نصب آنتن برای تقویت WIFI و LTE
سلام . متاسفانه واضحه که ایرانسل تمام تلاشش رو کرده که مودم هاش ارزون در بیان و کیفیت مهم نبوده . مودم z6000 من سیگنال دهی WIFI افتضاحی داشت جوری که حتی وقتی بهش میچسبیدم هم فول آنتن نمی داد . واسه همین بازش کردم و آنتن خارجی بهش متصل کردم و نتیجه عالی شد . همون طور که از بدنه مودم معلومه جا برای انتن خارجی هم داشته ولی آقایون خسیس بازی در آوردن . اونایی که مشکل آنتن دهی LTE هم دارن میتونن بازش کنن و آتن های اکتیو LTE به جای انتن های اصلی نصب کنن . نصبش هم خیلی آسون هست و فقط نیاز به خرید انتن اکتیو داره . تو سایت های الکترونیک سرچ کنید پیدا میشه . اگر آنتن اکتیو هم پیدا نکردین هر آنتن Passive که تو رنج 3500 MHz بهره خوبی بده هم کفایت میکنه و از انتن داخلی مسخره خودش بهتره . دقت کنید که همه انتن ها تو همه رنج ها کار میکنن ولی بهره db اونها تو هر فرکانسی متفاوت هست . همین آنتن WIFI رنج 2.4GHz یا 5GHz میتونه انتخاب ارزون و راحتی واسه انتن LTE باشه اما باید تست بشه . اونایی که فقط مشکل انتن LTE دارن میتونن رو دو تا پورت آنتن LTE نصب کنن . میشه یه پورت رو هم واسه WIFI و اون یکی رو واسه LTE استفاده کرد . آنتن Wifi لحیمی هست ولی آنتن LTE سوکت داره و راحته . عکس های مربوط به تعویض انتن WIFI رو میذارم . مقایسه سیگنال رو با اکسس پوینت linksys خودم انجام دادم که انتن دهیش واسم عالی بود ولی از مقایسه معلومه که بعد از عمل حتی از اون هم بسیار عالی تر جواب میده . سیگنال دهی تقریبا 35 dBm بهتر شد .
مواد لازم : دو عدد کانکتور SMA نری سیم دار ، دو عدد آنتن WIFI رنج 2.4 گیگاهرتز مادگی . من آنتن 7db خریدم ولی فکر میکنم حتی آنتن 3db هم از انتن های اصلی خودش بهتر جواب بدن . تو اینترنت هم پیدا میشن . مراقب باشین اشتباهی آنتن GSM نخرین
متاسفانه فروم نمیذاره عکس مستقیم اپلود کنم . عکس هارو فرستادم به اقا پویا که اپلود کنه . ممنون