-
روسل :انتخاب مارتینو کار سوبی سارتا بود
وقتی نیمار با ما قرارداد بسته بود،رئالی ها به سانتوس ایمیل می زدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا یکشنبه شب در یک مصاحبه تلویزیونی که از تی وی3 بارسلونا پخش شد به مرور شرایط ورزشی باشگاه کاتالان پرداخته و از مسائل مختلف صحبت کرد.
*خرید نیمار: وقتی با پدر نیمار به پیش توافق رسیدیم، او تست های پزشکی را در رئال مادرید پشت سرگذاشته بود و ما به شوخی گفتیم که حالا به بازبینی نیاز است. وقتی نیمار با بارسلونا قرارداد بسته بود، رئال مادرید همچنان برای باشگاه سانتوس ایمیل می زد.درمورد توافق برسر رقم قرارداد، پدر نیمار و سانتوس با هم حرف می زدند و بارسلونا درحاشیه بود
*صحبت های اخیر ماسچرانو: ماسچرانو گفته که همیشه در رختکن بارسلونا به دنبال اما و اگر هستند و کاملا حق با اوست. در بارسلونا و درکاتالونیا همین طور است.از نظر تاریخی هم همین طور بوده و ما این روند را الان تغییر نخواهیم داد. ما خودمان زندگی را برای خودمان سخت کرده ایم ولی شاید این ، ما را بزرگتر نماید
*جنجال اخیر با آبیدال: سران باشگاه بارسلونا تنها آنچه می بایست را به آبیدال پرداخت کرده اند. باوجودی که پزشکان تیم به ما گفته بودند که آبیدال برای مدتی طولانی بازی نخواهد کرد و شاید هرگز نتواند به میادین بازگردد، ما قراردادش را تمدید کردیم و همه پولها را به او پرداحت کردیم. همین حالا هم خود آبیدال گفته که صحبت هایش بد تعبیر شده اند.
*تیتو: عودکردن مجددبیماری تیتو، بدترین خبری بود که درطول ریاستم برباشگاه بارسلونا شنیدم. امیدواریم که او دراین نبرد پیروز شود. ولی زندگی ادامه دارد.یکشنبه تیتو برای تماشای بازی پسرش آدریا به شهرک ورزشی ما آمده بود واین خبر فوق العاده ای است.
*انتخاب جراردو مارتینو: سوبی سارتا سرمربی جدید تیم را از بین سه نام وگزینه مطرح شده برگزید. این من بودم که نام تاتا مارتینو را روی میز گذاشتم. البته حرف من درحد یک پیشنهادبود. نمی گویم که دو گزینه دیگر ما چه کسانی بودند و فکر می کنم که کار خوبی نیست از افراد دیگری نام بیاورم.
*خرید یک مدافع: ما در بازار نقل و انتقالات تابستانی مدافع میانی به خدمت نگرفتیم؛ چون بارسلونا بیشتر از خواسته سرمربی تیمش خرید نمی کند.هروقت اعضای کادر فنی بگویند که شرایط ایده آل است ما دیگر هزینه دیگری پرداخت نمی کنیم.
*آندرس اینیستا: این احتمال وجود دارد که خبر بزرگ بعدی بارسلونا خبر تمدید قرارداد اینیستا باشد.من از نحوه کار کردن سوبی سارتا واقعا راضی هستم.او قبل ازهرچیزی می خواهد که تکلیف تیم را روشن کند
*مورینیو و گواردیولا: از زمانی که مورینیو نیست، سطح فشارها کاسته شده ولی مورینیو هم لطف وجذابیت خاص خودش را داشت. در سوپرکاپ اروپا او روبروی بایرن مونیخ قرار گرفت.پپ گواردیولا هم بهترین سرمربی تاریخ دنیاست. خیلی ها بدون آنکه من چه فکری می کنم نظر می دهند. من رابطه خانوادگی خوبی با گواردیولا دارم
*رئال و خرید بیل: اگر سران رئال با پرداخت 100 میلیون یورو بیل را به خدمت گرفتند، به این خاطر است که می توانند. این تصمیم یک ارگان خصوصی است و مشکل، مشکل آنهاست. فکر می کنم که اگر ما این کار را انجام می دادیم، شرکای باشگاه ما را سوار بر مرغ می کردند.
