من كه فونتا رو ريختم هيچ مشكليم نداره شايد روش كارتون درست نيست؟
Printable View
من كه فونتا رو ريختم هيچ مشكليم نداره شايد روش كارتون درست نيست؟
اره عزيز منظورم همون P990 بود.نقل قول:
در مورد عكسم فكر كنم مال M600 باشه.
البته اگه بخواي ميتوني آيكنهاي شبكه،باطري و ... رو به راحتي عوض كني ها.کد:http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/6/0/d/2/0/60d2036c6db581a4250684cb65991fb9_full.jpg
خوب چه جوري حسين جون !؟!؟ البته من خودم يه مدت پيش تو اينترنت ديدم و اومدم گفتم اگه کسي مي خواد بگه تا بزارم ؟؟!؟!؟!؟ و نه خودم استفاده کردم و نه کسي خواست !!!!
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
در این مقاله چگونگی تعویض آیکون ها اصلی سونی اریکسون P990 را خدمت شما توضیح خواهم داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل کار:
1) ابتدا Package زیر را که حاوی آیکون های مورد نیاز است را با نام P990 Icon Package-by Professional.zip دانلود کنید:
2) مموری کارت گوشی را در آورده و توسط یک ram reader به پوشه زیر رفته:
code :
M:\resource
(که منظور از M نام درایو مموری کارت شماست)
3) هر پوشه از Package را در جای خود کپی کنید و اگر وجود ندارد آن را بسازید.
مثلا در پوشه apps تعدادی فایل وجود دراد که باید در آدرس نظیرشان در مموری کارت و پوشه resorce کپی شوند)
4 ) مموری کارت را داخل گوشی قرار دهید و پس از روشن کردن گوشی از آیکون های جدید لذت ببرید.
نحوه پاک کردن آیکون ها:
برای پاک کردن آیکون ها و برگرداندن آیکون های اصلی گوشی کافی است مموری کارت خود را در ram reader قرار دهید و فایل هایی را که کپی کردید پاک کنید .سپس مموری کارت را به گوشی برگردانید .
به همین سادگی......
توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
بچه ها من که نتونستم اصلا فايله رو دانلود کنم شما اگه تونستيد بزاريد ما هم دانلود کنيم .
با سلام خدمت دوستان و اساتید
می خواستم بدونم گوشی p990 اصلی و تقلبی یا درجه 1 و 2 داره؟ و اگه داره از کجا میشه تشخیص داد.
مثلا این نکته تو k750خیلی تابلو هست . دوربین k750 درجه 1 در بالا ترین کیفیت عکس خودش زوم میکنه ولی درجه 2 یا همین 160 .70 تومنی ها میزنه امکان زوم وجود نداره.
لطفا توضیح بدید ... مرسی
من گوشیم فارسی تو Word ساپورت میکنه اما صفحه کلید به صورت مربع هست، علت ؟
حسین جان از راهنماییت ممنونم.نقل قول:
در ضمن نمی شه این انجمن هم مثل باقی انجمن ها یک دکمه برای تشکر داشته باشه که تاپیک ها کمتر شلوغ بشه؟!
نقل قول:
سلام دوست عزيز . تا اونجايي كه من اطلاع دارم . گوشي ها اصل p990 ساخت فرانسه هستند .
2 . ميگن كه اگه رقم 8 و 9 كد imei گوشي 00 باشه گوشي اصله .
پيشنهاد ميكنم w950 بگير
خيلي ببخشيدا اينشماره 8 و 9 رو كه گفتي بايد 00 باشه خيلي اسون حتي بدون استفاده از كامپيوتر با يه كد از تو خود گوشي ميشه عوض كرد من به شخصه اين كارو ديدم كه كردن جلوي خودم البته اگه پشت باطري رو نگاه كني يه برچسب داره كه اگه 10 تا برش دورش باشه يعني اصله ولي فكر كنم ما ايرانيا با اين مخي كه داريم اونم دست كاري كنيم
اولآ کیفیت دوربین ثابته . دوما اونی که بهش مگا پیکسل میگن سایز عکسه و ربطی به کیفیت نداره. خودتون می تونید تفاوتها رو بین دوربین های 2مگا پیکسلی براحتی احساس کنید( مثلا k750 با 5500 ) .سوما در مورد اون گوشی اصلی که شما می گید، زوم کردن ربطی به اصل بودن یا نبودن نداره و تا اونجایی که من می دونم k750 های قدیمی تر که CID36 بودن قابل زوم روی بزرگترین سایز بودن . بنابراین این تشخیص اصلی از تقلبی به این صورت زیادم راحت نیست.نقل قول:
سلام
آیا برنامه ایی هست که بتونه برای P990 پروفایل های مختلف ایجاد کنه ؟
ممنون درست شد
pdf را میتونم بخونم
یه نرم افزار نصب کرده بودم ولی بعد که پاکش کردم درست شد
سلام اول باید همه تنظیمات رو به این شکل انجام بدی:نقل قول:
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.googlemail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.googlemail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Google Mail username (including @googlemail.com)
Email Address: your full Google Mail email address (username@googlemail.com)
Password: your Google Mail password
بعد از طریق کامپیوتر بری توی ستینگ جی میلت و در قسمت pop گزینه مربوط به فعال کردن pop3 رو چک بزنی. اینجوری درست میشه . بازم اگز نشد بگو
اینم یه سایت توپول و موپول برای theme
من فقط یه مثال زدمنقل قول:
در کل جواب سوالم رو نگرفتم....
