نقل قول:
مشکل ثبت نام ندارند .
ولی اگر قبول بشوند میتونند مرخصی بگیرند و ترخیص بشوند .
نقل قول:
مشکل ثبت نام ندارند .
ولی اگر قبول بشوند میتونند مرخصی بگیرند و ترخیص بشوند .
سلام دوستان... ما که یک تیر اعزام میشدیم از نظام وظیفه رو برگه اعلام وضعیت که دادن دستمون یه برگه کوچیک بود رو مال همه بچه ها نوشته شده بود :
این مشمول تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمیباشد
چه اونایی که غیبت داشتن و چه اونایی که نداشتن!
من الان تو کارشناسی ارشد قبول شدم میترسم برام کار بشه اون قضیه لطفا میشه کمکم کنید؟ نه غیبت دارم نه چیزی به موقع عم اعزام شدم به خدمت! چرا اونطوری نوشته بود رو برگه همه؟
نقل قول:
شما میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.
و اینکه تا زمان اعلام نتایج دانشگاه تاریخ اعزام رو به تعویق بیندازید
ممنونم دوست من ... من الان تو یگان دارم خدمت میکنم و اسمم برای ارشد اومده منظورم اینه که میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم دیگه؟ اون برگه مشکلی برای من پیش نیاره؟نقل قول:
نقل قول:
درصورتی که از معافیت استفاده نکردید بله میتونید استفاده کنید؟
الان هم اگه قبول بشید باید اجازه بدن که ترخیص بشید. باز هم میتونید جهت اطمینان سوال کنید.
من دوستم متولد تیر ماه 71 هست
سال سوم چند تجدید اورد رفت غیر حضوری 1 ترم اونجا بود یه ترم هم انتخاب واحد نکرد !!!
بعد رفت شبانه بزرگسالان و دیپلمش رو دی ماه سال قبل گرفت
حالا هم پیش دانشگاهی شبانه است و چند تا درس پیش رو داره اگه شهریور قبول نشه می تونه برای مهر بدون ارسال دفترچه ثبت نام کنه ؟
کی باید دفترچه رو ارسال کنه ؟
سلام،نقل قول:
اولا اگه غیرحضوری ترم یا سالی رو خونده باشند فقط یک بار می تونند کنکور بدهند
دوما اگه شهریور قبول نشه 100% باید بره سربازی!
سوما با این اوصاف دوست شما نمی تونند دانشگاه ثبت نام کنند!:20:
سلام_ من متولد دی 71 هستم و دو تا از درسهای پیش2 رو نگه داشتم تا مشکل سربازی پیش نیاد و امسال اول سالم بود که کنکور دادم_ حالا یکی از فامیلامون زنگ زده میگه باید بری یه مدرسه غیرانتفاعی ثبت نام کنی تا به عنوان دانش آموز بزرگسال اونجا به حساب بیای!! اصلا این کارا لازمه؟؟!
خیلی ممنوننقل قول:
اخرین مهلتش برای ارسال دفترچه کیه ؟
نقل قول:
دوست من کارهای زیادی رو میشه انجام داد.
ولی اشتباه کردید
اول این که چرا دو تا درس یکدرس ساده کافی بود.
دوم هم اینکه اصلا نیازی به درس گزاشتن نیستس.همین الان برای شهریور اونها را پاس کنید.
افراد متولد نیمه دوم میتونن یکسال از معافیت تحصیلی استفاده کنند.ومشکلی پیش هم نمیاد.
یاذ اینکه میرفتید دانشگاه پیام نور بعد مرخصی میگرفتید.
آخرین مهلتش در صورت فارغ التحصیلی 18/9/90 هستش !:20:نقل قول:
سلام،نقل قول:
به نظر من کار درستی کردید!یه درس رو دی قبول بشید ، یه درس رو شهریور !برای ثبت نام هم لازم نیست غیرانتفاعی برید ، می تونید یه مدرسه بزرگسالان دولتی تو منطقه خودتون ثبت نام کنید که مشکلی پیش نیاد!