*ویکتور والدس و ایکر کاسیاس: من رابطه خوبی با والدس دارم، هرزمان که همدیگر را می بینیم با هم سلام و احوالپرسی می کنیم.او سعی زیادی کرد تا دربارسا بماند ولی نشد. ما کاسیاس را به خدمت نخواهیم گرفت، چون سمبل رئال مادرید است و من دوست ندارم که او را با لوگوی بارسلونا روی سینه اش ببینم؛ همان طور که دوست ندارم که چابی را با لوگوی رئال مادرید روی سینه اش ببینم.
*جدایی کاکا و ویا از رئال و بارسا: فروش کاکا به میلان راهکار خوبی بود.چون رئال حالا پولش را ذخیره می کند. پیوستن ویا به اتلتیکوهم برای خود او، بارسلونا و اتلتیکو رضایت بخش بود
*مادرید2020: واقعا تعجب کردم . حیف شد ولی من دوستانی هم درتوکیو دارم و برای آنها خوشحالم. اگر کمیته المپیک توکیو را به عنوان میزبان المپیک 2020 انتخاب کرده حتما دلیلی داشته، خبر بد برای مادرید ممکن است خبر خوبی برای بارسلونا باشد؛ چون بارسلونا نامزد کسب میزبانی بازیهای المپیک زمستانی شده است
*استقلال طلبی کاتالونیا: یک کاتالونیای مستقل؟ به عنوان رئیس باشگاه بارسلونا نباید بگویم که خودم دراین باره چه حسی دارم
*پیراهن هایی راه راه با طرح پرچم استقلال طلبانه کاتالونیا: تا زمانی که ما در کادر مدیریتی بارسلونا هستیم، پیراهن سوم بارسلونا به همین ترتیب خواهد بود.
-
-
پدرو: با دفاع های فشرده حریفان، کار برای مهاجمان اسپانیا دیوانه کننده شده
اسپانیایی ها در آخرین دیدارشان در مقدماتی جام جهانی مقابل فنلاند به پیروزی 2-0 رسیدند؛ هرچند تیم حریف بسیار دفاعی کار کرد.
پدرو رودریگس، مهاجم تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد که او و هم تیمی هایش از اینکه تیم های حریف مقابل آنها تا این اندازه دفاعی بازی می کنند، خسته شده اند.اسپانیایی ها در آخرین دیدارشان در مقدماتی جام جهانی مقابل فنلاند به پیروزی 2-0 رسیدند؛ هرچند تیم حریف بسیار دفاعی کار کرد.
پدرو هم تایید کرد با توجه به تمایل تیم های حریف برای دفاع فشرده مقابل اسپانیا، رسیدن به گل برای بازیکنان این تیم بسیار دشوار شده است.
او به خبرنگاران گفت:" در 50، 60 یا 70 درصد بازی هایی که انجام دادیم، تیم های حریف بسیار دفاعی بودند و این کار را برای ما دشوار کرده است.
برای مهاجمان، این مسئله دیوانه کننده است زیرا هیچ فضایی برای حرکت ندارید. بازی کردن در این شرایط بسیار دشوار است.
بعد از قهرمانی در اروپا و جام جهانی، حریفان بیشتر به ما احترام می گذارند و این در شیوه بازی آنها منعکس شده است.
آنها از نقاط ضعف و قوت ما آگاه هستند و پیروزی در این دیدار بسیار دشوار می شود. ما فوق العاده کار می کنیم و برای رسیدن به موفقیت های بیشتر، باید این روند ادامه پیدا کند."
منبع خبر :
-
ورود تاتا به بارسلون پس از سپری کردن چند روز در روزاریو (زادگاهش در آرژانتین)
عکسی که امروز پیکه بر روی صفحه توییتر خود گذشته و گفته:
ببینید چه کسی را در آینه میبینم، کسی که هیچ شانسی برای برنده شدن ندارد
بازی بعدی بارسا ، شنبه شب ساعت ۲۲:۳۰ در ورزشگاه نیو کمپ مقابل تیم سویا
بازگشت بوسکتس به تمرینات
۹بازیکن امروز با پیوستن بوسکتس زیر نظر خورخه پائوتاسو تمرین کردند.
آلوز که دچار آسیب دیدگی از ناحیه مچ پای راست شده بود، برای بهبودی آسیب دیدگیاش به تمرینات فیزیوتراپی پرداخت. به گفته پزشکان تیم آسیب دیدگی وی شدید نمیباشد و تمرینات ریکاوری او به خوبی پیش میرود.
کارلس پویول همچنان به تمرینات انفرادی خود ادامه داد.
تمرینات بعدی تیم سهشنبه ۱۰ صبح به وقت محلی و زیر نظر تا تا مارتینو انجام خواهد شد.
