سلام قيمت n73 الان چنده
Printable View
سلام قيمت n73 الان چنده
دوست عزيز ريجستر نشدش ارزش نداره در ضمن گارانتي اصلي بگيره مطمئن تره. در ثاني خيلي گرونهنقل قول:
با گارانتي اتصالات 620 تومنه و موزيكش 100 تومن گرون تره.
دوستان اگه قسمت بشه داريمم ي ريم رو خط ان95
نقل قول:
حدود 70 مگابایت. تو هیچ کدوم. یه حافظه جداگانه تو گوشی هست که فریمور رو اون نصب میشه.نقل قول:
فريمور حجمش چقدره ؟ مگه همون حجم تو ظرفيت گوشي تاثير نداره
اين فريمور تو حافظه گوشي نصب ميشه يا تو مموري كارت؟
فرق اونچنانی ندارن . فقط میوزیک ادیشن یه مقدار رم رو اشغال میکنه شاید سرعت کمتری نسبت به اون دو تا داشته باشه. تو ورژن جدید هر سه تا مشکل هنگ کردن برطرف شده. هر سه تا چیزی در حدود 70 مگابایت یه کم بالا پایین.نقل قول:
اینترنت ادیشن رو پیشنهاد میکنم.
اگه سیم کارت ایرانسل داری. آره ارزش داره که بگیری. در مورد کیفیت ال سی دی اگه تنها معیارت برای خرید n95 اینه به نظر من اشتباهه. n95 چیزهای دیگه ای داره که میتونی روشون حساب کنی. مثل دوربینش و ... اگه پولشو داری بگیر. صداش رو هم با n73 مقایسه کن ببینم کدوم بهتره... شنیدم که صداش به n73 نمیرسه.نقل قول:
سلام
n95 ارزش اينو داره كه n73 رو عوض كنم ؟؟؟؟؟؟؟
مموريش مايكرو يا ميكرو ؟؟؟؟
مي گن كه بزرگي صفحه اش 240*340 پيكسله اينكه به بزرگي n73 شدش؟؟؟؟
يكي از دوستا مي گفت كه كيفيت فيلم برداري يا عكس برداري هيچ ربطي ميزان پيكسل دوربين نداره؟؟؟؟
آيا كيفيت اسپيكرهاش و بلنديش به پاي n73 ميرسه؟؟؟؟
نقل قول:
سلام من اين سؤالو کلوپn95 پرسيدم
جوابی نگرفتم خواهشن اساتيد اگه اطلاع دارن کمک کنن
گوشيها يه بدونه رجيسترکه تو بازار هست مثله يه سری n95كه
با ايرانسل کار ميکنن امکان داره بدن به مشکل بخورن
يعنی ايرانسل ريجيستر رو تو سيستمش بزاره
که گوشيهيه بدونه رجيسترو نخونه
وقتی گسترده تر شد گوشی باد کنه رو دستمون
به قيمته پايين بگيرم n95ميخوام يه
اين بلا سرم نياد:2:
سلام اقا این n73 ما روگزاشته سر کار (کوسخول شدم)
امروز یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم بعد رفتم تو گالری دیدم هیچی نیست رفتم تو all file که همه عکس و فیلم و اهنگ توش رفتم انجا, انجا هم چیزی نبود.ولی وقتی از file mananger میرم همش سر جاش عکسو اههنگو ....خلاصه همش سر جاش ولی تو گالریم هیچی نیست ؟؟به خدا دارم دیونه میشم
ترو خدا کمک کنید
راستی مستر ریستم کردم رممو فرمتم کردم اما بازم همون اشو همون کاسه
برم یه بار دیگه فرمت کنم واااااااااای دیگه نمیدونم چه کار کنم تا الان 4 بار فرمت ومستر ریست کردم اما.....
کاشکی یکی تو کرج بلد بود اپدیت کنه میبردم پیشش شاید با اپدیت درستش میکرد