این کارا چیه شما کردی؟!؟:41::13: من پارسال بار اولم بود کنکور دادم و متولد دی ماه سال هفتاد یعنی نیمه دوم سال بودم و اعزام به خدمت بودم! به جا این کارا یه روز رفتم اداره پست دفترچه خدمت گرفتم و پرش کردم و کاراش رو که 3 یا 4 تا بیشتر نیست و کار یه روزه رو انجام دادم و بعد رفتم پلیس به علاوه ی 10 با کامپیوتر ثبتش کرد! تموم شد رفت و یک ماه بعدش برگه سبز خدمت اومد در خودنمون و نوشته بود که یکسال زمان اعزام به خدمتم عقب افتاده و اعزام به خدمتم شد 18 بهمن سال 90 یعنی امسال و بدون هیچ دردسری امسال کنکور دادم و بدون هیچ مشکلی میرم دانشگاه(با همون برگه سبزی که برام فرستادن ثبت نام میشم...) و با خیال راحت یه سال برا خودم تو خونه درس خوندم! این کارا چیه که یکی دو تا درس خوتون رو هی میندازید و از این حرفا!!!:13::41::13:نقل قول:
من مهرماه از دانشگاه انصراف میدم
تا کی وقت دارم برای ارسال دفترچه؟
از تاریخ دقیق انصراف به مدت 4 ماه وقت دارید دفترچه را ارسال کنید.نقل قول:
دوستان من 19 سالمه اما هنوز برای سربازی اقدام نکردم.آخه هنوز دانشگاه نرفتم و میخوام سال دیگه کنکور بدم.
آخه شنیدم اگه برم خودمو معرفی کنم همون وقت :46:ببخشید به زودی می گه برو سربازی!!!!
حالا سوالی که دارم از شما میشه فعلا سربازیم لغو شود ؟؟؟؟ اگه خودمو تا 20 سالگی معرفی نکنم مشکلی که نیست؟(خیلی مهمه)
سلام به همگی دوستان خسته نباشید
یه سوال مهم دارم که اگه جواب قطعی بگیرم کلی دعاتون میکنم
من متولد خرداد 1372 هستم و امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم (خرداد) . کنکور رو خراب کردم و میخوام دوباره کنکور بدم
حالا چیکار کنم دفترچه رو ارسال کنم؟؟؟! چند ماه وقت دارم واسه ارسال دفترچه ؟؟ 4 ماه یا 6 ماه ؟؟ یعنی از خرداد تا کی ؟
این دانشگاه ها قبول شدم : غیر انتفاعی و پیام نور و آزاد
اگه بشه برم یه دانشگاه مرخصی تحصیلی بگیرم هم میتونم ؟؟
ولی امروز با یه مشاور صحبت کردم گفت هر داوطلب میتونه دو بار کنکور بده . درسته یا نه ؟؟
میخوام اضافه خدمت نخورم چون میگن اگه اضافه بخوری دیگه نمیتونی بری دانشگاه ؟
تو دفترچه خدمت نوشته اونایی که دیپلم رو در شهریور گرفتن تاریخ اعزام : 18 مهر سال بعد از اخذ دیپلم ؟؟!!!!!!
یعنی من یک ماهه دیگه باید برم سربازی
تو رو خدا کمکم کنید ( ممنونتون میشم یه دنیا ) . اشتباه کردم یک درسمو نگه نداشتم :41:
راستی من دیپلمم رو دی ماه 1389 گرفتم و پیش دانشگاهی هم بزرگسالان بودم !!!
تو رو خدا یه راهی رو پیشنهاد کنید
بابا دفترچه رو بخونید الکی اینهمه خودتون رو اذیت نکنیننقل قول:
شما مشکلی نداری
نیاز به پست کردن دفترچه هم نداری
متولدین نیمه اول 72 به بعد نیازی به ارسال دفترچه ندارن اگه قبلو شدی اول مهر که خب دانشگاه یه چیزی میفرسته نظام وظیفه که تا 4 سال معافیت تحصیلی میگیری اگرنه هم باید تا 18 آبان همون سال بفرستی
ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاه ها وموسسات آموزش عالي
1- متولدين 1372 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري يا غيرحضوري.
2- متولدين سال 1371 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري.
تبصره- متولدين نيمه دوم سال 1371 كه ديپلم يا پيش دانشگاهي را به صورت غيرحضوري اخذ كرده باشند نيز مجاز به تحصيل مي باشند.
3- متولدين نيمه دوم سال 1370 به شريط اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري به شرط داشتن برگه اعزام به خدمت بدون غیبت
4- فارغ التحصيلان ديپلم يا پيش دانشگاهي متولدين سال هاي قبل مشروط بر آنكه ديپلم شاخه هاي فني-حرفه اي و كارودانش را حداكثر تا پايان 22 سالگي و پيش دانشگاهي را تا پايان 24 سالگي به اتمام رسانده باشند.
5- دارندگان برگ اعزام بدون غيبت مشروط بر آنكه موعد اعزام آنان 18/7/90 به بعد باشد.
6- دانشجويان انصرافي، ترك تحصيل و اخراج از دانشگاه مجاز به ثبت نام نيستند.
تبصره- مشمولاني كه تا پايان سال اعزام از تحصيل انصراف داده باشند مشروط بر آن كه فاقد غيبت باشند مجاز به ثبت نام خواهند بود.
7- فارغ التحصيلان مقاطع دانشگاهي با رعايت شروط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند.
الف: از زمان فراغت از تحصيل آنان بيش از 6 ماه نگذشته باشد.
ب: در مقطع تحصيلي قبلي سقف سنوات تحصيلي را رعايت كرده باشند.
تبصره- سنوات تحصيلي مشمولان از مهرماه سال اعزام محاسبه خواهد شد.
8- دانشجويان داريا معافيت تحصيلي كه در آزمون مجدد شركت كرده اند با شرايط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند:
الف: در مقاطع كارداني، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته حداكثر 2 نيم سال و در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكترا (تخصصي و حرفه اي) حداكثر 4 نيم سال از شروع به تحصيل آنها نگذشته باشد.
ب: مقطع جديد از مقطع در حال تحصيل پايين تر نباشد.
پ: از زمان انصراف مقطع قبلي تا اشتغال به تحصيل در مقطع جديد بيش از 1 ماه سپري نشده باشد.
ت: هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
تبصره- معافيت تحصيلي اين گونه مشمولان با درخواست دانشگاه ثانويه، توسط دانشگاه اوليه به دانشگاه جديد ارسال خواهد شد.
9- دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر پيوسته كه با اخذ مدرك كارداني فارغ التحصيل شده اند تا پايان خدمت دوره ضرورت مجاز به تحصيل نيستند.
10- فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع تحصيل در مقطع كارشناسي پيوسته نيستند مگر در رشته هاي هم نام با مقطع كارداني كه در اين صورت بايد تحصيل كارشناسي را حداكثر طي مدت 4 سال به اتمام برسانند.
11- سربازان در حين خدمت مجاز به تحصيل در دانشگاه نمي باشند مگر با ارائه مجوز صادره از سوي وظيفه عمومي محل اعزام به خدمت.
12- سربازاني كه خدمت آنان حداكثر تا 30/11/90 به اتمام مي رسد و شروع به تحصيل آنان در نيم سال دوم سال 90-91 مي باشد، مي توانند از اول مهرماه ثبت نام نمايند ليكن اشتغال به تحصيل آنان منوط به ارائه كارت پايان خدمت خواهد بود.
13- دارندگان كارت پايان خدمت و معافيت دائم.
14- متولدين شهريور 1340 و قبل از آن نيازي به مجوز وظيفه عمومي ندارند.
15- دارندگان معافيت موقت بدون غيبت در مدت اعتبار آن.
16- كاركنان نيروهاي مسلح و متعهدين خدمت در سازمان هاي دولتي با ارائه موافقت نامه سازمان مربوط مبني بر موافقت با تحصيل.
17- ثبت نام طلاب حوزه هاي علميه با ارائه گواهي اشتغال به تحصيل از حوزه مربوط كه داراي شماره معافيت تحصيلي باشد. بديهي است دانشگاه ها براي اين گونه مشمولان معافيت تحصيلي درخواست نخواهند كرد. ليكن آنان موظفند براي ثبت نام در هر نيم سال تحصيلي، گواهي مربوط را از حوزه علميه دريافت و ارائه نمايند.