می خواستم بدونم گوشی p990 اصلی و تقلبی یا درجه 1 و 2 داره؟ و اگه داره از کجا میشه تشخیص داد.
دوستانی که آپدیت کردن و فرمودند که صدا بلندتر میشه(در مکالمه تلفنی) ...آیا در گوش دادن موزیک با هندزفری هم تاثیزی داره؟ یا فرقی نمیکنه؟
همه چینین اما قطعات بکار رفته توشون خوب و بد دارن، مثلاً مانیتورشون بعضی هاشون خش ور نمیدارن بعضی هاشون هم خش بر میدارن !نقل قول:
اول دمت گرم که جواب دادی:نقل قول:
حالا میل Send میکنه اما وقتی Get & Send میکنم ارور میده بعضی موقع ها میگه Timed out بعضی موقع ها هم ارور زیر رو میده:
Could Not Craeat Secare Logon String Mailbox Server May Not Support Secare Logon
اگه میشه یه کمی تنضیماتو دقیق تر توضیح بده. :10:
برنامه GDESK رو نصب کردم چند تا design هم براش گرفتم، ولی وقتی طرحی رو انتخاب می کنم اصلا آیکن هایی که در Screen shot طرح بود فعال نمی شه و خطایی با محتوای ECOM error- 17004نمایش داده می شه.
مشکل از چیه؟ آیا من بد از طرح ها استفاده می کنم؟
قبلا خونده بودم که تمام گوشی های p900 اصلی هم ساخته چین هستند و به تایید فرانسه در میان. ولی یه مدل های متفاوت هست که بهتر بگیم چینی که کاملا قابل تشخیص هیت. تو یکی از سایت ها تفاوت این دو تا رو گذاشته بود. پیدا می کنم برات می زارم.نقل قول:
با سلام.نقل قول:
به خاطر اينه كه اون برنامه ها روي گوشي شما نصب نيست.
شما ميتونين اونا رو پاك كنين(آيكنهايي كه به جاشون يه دايره آبي و علامت ! اومده) و خودتون يه برنامه بيارين توش.
اينم يه پك 400 تايي از آيكنهاي كريستا كه خيلي زيباست و راست كار همين برنامست:
کد:http://www.ufile.info/upload/1193043221.zip
نمونه آيكنهاي به كار رفته از اين پك در برنامه Gdesk:کد:http://www.ufile.info/upload/1192993525.zip
دوست عزيز .نقل قول:
صداي موزيك تو هندزفري هيچ تغيري نميكنه .
این تکنولوژی تشخیص دست نوشته چیه؟
سلام دوستان
تا حالا واسه شما پیش اومده که یه تمی رو نصب بکنید و وقتی فلیپ رو می بندید یه اروری ظاهر بشه و status bar محو بشه؟
می خوام بدونم مشکل از کجاست
مثلا براي نوشتن حرف a كافيه كه شما با قلم يا انگشت روي lcd گوشي حرف a رو بنويسين .نقل قول:
گوشي هم اين حرف زو تشخيص ميده . به اين ويژگي ميگن دست خط .
نه، چون از روز اول فلیپ رو کندم و دور انداختم ... :31:نقل قول:
نوشته دست خط رو به فونت نوشتاری تبدیل میکنه و یا بصورت عکس ذخیره میکنه.نقل قول:
مثلا بعدا میتونی چیزی رو که یا دست نوشتی ویرایش کنی.
ایا میشه این نوشته دست خط رو بعدا به کامپیوتر انتقال داد.
توی نوکیا گوشی هست که این قابلیت رو داشته داشته باشه.