سایت رسمی باشگاه
برنامۀ این هفتۀ بارسا
چمن های کمپ نو با موفقیت تعویض شد.8000 متر مربع چمن تازه جایگزین چمن های قدیمی کمپ نو شد و برای بازی بعدی بارسا مقابل سویا آماده خواهد بود.
این کار با آخرین تکنولوژی لیزر انجام شده. طول چمن ها بین 30 تا 22 میلیمتر خواهد بود و در روزهای آینده نیز 5 تن شن به زمین اضافه میشه.
روزنامه ی اسپورت در مقاله ای به یک تفاوت بسیار بزرگِ مدلِ بارسلونا و رئال مادرید پرداخت.
شاید حیرت انگیزترین آمار این باشد که مجموع قیمتِ کریستیانو رونالدو و گرت بیل (195میلیون یورو) تقریبا به اندازه ی کلِ تیمِ بارسلوناست. (218.5 میلیون یورو).
در طول 10 سال گذشته، رئال مادرید حدود 1.1 میلیارد یورو برای امضای قراردادِ بازیکنان هزینه کرده است، در حالی که برای بارسا این مبلغ 600 میلیون یورو است. تیمِ کنونیِ بارسا متحمل 218.5 میلیون یورو هزینه شده است و 13 بازیکنِ این تیم نیز استعدادهای پرورش داده شده در آکادمی بارسا هستند.
مدل خرید در پایتخت هزینه ی 533.5 میلیونی برای جمع کردنِ تیم بوده است. (315 میلیون تفاوت نسبت به بارسا)
رئال مادرید فقط 5 بازیکن از تیمهای پایه اش را در تیم اصلی در اختیار دارد. کاسیاس, خسوس, ناچو, خسه و موراتا. که در حال حاضر هیچکدام در ترکیب اصلی حضور ندارند حتی کاسیاس.
اما شاید مهمترین اختلافِ رئال و بارسا با توجه به هزینه های انجام شده تعداد جامهای کسب شده توسط دو تیم باشد.
بارسا در 10 سال اخیر 21 جام بدست آورده و رئال مادرید فقط 8 جام را تصاحب کرده که هیچکدام از جامهایش اروپایی نبوده است.
مترجم: سينا El Cant del Barca
منبع: Sport
بارسلونا برنده ی جایزه ی بنیاد ریه ی اروپا در سال 2013
بنیاد ریه ی اروپا (ELF)، در همکاری با انجمن تنفسی اروپا (ERS) جایزه ی سالِ 2013 خود را به باشگاه بارسلونا اختصاص دادند.
بارسا به دلیل راه اندازی کمپین "ترک سیگار با بارسا" و بهبودِ سلامتِ ریه های مردم با ثبتِ نام بیش از هفتاد هزار نفر در این کمپین به این عنوان نایل شد.
بنیاد ریه ی اروپا (ELF) به نقشِ تاثیر گذار و انکار ناپذیر باشگاه بارسلونا در این امر اشاره کرد.
جوردی مونز، یکی از اعضای کادر پزشکی باشگاه، برای دریافت این جایزه حاضر شد.
او گفت: "این پروژه بخشی از شعارِ "فراتر از یک باشگاه" بود. "ما برای همکاری با کمیسیون اروپا در چنین موضوع مهمی یعنی بهداشت عمومی بسیار خوشحالیم و ما به اینکه برای دریافتِ جایزه ELF در اینجا هستیم افتخار میکنیم.
منبع: Sport
تیتر روزنامه El Mundo Deportivo 09.09.2013
تیتو خوش آمدی
- تیتو به خانه بازگشت و به تماشای بازی فرزندش آدریا در تیم نوجوانان بارسا پرداخت
- تیتو در نهایت مراقبت به همراه همسرش و رورا به خانه رفت
- مصاحبه با روسل: "امیدوارم بتوانیم خبر تمدید قرار داد اینیستا را رسمی کنیم"
تیتر روزنامه Sport 09.09.2013
داروی جادویی برای نیمار
- مکمل های غذایی به نیمار کمک خواهند کرد که با 300 کیلو کالری اضافی وی به وزن ایده آل خود برسد
- روسل: "من به اندازه ی مبلغ بیل پول نپرداخته ام." رئیس همچنین افزود : آبیدال برای عذرخواهی با باشگاه تماس گرفت. او تأکید کرد قرار داد اینیستا به زودی تمدید خواهد شد و کاسیاس آبی اناری نخواهد شد
- دل بسکه دقایق بازی کردن را میان همه ی بازیکنان پخش خواهد کرد. او ژاوی و اینیستا را با احتیاط بازی خواهد داد
- اوزیل : "من به عنوان بازیکن آزاد از رئال جدا شدم" او با اطمینان گفت :"در رئال عزت و اعتماد به نفسم را از دست دادم"
ساندرو راسل: "هیچ احساس بدی با گواردیولا وجود ندارد. او مست شده بود."
ساندرو راسل مهمان ویژه ی برنامه ی هت تریک بارسا بود. این برنامه روز یکشنبه همه ی زمانش را به مصاحبه با ساندرو راسل درباره ی حوادث اخیر ، خریدهای تابستان و مسائل مختلف اقتصادی و اجتماعی درون سازمان اختصاص داد .
راسل گفت: "شبی که تیتو اعلام کرد بیماریش عود کرده و استعفا داد، بدترین شب دوران ریاستش بوده است. همان شب با تاتا مارتینو تماس گرفتیم." راسل این واقعیت را تایید کرد که تاتا گزینه ی مورد نظر زوبیزارتا بود. "البته من نیز علاوه بر تاتا دو گزینه ی دیگر را بر روی میز قرار دادم."
راسل در مورد آبیدال گفت: "او با ما تماس گرفت و گفت که حرفهای او به درستی اعلام نشده است."
درباره ی نیمار اذعان کرد که: "او سالِ 2010 تست های پزشکی را در رئال مادرید پشت سر گذاشت، اما با توجه به اینکه خودِ وی آرزوی بازی در بارسا را در سر داشت، در نهایت با پدرش به توافقات اولیه رسیدیم.
اما مادرید همچنان اصرار داشت و تا آخرین ساعات امضای قرارداد ایمیل ارسال میکرد."
درباره ی اینیستا: "من امیدوارم که به زودی خبرِ تمدیدِ قراردادِ اینیستا را اعلام کنم. اینیستا سنگِ بنای تیم بارسلوناست، او باید جایگاه واقعی خود را پشت سر مسی داشته باشد."
او همچنین گفت که در تلاش برای متقاعد کردن ویکتور والدس برای ماندن در باشگاه است. او با لحنِ امیدوارانه ای گفت: "هنوز یک سالِ بسیار طولانی را پیش رو داریم."
در مورد کاسیاس: "من عشق به بارسا را در قلبِ او نمیبینم. من او را بعنوان یک آبی و اناری نمیبینم."
در مورد بیل: "من برای هیچ بازیکنی 100 میلیون پرداخت نمیکنم. اما این یک نهاد خصوصی است و اگر اعضا این اجازه را میدهند و پول نیز موجود باشد همه چیز قانونی است."
در مورد گواردیولا: "من هیچ مشکلی با پپ ندارم. او را مست کرده بودند. و برای همین او آن حرفها را زد."
او همچنان توضیح داد که از فصلِ آینده پیراهن بارسا که به رنگ پرچم کاتالان است به لباس سوم تیم تبدیل خواهد شد.
راسل گفت: "ما قصد داریم قرارداد زوبیزارتا را نیز تمدید کنیم."
اخبار کوتاه
-فابرگاس : ویلشر گفته من بهترین همبازی او بوده ام ؟ باعث افتخار من است.به عنوان یک کاپیتان همیشه تلاش کرده ام که به جوانتر ها کمک کنم.
-راسل : ما از حضور زوبی زارتا خوشحالیم و از کار او راضی هستیم و به او پیشنهاد تمدید میدهیم اما او اول میخواهد بعضی کار هایش را به پایان برساند.
اگر من بودم برای بیل 100 میلیون نمیپرداختم.بارسا توانایی این کار را ندارد اما مادرید یک شرکت خصوصی است و اعضای آن تصمیم میگیرند.
-من تلاش کردم که والدس را متقاعد کنم در باشگاه بماند اما موفقیتی کسب نکردم.شاید بعدا مجددا سعی کنم.
-بوسکتس که مختصرا مصدوم شده بود امروز در تمرینات گروهی شرکت کرد. آلوز که از ناحیه مچ پا آسیب دیده بود به فیزیوتراپی پرداخت و پویول نیز ریکاوری کرد.
-الکس سانگ امروز 26 امین سال تولدش را جشن گرفت
-ژاوی ، اینیستا و آلبا احتمالا در دیدار اسپانیا مقابل شیلی بازی نخواهند کرد.
عملکرد سه بازیکن قرضی بارسلونا در تیمهای جدید خود:
رافینیا (سلتا): رافینیا با عملکرد عالی خود در فصل گذشته نشان داد که برای بازی در سطح لالیگا آماده است و باشگاه تصمیم گرفت به مدت 1 فصل او را به صورت قرضی به سلتا بفرستد. رافا زیر نظر مربی سابق خود (لوییز انریکه) عملکرد خوبی داشته است. او در بازی مقابل گرانادا در ترکیب اصلی قرار گرفت و علاوه بر گلی که به ثمر رساند عملکرد خوبی داشت.
بویان (آژاکس): بویان پس از طی کردن دو فصل در فوتبال ایتالیا، به تیم آژاکس رفت و به یک مهره ارزشمند در تیم فرانک دی بوئر تبدیل شده است. بویان که در فصل پیش رو باید در مرحله گروهی لیگ قهرمانان در مقابل بارسلونا قرار گیرد هفته گذشته با کسب پیروزی در مقابل آلکمار اولین جام خود به همراه آژاکس کسب کرد. در این بازی بویان در ترکیب اصلی آژاکس قرار گرفت، ولی با وجود ناکامی در گلزنی، یکی از بهترین بازیکنان زمین بود.
دئولوفئو (اورتون): جرارد که در این فصل شماره 10 تیم اورتون را در اختیار دارد، با وجود دقایق کم بازی، تواناییهای بالای خود را به نمایش گذاشته است. او در دو بازی اول اورتون در لیگ حضور نداشت، ولی در جام حذفی در ترکیب اصلی این تیم بازی کرد و موفق به زدن اولین گل خود برای اورتون شد. در بازی مقابل کاردیف در لیگ انگلیس، دئولوفئو در آخرین دقیقه بازی به میدان رفت، ولی در همین فرصت کوتاه نیز موفق به خلق چندین موقعیت برای تیم خود شد. سرمربی اورتون پس از پایان بازی اذعان کرد که در بازیهای آینده باید فرصت بیشتری در اختیار مهاجم جوان خود قرار دهد.
حمید
-
روماریو: مسی مانند انیشتین و نیوتن است/ درونگرایی به او کمک کرده است
ستاره پیشین تیم ملی برزیل با تمجید از فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا، ضریب هوشی وی را در حد معروفترین فیزیکدان تاریخ دانست.
روماریو، ستاره پیشین تیم ملی برزیل که همراه با طلاییپوشان آمریکای جنوبی در جام جهانی 1994 خوش درخشید، ادعا کرد مبتلا بودن لیونل مسی به سندروم آسپرگر از این بازیکن آرژانتینی یک نابغه ساخته است.
کمرویی و خجالتی بودن جزو خصلتهای رفتاری افراد مبتلا به سندرم آسپرگر است اما به عقیده روماریو تمام اثراتی که این سندروم روی برترین بازیکن فوتبال جهان در 4 سال اخیر گذاشته، مثبت بوده است.
عضو پارلمان برزیل که خود سابقه بازی در بارسلونا را هم دارد، در صفحهاش در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت:« مسی مبتلا به اوتیسم (درونگرایی) خفیف است که به او اجازه میدهد بهتر از سایرین روی کارش زوم و تمرکز کند».
روماریو در ادامه با ادعای اینکه برخورداری از این سندروم به مسی کمک کرده بازیهای به مراتب بهتری را ارائه کند، نوشت:
«نیوتن و انیشتین هم تا حدی به اوتیسم مبتلا بودند. امیدوارم که مسی مانند این 2 نفر، هر روز از دیروز بهتر شود و به کار خود برای نشان دادن سبک منحصربهفرد بازیهای زیبایش ادامه دهد».
-
روماریو:
"لیونل ﻣﺴﻲ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺍﻭﺗﻴﺴﺖ (ﺩﺭﻭﻥﮔﺮﺍﻳﻲ ﺧﻔﻴﻒ) ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﻲﺩﻫﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺳﺎﻳﺮﻳﻦ ﺭﻭﻱ ﮐﺎﺭﺵ ﺯﻭﻡ ﻭ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﮐﻨﺪ.
ﺭﻭﻣﺎﺭﻳﻮ ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺎ ﺍﺩﻋﺎﻱ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭﻱ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺳﻨﺪﺭﻭﻡ ﺑﻪ ﻣﺴﻲ ﮐﻤﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺯﻱﻫﺎﻱ ﺑﻪ ﻣﺮﺍﺗﺐ ﺑﻬﺘﺮﻱ ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﮐﻨﺪ، ﻧﻮﺷﺖ: ﻧﻴﻮﺗﻦ ﻭﺍﻧﻴﺸﺘﻦ ﻫﻢ ﺗﺎ ﺣﺪﻱ ﺑﻪ ﺍﻭنیسم ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻧﺪ. ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻣﺴﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﻳﻦ 2 ﻧﻔﺮ، ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﺍﻱ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﺳﺒﮏ
ﻣﻨﺤﺼﺮﺑﻪﻓﺮﺩ ﺑﺎﺯﻱﻫﺎﻱ ﺯﻳﺒﺎﻳﺶ ﺍﺩﺍﻣﻪ
دهد.
الکسیس : با مارتینو همه چیز عالی پیش میرود.او اعتماد به نفس فوق العاده زیادی به من میدهد.همچنین او آزادی عمل بیشتری در زمین به من داده است.
همه چیز بین من و مسی در حال بهبود است.چه داخل و چه بیرون از زمین بازی.
تیترهای روزنامه الموندو ۱۰سپتامبر
پتر چک کاندید بزرگ
بارسا وضعیت دروازبان چلسی را زیر نظر دارد
رینا و استگن گزینههای دیگر بارسا
آخرین تلاشها برای ماندن والدز
راسل یک بار دیگر تلاش میکند تا والدز را برای ماندن متقاعد کند
پاراگوئه - آرژانتین
مسی به دنبال مجوز حضور در جام جهانی
برزیل - پرتقال
نیمار در برابر پپه
اسپانیا - شیلی
بازی دوستانه برای تسویه حسابهای مالی
تیترهای روزنامه اسپرت ۱۰ سپتامبر
مرینیهو به دنبال والدز
چلسی، پاریسن ژرمن و موناکو خواهان والدز
به دلیل خروج به عنوان بازیکن آزاد دست مزد او میتواند به ۱۰میلیون یورو در سال نیز برسد
روسل ۳ماه وقت دارد تا والدز را برای ماندن متقاعد کند
چه کسی جانشین والدز در بارسا خواهد بود؟
کورتویس و استگن دو کاندید جدی بارسا
شیلی - اسپانیا
والدز دروازبان اسپانیا در بازی دوستانه مقابل شیلی
وحشت در مادرید
مصدومیت بیل
رماریو:
مسی مانند انیشتین است
بازگشت تا تا
-
فابرگاس: بازیکنان بارسا و رئال در تیم ملی اسپانیا با هم متحد هستند
پیش از دیدار دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل شیلی در سال 2011، درگیری زیادی بین بازیکنان دو تیم رئال و بارسا وجود داشت
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک تیم ملی اسپانیا، تاکید کرد که هیچ تنشی بین بازیکنان رئال و بارسا در اردوی لا روخا وجود ندارد.
پیش از دیدار دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل شیلی در سال 2011، درگیری زیادی بین بازیکنان دو تیم رئال و بارسا وجود داشت اما در حالی که لا روخا امشب بار دیگر مقابل شیلی قرار خواهد کرد، فابرگاس اعلام کرد که بازیکنان این دو تیم کاملا با هم متحد هستند و موفقیت های بیشتر اسپانیا را وابسته به همین جو مثبت دانست.
او به خبرنگاران گفت:" من دیدار دو سال قبل در سوئیس را به یاد دارم. تنش زیادی بین بازیکنان رئال و بارسا در آن زمان وجود داشت اما اکنون همه با هم متحد هستند.
اکنون جو فوق العاده ای در تیم وجود دارد. ما بازیکنان حرفه ای هستیم و می دانیم که چگونه اختلافات باشگاهی مان را از دیدارهای ملی جدا کنیم.
ما اکنون برای یک هدف می جنگیم و این برای رسیدن به نتایج خوب، بسیار کلیدی است."
فابرگاس همچنین از اینکه در ترکیب اصلی تیم دل بوسکه قرار دارد، ابراز خوشحالی کرد و همچنین از هم تیمی هایش خواست تا شیلی را دست کم نگیرند.
" هر بار که انتخاب می شوم، احساس بهتری پیدا می کنم. این باعث می شود احساس ویژه ای داشته باشم و بخواهم بیشتر بازی کنم.
شیلیایی ها بازیکنانی جنگو هستند و در طول بازی دوندگ زیادی دارند. آنها بازیکنانی بااستعداد و مبارزه جو هستند و بعضی از بازیکنان آنها در باشگاه های بزرگی بازی می کنند.
من با الکسیس سانچس در مورد این دیدار صحبت کردم. او به من گفت که انگیزه زیادی دارد و می خواهند انتقام شکست در جام جهانی و دیدار دوستانه دو سال قبل را بگیرند.
-
پيکه: بارسلونا برده تيکي تاکا شده بود
جرارد پيکه صبح امروز (سه شنبه) در گفت و گويي با «اکسترا تايم» ضميمه نشريه گاتزتا دلواسپورت ايتاليا اعتراف تلخي در خصوص وضعيت بارسلونا پس از جدايي پپ گوارديولا تا روي کار آمدن خراردو مارتينو به عنوان سرمربي جديد کاتالانها داشت.
به گزارش تسنيم، پيکه با يادآوري آن دوران به عنوان دوران بردگي بارسلوناييها اظهار داشت: ما چند سالي را تحت هدايت مربياني داخلي کار کرديم، از روي کار آمدن پپ تا پايان دوره تيتو ويلانووا و فکر ميکنم که در اين دوره بيش از اندازه شيوه بازي تيکي تاکاي خود را بزرگ جلوه داديم و کار را به جايي رسانديم که برده آن شديم.
پيکه افزود: تاتا (خراردو) مارتينو از بيرون آمد و همان فلسفه بازي مبتني بر حفظ توپ را دارد اما علاوه بر آن گزينههاي ديگري هم براي بازي ما دارد. اينکه بازي ما ديگر منحصرا به تيکي تاکا وابسته نيست، مرا به آينده تيم خوشبين کرده است. در فوتبال شما هر سال بايد پيشرفت کنيد.
مدافع مليپوش بارسلونا تصريح کرد: گاهي اوقات اگر فيزيکي بازي کنيم و دو توپ بلند هم بفرستيم بد نيست. عوض کردن شيوه بازي تيم گاهي اوقات به نفعمان است. در واقع در فوتبال هر ساله بايد پيشرفت کنيد و تغييراتي را در شيوه بازيتان به وجود آوريد وگرنه حريفان سرانجام دستتان را ميخوانند.
-
================================================== ========================================
عکس روز: گواردیولا و حمایت از زنجیره استقلال طلبی کاتالونیا
------------------------------------------------------------------------
سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی باتجربه باشگاه بایرن مونیخ با گرفتن یک عکس حمایتش را از زنجیره انسانی استقلال طلبان کاتالونیا ابراز کرده است. قرار براین است که هواداران استقلال طلبی کاتالونیا با تشکیل زنجیره ای انسانی خواسته شان برای استقلال کاتالونیا را ابراز کنند. گواردیولا هم که موافق استقلال کاتالونیاست با گرفتن عکس یادگاری با پیراهنی که برای این مراسم طراحی شده حمایتش را ابراز کرده.
گواردیولا زیر این عکس نوشته:« اینجا یک رای دیگر برای استقلال دارید.»
هزینه خرید بیل و کریس = هزینه خرید تمام بازیکنان بارسلونا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گزارش شفقنا ورزشی، کاملا روشن است که سیاست تقویت قوا در باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا تفاوت های زیادی با یکدیگر دارد. سران باشگاه بارسلونا برای تقویت قوای رختکن تیمشان از تیم پایه ای به عنوان منبع اصلی تغذیه استفاده می کنند و سران باشگاه مادریدی که حالا فلورنتینو پرس سرکردگی آن را در دست دارد، به سان رویه چندین ساله این باشگاه، تیمش را برپایه خریدهای جنجالی و بازیکنان گران قیمت تقویت می کنند
نکته جالب اینجاست که وجهی که سران باشگاه مادریدی برای انتقال کریستیانو رونالدو و گرث بیل به رختکن تیمشان پرداخت کرده اند، عملا برابر با وجهی است که بارسلونایی ها برای خریداری تمام بازیکنان تیمشان هزینه کرده اند. رئالی ها برای آنکه دو ستاره ولزی و پرتغالی ، پیراهن کهکشانی ها را برتن کنند 195 میلیون یورو هزینه کردند که این مبلغ تنها 25 میلیون یورو کمتر از مبلغی است که سران بارسلونا برای به خدمت گرفتن تمامی بازیکنانی که در حال حاضر پیراهن آبی اناری ها را برتن می کنند است.
بر اساس گزارش سایت گل، طبق گزارش منتشره در ترنسفر مارکت، که وب سایتی تخصص برای نقل و انتقالات است، سران باشگاه رئال مادرید برای به خدمت گرفتن تمام بازیکنانی که درحال حاضر در رختکن این تیم هستند مبلغ 533.5 میلیون یورو هزینه کرده ولی بارسایی ها به تنها 218.5 میلیون یورو نیاز داشتند تا به تجهیز تیمشان بپردازند و آخرین خرید آنها نیمار برزیلی بوده. اگر بخواهیم به زبان دیگری بگوئیم،سران باشگاه بارسلونا به ندرت مبالغی جنجالی را برای خرید یک بازیکن پرداخت می کنند.
