره و نمیشه گفت 3 چراغ قرمز واسه این دستگاه دیگه یه
مشکل به حساب میاد چون سری قبل واقعا مشکل داشت همون طور که خودتم گفتی ممکن بود
حتی با روزی یک ساعت و 12 ولت کردن و ... بازم 3چراغ بده
نقل قول:
شما اگر حتی روزی 1 ساعت هم با دستگاهتون بازی کنيد ممکنه به مشکل 3 چراغ بخوريد حتی تو مدل فالکون
.
بازم همین حرف ... هر وسلیه ی الکتریکی .....
نقل قول:
.ولی خوب احتمالش بسيار پايين هست ولی غيره ممکن نيست.
آخر نگفتی اون درصد ها رو از کجا اوردی :31:
نقل قول:
بنده 3 ساله دستگاه دارم..سری ساخت دستگاه من 2005 هست..سابقه بازی کردن 6 7 ساعت پشته سره هم رو هم دارم.
خدا واست نگهش داره :31:
نقل قول:
..پس اين دليلی بر اين نيست که بيای بگی فالکون مشکل حرارتی نداره.
هیچ ربطی نداشت :13:
نقل قول:
.اگر فالکون مشکل حرارتی نداشت که مايکرسافت ديوانه نبود مدل جسپر رو بزنه !!!!!!
چه ربطی داره ! مطمئن باش با این سیاست های ماکروسافت مبنی بر کاهش قیمت 360 باز هم مدل
های جدید تر میاد که چیپ های کوچک تری داره مثلا 35 نانو متری
نقل قول:
ولی در نهايت سالم موندن دستگاه به خوده طرفم برميگرده..عمده مشکلات 360 تو مدل فالکون به ناشيگری طرف هم بر ميگرده.
و در آخر هم برگشتی به حرف من :31: من گفته بودم با 3 ساعت متوالی بازی کردن چیزیش نمیشه
نه این که بیای لاشی گری کنی خرابش کنی :31:
در کل .. آقا جون تو فالکن مشکل 3 چراغ به عنوان یه مشکل حل شده (لازم به ذکره که 3 چراغ
معانی مختلفی داره و میتونه بوجود بیاد منظور من از 3چراغ مشکل معمول گرمایی هست )
بازم میگم هر وسیله ی الکتریکی .... :31: :10: :11:
موفق باشی
(راستی نگفتم من تو بازی سنتر با نام کاربری desprado فعالیت میکنم)
همگی ببخشید که صفحه پر شد