به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
Printable View
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
آخرش هم به حرفام می رسید
ببین دوست من اینجاجای بررسی کردن مشکلات N70 هستش نه جای کرکری خوندن پس بیخال شو اصلا برو یه تاپیک برای 5700 بزن و اونجا از امکانات 5700 تعریف کن قربانتنقل قول:
لطفا یکی از مدیرها بیاد وضعیت تاپیک رو بررسی کنه متاسفانه کسانی هستند که قصد انحراف این تاپیک رو دارن
سلام به همه دوستان
آقا ما رفتيم توي سايتي كه الان يادم نيست چي بود نوشته بود تغيير فونت گوشي ان 70 دانلود كردم. يه فايل بود كه بايد تو پوشه سيستم تو رم كپي ميكردم حالا فونت گوشي عوض شده اصلا به درد نميخوره عربي گوشي هم پريده يعني هست ولي نميتونه نشون بده.
كمك كنيد درستش كنم.ان 70 داران عزيز برن ببينن تو پوشه سيستم گوشيشون چه تو رم وچه تو حافظه گوشي پوشه فونت هست يا نه اگه داشتيد يه جا آپلود كنيد من دانلودش كنم
ممنون
یه مستر ریست کن درست میشه:8::8::8:نقل قول:
من اپراتور لوگو رو با FExplorer عوض کردم حالا چه جوری به شکل قبلی برگردونم؟؟
نقل قول:
دوست عزیز به نظرم همون گوشی که توی امضات هست رو بگیر 5700:21::21::21:
چونکه هم سی پی یو ش بیشتره و هم نگارش جدید سیمبین رو داره و هم قیمتش مناسبه
فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5700 بهترین گوشی دنیا و ان 70 یه آشغاله ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]