سلام
در صورت انصراف از دانشگاه ملی روزانه چند سال از کنکور سراسری محروم میشیم؟
یکی از دوستام 2 ترم خونده بعد مرخصی گرفته الان هم میخواد انصراف بده و از اول مهر نره دانشگاه(سال پیش قبول شد 2 ترم اول رو رفت.یه کنکور هم که گذشت که تو مرخصی تحصیلی بود)
میتونه سراسری شرکت کنه یا میره برا سال بعد؟
مشکل نظام وظیفه هم نداره
بچه ها راهی هست که بدون انصراف دادن از گرایش قبلی بشه تو یک موسسه غیر انتفاعی تغییر گرایش بدیم ؟ ( هر تو تا گرایش تو یه دانشگاه باشه )
الف: در مقاطع كارداني، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته حداكثر 2 نيم سال و در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكترا (تخصصي و حرفه اي) حداكثر 4 نيم سال از شروع به تحصيل آنها نگذشته باشد.
این یعنی منی که الان ترم چهار هستم و هنوز وارد ترم 5 نشدم می تونم دانشگاهی که امسال قبول شدم را برم ؟؟؟؟
ورودی سال 88 هستم
ممنون
سلام
می خوام بدونم مدت زمان مراحل انصراف از تحصیل تقریبا چند روز طول می کشد؟(از روز اول که اقدام به انصراف از دانشگاه میکنم تا روزی که بتونم دفترچه را ارسال کنم و برگ اماده به خدمت به خدمت دریافت کنم) من دانشگاه دولتی هستم
خیلی ممنون
نقل قول:
دفترچه رو مطالعه کردم عین دفترچه :
مدرک تحصیلی : دیپلم و پیش دانشگاهی
تاریخ اخذ دیپلم : دی ماه
ماه تولد : کلیه ماه های سال
موعد اعزام : 18 مهر ماه سال بعد از اخذ دیپلم ( که مال من پارسال بوده و انگار میشه 18 مهر همین امسال !!! :18: )
من اینو خوندم و میگم این تاریخ اعزام یعنی اعزام به خدمت
بعدشم نوشته مشمولان که من با توجه به این 18+1372 = 1390 که میشه سال احضار
الانم دیگه من دانش آموز نیستم و فکر کنم اگه کاری نکنم اضافه خدمت و .... ( داشنگاه رو بیخیال )
شما میگی من اصلا دفترچه رو ارسال نکنم ؟؟ اینجوری اضاف نمیخورم
شرمنده ها بد جوری سر 2 راهی موندم رفتم پلیس + 10 میگه اگه قبول نشی سربازی !!!
بابا ملتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مگه هر کس حق دو بار شرکت رد کنکور رو نباید داشته باشه
اینجوری که میشه کشک :41:
ممنون از پاسخگوییتون
دوستان من متولد فروردین 70 هستم،پارسال برا بار دوم کنکور دادم؛ولی آزاد شهرستان قبول شدم؛چون نمیتونستم بمونم پشت کنکور(به خاطر سربازی و اینا)،1 سال رو رفتم دانشگاه؛امسال هم کنکور دادم(بار سوم)؛تهران قبول شدم؛حالا برا ثبت نام تو دانشگاه جدید چیکار باس بکنم؛از لحاظ مشمولی مشکلی که ندارم؟؟مرسی اگه زودتر جواب بدید،چون میخوام برم اونجا انصراف بدم
دوستان واسه تکمیل اطلاعات ؛من آزاد خوندم 1 سال،الان هم همون رشته رو آزاد (تهران)قبول شدم؛از لحاظ غیبت اینا هم مشکلی نداشتم،پیش دانشگاهیم رو سر موقع تموم کردم و به موقع هم دانشگاه ثبت نام کردم
سلام رفقای عزیز
کسی که متولد نیمه اول72 هستش و امسال کنکور داده و انتخاب رشته نکرده
ومیخواد یه سال دیگه بمونه چی کار باید بکنه سربازی رو؟
ضمنا اگه تو یه درس مثلا گسسته عمدا نمره نیاره و قبول نشه شرایطش با اونی که مدرک پیش دانشگاهی شو امسال میگیره تفاوتی میکنه؟
ممنون میشم اگه بطور کامل ومفصل توضیح بدید
سلام،نقل قول:
بد به دلت راه نده!اولا که پلیس +10 که اندازه گوسفند اطلاعات نداره از این مسائل:27:
دوما آخر پست اول این تاپیک رو بخون زده سال اعزام،نه سال احضار که می شه سال 91!تمام شد و رفت:31:
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
سلام،نقل قول:
احتیاجی به انداختن تو درس نیست چون متولدین نیمه اول 72 برای کنکور 91 احتیاجی به دفترچه ندارند:20:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم شرایطم مشابه شماست.متاسفانه در این زمینه که مورد سوال ماست افراد کمی هستند که تجربه داشته باشند.
از لحاظ مشمولیت که مشکلی وجود ندارد. چون طبق بند 8 قانون نظام وظیفه برای کسانی که مجاز به ثبت نام در دانشگاه هستند این چنین آمده که عینا مشابه شرایط ماست:
من برای اطمینان بیشتر از سایت نظام وظیفه هم سوال پرسیدم که این گونه جواب دادند:نقل قول:
8- دانشجويان دارای معافيت تحصيلي كه در آزمون مجدد شركت كرده اند با شرايط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند:
ب: مقطع جديد از مقطع در حال تحصيل پايين تر نباشد.
پ: از زمان انصراف مقطع قبلي تا اشتغال به تحصيل در مقطع جديد بيش از 1 ماه سپري نشده باشد.
ت: هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
تبصره- معافيت تحصيلي اين گونه مشمولان با درخواست دانشگاه ثانويه، توسط دانشگاه اوليه به دانشگاه جديد ارسال خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در مورد روند کار و مراحل هنوز به جواب قطعی نرسیدم.
الان سوال من هم اینه که آیا باید اول انصراف داد و نامه انصراف را برد نظام وظیفه و مجوز گرفت؟ یا دانشگاه مقصد نامه می دهد که ببریم نظام وظیفه و مجوز ثبت نام بگیریم و بعد انصراف بدهیم؟
ممنون میشم کسانی که تجربه در این زمینه دارند راهنمایی کنند.
پاک گیج شدم.
زمان کمی هم به اعلام نتایج و موعد ثبت نام دانشگاه ها مانده.
سلام دوستان
من از دانشگاه انصراف دادم (دانشگاه آزاد) و میخوام یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنم!
الان معافیت تحصیلی من باطل شده دیگه؟؟
از دانشگاه که پرسیدم برای نظام وظیفه میگفت باید بری حوزه نظام وظیفه و یه برگه معافیت تحصیلی ازشون بگیری و ببری واسه ثبت نام دانشگاه جدید!
حالا سوالم اینجاست این برگه معافیت تحصیلی رو حوزه نظام وظیفه راحت بهم میده؟چی باید ببرم همرام؟
ضمنا متولد شهریور 71 هستم و ترم دوم انصراف دادم!
ممنونم!
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببین هیچ مشکلی نیست تاریخ اعزامت تو میفته 18 آبان 91.با احتشاب یک سال معافیت تحصیلی این وسط.
تازه تو که نیمه اول 72 استی هیچ مشکلی نداری واسه یکسال موندن اگه نیمه دوم 71 هم بودی فقط باید دفترچه میگرفتی و میگفتی که میخوای یکسال بمونی تاریخ اعزامت رو مینداختند پاییز 91 که تا اون موقع دانشگاه واست معافیت تحصیلی میکره و حله.هیچ مشکلی نیست و نیازی به گرفتن دفترچه نداری فقط بشین خوب بخون واسه کنکور91 .:5::8:
ببین دوست مننقل قول:
من همین امروز رفتم اینکارو انجام دادم
کارنامه را می بری نظان وظیفه بهشون می گی اونا هم می بینن که می تونی یا نه باید بیشتر از 4 ترم نشده باشه
بعد بهم گفت برو انصراف بده بیا اینجا
رفتم انصراف دادم
برگه ی انصرافم گرفت زد تو کامپیوتر
بهم گفت برو
هیچی بهم نداد
گفتم بابا الان دانشگاه مدرک می خواد
گفت اگر خواست ازشون نامه بگیر ببر نظام وظیفه اون شهر برات از توی کامپیوتر تایید می کنه
همین
فقط دوسال از سنواتم کم شد
ببین این قانون برای امسال انجام شد برای سال های دیگه را نمی دون باید بری بپرسی
ممنون میشم دوستان اگه اطلاعی دارند :11:نقل قول:
فرم انصراف چیه؟نقل قول:
من امروز که انصراف که دادم فقط یه فرم تسویه حساب بهم دادند از اتاقای مربوطه (16 تا اتاق) مهر و امضای فرم رو جمع کردم بعد رفتم بایگانی آموزش دانشگاه فروم رو تحویل دادم و مدارک اصلیم رو بهم تحویل دادند....مدرک پیش دانشگاهی + چکی که پارسال گذاشته بود برای وثیقه....
دیگه فرمی برای انصراف بهم ندادن مشکلی پیش میاد؟
ولی کپی فرم توسه حساب رو دارم همون رو ببرم نظام وظیفه؟
چون نظام وظیفه دانشگاه میگفت برای ثبت نام دانشگاه جدید باید بری از نظام وظیفه یه برگه معافیت تحصیلی بگیری.
الان فردا علاوه بر پرینت قبولی رشته جدید،دیگه چی ببرم برای گرفتن معافیت تحصیلی از نظام وظیفه؟
ممنون :11:
4 ترمتون کامل شده بود؟نقل قول:
منم گیج شدم؛راستش من 5 شنبه بلیط دارم که برم اون شهره انصراف بدم،الان موندم اول انصراف بدم یا برم دنبال نظام وظیفه،از الان انصراف بدم مشکلی نیست که؟ چون یه جا خوندم تا یک ماه مهلت ثبت نام داری،دوستان اگه کسی این کار رو انجام داده ممنون میشم توضیح بدهنقل قول:
ببین به غیر از مدارک دوتا فرم برای نظام وظیفه ارسال می شهنقل قول:
یکی محرمانه خودشون می فرستند
یکی را می دن به خودت یعنی از اون 2 تا بهت می دن
که یکیشو بدی به نظلم وظیفه و یکیشو برای خودت نگه داری
من یکیشو بردم دادم بهش
برام زد تو کامپیوتر و نامه را انداخت اونور بهم گفت حله
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
آرهنقل قول:
تا اینجا که کار خوب پیش رفته مگر اینکه از اینجا به بعد خراب بشه ( مرحله ی ثبت نام ) :)
آقا منم نیمه 2 71 هستم....یه بار رفتم میدون سپاه اصلا جواب درست حسابی ندادن..
رفتم پلیس +10 گفتن شاید 1 سال معاف شی شایدم بهت بگن بری سربازی..
حالا منم میخوام سال دیگه بخونم...به نظرتون اینکه دفترچه رو پست کنم ریسگ نداره؟؟
این کار بهتره یا این که برم امسال دانشگاه بعد مرخصی بگیرم که اگرم سال دیگه قبول نشدم لااقل اینو داشته باشم..؟؟
میشه دقیقا بگید برای عقب انداختن سربازی تا سال دیگه باید چیکارا رو بکنم؟؟
تشکر پیش پیش....
سلام،نقل قول:
اینو خیلی توضیح دادم ولی بازم توضیح می دم:31:
شما برای کنکور 91 احتیاج به ارسال دفترچه دارید چون سال اعزامتون امسال هست!اما مشکلی نیست!شما آخر پست اول رو ببین متوجه می شی آخرین فرصت ارسال دفترچت کی هست!15 روز قبلش برو دفترچه رو با دقت پر کن و ارسال کن ،20 روز بعد برگه اعزام به خدمتت می یاد بدون مهر غیبت و سال اعزامتون هم مهر 91 به بعد می ندازند که ایشالله دانشگاه هستید !البته توجه کن که دیر اقدام نکنی که غیبت بخوری !:20:
خیلی ممنون...نقل قول:
شرمنده چون واقعا سخته تقریبا 400 صفحه رو گشت، گفتم بذارم دیگه....ببخشید..:)
مرسی بازم سوال داشتم میپرسم...