راستی گوشی پی وان p1 اسکن کارت ویزیت داره یعنی میشه باهاش یه برگه کاغذ رو اسکن کرد.
حسین جان به خاطر راهنمایی هات ممنونم ولی تمام اون آیکن هایی که فرمودین(به رنگ آبی با یک علامت تعجب) رو برداشته بودم و task های جدید معرفی کردم ولی بازم error می ده.نقل قول:
به خاطره آیکن ها هم ممنون خیلی با حال بودن.
متن نوشته شده رو به صورت فونت هاي نوشتاري يا همون txt در مياره .نقل قول:
آره مي توني هر وقت كه خواستي ويرايش كني .
در مورد انتقالش به كامپيوتر من هنوز رم افزاري براي اين كار پيدا نكردم .
اسكن كارت ويزيت تو p990 هم وجود داره . تو دموي گوشي يه چيزايي در مورد اين قابليت نشون ميده ولي من كه چيزي ازش سر در نيووردم .
سلامنقل قول:
به نظرم شما يك پيش ذهنيت غلط داريد
تشخيص دست نوشته نه به اين منظور كه دقيقا عين اون چيزي كه نوشتي رو ذخيره كنه بلكه مثلا هنگام تايپ يك sms بجاي اينكه از دكمه شماره ها يا كيبرد كامل استفاده كني براي نوشتن حرف a سعي كن يه چيزي شبيه به حرف a روي صفحه بنويسي تا گوشي تشخيص بده كه تو ميخواستي حرف a رو بنويسي
نه اينكه هر خرچنگ قورباغه اي رو دقيقا ذخيره كنه
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
در مورد نوكيا هم فقط مدل 7710 اين قابليت رو داره
نقل قول:
براي اين كار كافيه متن نوشته شده توي گوشي رو كپي كنيد تو يه فايل ورد و ذخيره كنين رو مموريتون.
اسكن كارت هم خيلي باحاله البته نه برا كات ويزيت هاي ايرانيها كه هر كدومش يه جوره و هيچ استانداردي نداره.
من يه كارت ويزيت خارجي دستم رسيد با اين برنامه اسكنش كردم. باورتون نميشه مو به مو اطلاعاتشو گرفتو ذخيره كرد توي Contact گوشي(شماره موبايل- شماره ثابت-ايميل-وب سايت-آدرسو...).خيلي با حال بود.
البته من يه نرم افزار ديگه پيدا كردم كه رو P990 نصب مي شد و متن رو اسكن ميكرد. ولي نتونستم باهاش كار كنم.:41:
تاييد ميشه:10:نقل قول:
:18::18::18::18::18::18:من یه چیزی شنیدم شاخ در آوردم
میگن روی p990i ما ها هم میشه windows mobile 6 نصب کرد
یکی از بچه ها هم میگه که اینو دیده
آیا حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره یکی طریقه نصبشو بزاره یا به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستش کنه
متشکرم
فكر كنم اين نرم افزاري كه شما گفتيد اسمش scaner باشه كه تحت جاواست .نقل قول:
منم اين نرم افزارو نسب كردم و مثل شما نتونستم با هاش كار كنم.
سلام دوستان کسی هست که تا حالا با wireless networkگوشی کار کرده باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید چون می خوام از طریق لب تاب به گوشی وصل بشم
بازم که حرف نصب ویندوز موبایل رو ی P990 اومد وسط. نه عزیز نمیشه ولی میتونی تا حد زیادی شبیه ویندوز کنیش. برو به این آدرس و اولین پستش رو نگاه کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182040
نه جاوا نبود.مخصوص uiq3 بود. بدبختانه اسمش رو یادم رفته.ولی گیرش میارم:27:نقل قول:
حسین جان من خیلی دنبال ساعت آنالوگ(عقربه ای) گشتم یکی هم پیدا کردم که کل صفحه رو میگیره. البته می دونم که جای مطرح کردن سوالم اینجا نیست ولی اگه برات امکان داره یک ساعت تو مایه های همون ساعتی که design های برنامه gdesk استفاده شده رو بهم بدی ممنون می شم.
البته اگه دوستانی دیگه هم لطف کنند که 6 تا خوشحالم کردن.
منم هنوز گیر نیاوردم.1-2 تا گیر آورم که مثل تو تمام صفحه بود و بدتر از اینکه یکیش جاوا بود. اون ساعت توی Gdesk هم جزو پلاگین های خود برنامست و نمیشه جدا ازش استفاده کرد.:41:نقل قول: