مرسی دوست عزیز.ایا این مدل کیف یا چیزی نداره که هدفون رو توش بذارم؟از لحاظ کیفیت ساخت و صدا و حتی ظاهر هیچ تفاوتی نداره؟نقل قول:
Printable View
مرسی دوست عزیز.ایا این مدل کیف یا چیزی نداره که هدفون رو توش بذارم؟از لحاظ کیفیت ساخت و صدا و حتی ظاهر هیچ تفاوتی نداره؟نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم
من حدود یک ماه پیش یک هدفون HD 485 خریدم که از صداشم خیلی راضیم.
می خواستم ببینم من با کارت صدای X-Fi Xtreme Music خودم می تونم از حداکثر کیفیت صدای این هدفون استفاده کنم یا نیاز به آمپلیفایر هم دارم؟
در ضمن معمولا هدفون رو مستقیما به خود کارت صدا وصل می کنم نه خروجی هدفون اسپیکر.
با تشکر فراوان
مطمئن باشید کارت صداتون به خوبی از پس این هدفون برمیاد. من خودم هم 485 با کارت صدای X-Fi دارم. با توجه به این که هدفون آمپدانس بالایی نداره به راحتی درایو میشه. حتی با یه پلیر خوب هم میشه صدای عالی ازش گرفت. البته منظور این نیست که استفاده از آمپ تاثیری روی صداش نداره. ولی تاثیرش در اون حد نیست که تفاوت چشمگیری با قبلش بکنه.نقل قول:
سلام سيمور جان. اول ممنون از راهنمايهاي خوبت.
دوم كه تركميدم با كيفيت D: واقعاً از ريسكي كه كردم خوشحالم. كيفيت خيلي خوبي داره اين AKG K370 . واسه راك و متال كه حرف نداشت. براي سبكهاي ديگه هم چيزي كم نداره! عاليييي
بازم مرسي از راهنماييهات.
بارک باشه...:8:نقل قول:
چند گرفتی؟
قابل نداره عزيزنقل قول:
از رايتك 150 تومن
من 340 داشتم کلا یه ایراد که به in ear headphone های akg دارم این هست که حجم صدای خروجی خیلی زیاد نیست فقط 22 میلی وات هستنقل قول:
تو این محدوده قیمت cx-500 سناییزر خیلی مطرح هست فقط حیف که به جای 76$ داره 210000 تومان فروخته میشه
مثل عموم هدفون ها سیم ظریفی داره قبل از این که بخواهی تو راه و نیم راه استفاده کنی ... بلاخره مراقب باش.
سلام بچه ها :
من یک هدفون خوب برای پلیر Samsung yp-p2 می خوام . قیمت بین 20 تا 30 تومن در نظر بگیرین . قیمت بلوتوث دار هو مبدین که عالیه. اگر هدفون خوبی خارج این رنج قیمت بود معرفی کنید .
البته یه مرزبندی دقیق برای اسمگذاری وجود نداره .. وقتی میگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اغلب یعنی هدفون های کوچک که in ear نیستند .. مرسوم ترین نوع هدفون هستش دیگه و تقریباً روی همه mp3 player ها earbud وجود داره ...نقل قول:
کلاً earbud ها از نظر کیفیت، پایین ترین سطح رو دارن .. البته منظور هدفون های هم رده اس .. یعنی اگه یه earbud و یه in ear و یه هدفون فول سایز و ... بذاریم کنار هم، این یکی احتمالا رده های آخر جدول کیفیت رو اشغال کنه!
قیمت تقریبی aurvana air حدود 15-200 دلاره .. یعنی توی ایران باید حدود 200 تومن باشه.
//
اختلاف قیمت : خب دلیل اختلاف قیمت فلان موبایل نوکیا با یه موبایل دیگه از نوکیا چیه؟ .. چرا یکی دوبرابر دیگری قیمت داره؟ ... علت اختلاف قیمت رونالدو و آرش برهانی چیه؟!! .. کیفیت ، طراحی، جنس قطعات، و فاکتورهای مشابه... و خلاصه هرچقدر کمپانی هزینه کرده برای یه محصول...
کدوم مدل؟ .. ما داشتیم راجع به ep630 و 635 صحبت می کردیم .. شما پستی از من رو quote کردی که راجع به 630 و 830 و air صحبت شده .. منظورت دقیقا کدوم مدلهاست؟نقل قول:
هدفونهای earbud و in ear تو دامنه قیمت پایین، خیلی لوازم جانبی ندارن .. فوقش خودت بری یه کیسه براش بخری .. 2-3 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هدفون خوب خارج از قیمت که زیاده .. چون این قیمت یه بودجه زیر متوسطه .. مثل اینه که بگی میخوام 10 میلیون خرج یه ماشین کنم، اگه ماشین بهتری با قیمت بالاتر هم موجوده بگید! .. (شوخی)نقل قول:
بهرحال با 30 تومن بهترین انتخاب ex35 از سونی به نظر میاد ... (هدفون تو گوشی هستش -- یه مساله هم طبیعتاً اینه که فرم و طراحی هدفونت رو مشخص کنی .. تو گوشی مشکلی نداری که؟)
بلوتوث: زیاد صحبت شده در این مورد که اولاً گزینه های بلوتوث محدوده، ثانیاً کیفیت صدای بلوتوث با سیم دار هم رده اش یکی نیست و اغلب باسیم بهتره .. ثانیاً بلوتوث های خوب میرن سمت 60-70 تومن.