کهکشانی ها فقط در تابستان امسال مبلغ 181 میلیون یورو برای خریداری کارواخال، کاسمیرو، ایسکو،اییارامندی و بیل هزینه کردند و البته با فروش بازیکنانی مل آلبیول، کایه خون،اوزیل و ایگواین در حدود 100 میلیون یورو درآمدزایی داشتند. باید این را در نظر داشت که ترنسفر مارکت،ارقام متغیر انتقالات را ثبت نمی کند و فقط رقم ثابت ردو بدل شده برای یک بازیکن را درنظر می گیرد.به همین خاطر هم هست که دراین گزارش آماری رقم انتقال برخی از بازیکنان کمتر از مبالغی که پیشتر مطالعه کرده اید درج شده
هزار میلیون یورو برای خریدهای ده ساله اخیر رئال
بزرگترین سرمایه گذاری تاریخ باشگاه مادریدی در بازار نقل و انتقالات در تابستان امسال رقم خورد. حالا کهکشانی ها در ده سال اخیر برای خرید ستاره هایشان مبلغی بیش از 1100 میلیون یورو هزینه کرده اند. والتر ساموئل (23)، روبینیو (24)، گاگو (20)، روبن (36)، هونتلار (27) و کاکا (65) از جمله دیگر بازیکنان گران قیمتی هستند که در سالهای اخیر به رئال منتقل شدند
خرید 600 میلیون یورویی بارسا در ده سال اخیر
اغلب خریدهای بارسلونا، بازیکنانی بودند که مبلغ پرداختی برای خرید آنها با کیفیت فوتبال ارائه شده شان تطبیق زیادی نداشت. آنها برای خرید کاسرس 16 میلیون یورو و برای خرید هلب 17 میلیون یورو هزینه کردند. برای انتقال زلاتان به تیمشان 46 میلیون یورو+ اتوئو را به اینتر پرداخت کردند و چیگرینسکی را با 25 میلیون یورو و ویا را با 40 میلیون یورو به رختکن تیمشان آوردند
بارسا وبهره گیری از محصولات خانگی
جدای از بحث های اقتصادی، نکته ای است که به شدت جلب توجه می کند. 14 بازیکن از بازیکنان حاضر در رختکن کنونی بارسلونا، بدون پرداخت هزینه ای به تیم اصلی بارسا آمده اند: والدس، اویر، مونتویا، پویول، بوسکتس، چابی، اینیستا، پدرو، تئیو، دوس سانتوس، سرخی روبرتو و مسی ولی از سوی دیگر میدان رئال تنها کاسیاس، خسوس، ناچو، خسه و موراتا را به عنوان محصولات آکادمی اش می بیند و برای خریداری شان پول پرداخت نکرده که درحال حاضر هیچ یک از این بازیکنان نیز درترکیب اصلی تیم مادریدی جایی ندارند.
در بخش پایانی تصویر زیر یازیکنانی را می بینید که خریدشان هزینه ای برای این دو باشگاه در بر نداشته.14 بازیکن بارسلونا این شرایط را دارند و تنها 5 بازیکن از رئال از آکادمی جوانان به تیم اصلی آمده اند.
بانک یونایتد عرب، اسپانسر جدید بارسلونا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل- روز دوشنبه سران باشگاه بارسلونا از امضای توافقنامه ای با بانک یونایتد عرب خبر دادند و این بانک تا سال 2016 اسپانسر باشگاه کاتالان خواهد بود.
بانک یونایتد عرب، اولین بانک کشور امارات متحده عربی است که با سران یک باشگاه فوتبال به توافق رسیده اند. آنها با باشگاه بارسلونا قرارداد همکاری امضا کردند و تا جولای سال 2016 اسپانسر باشگاه کاتالان خواهند بود.
خاویر فائوس، نایب رئیس بخش اقتصادی و استراتژیک باشگاه بارسلونا در صحبت هایی دراین باره گفت:« ما بنا به دلایلی بانک یونایتد عرب را برگزیدیم که از این جمله می توان به توانایی رشد و پیشرفت این بانک اشاره کرد.این بانک موفق ترین و پررشدترین بانک امارات متحده عربی است و سران این بانک انگیزه زیادی برای پیشبرد پروژه هایشان دارند. اعضای باشگاه ما هم فلسفه مشابهی را دنبال می کنند و عشق فراوانی به فوتبال دارند.»
فائوس فردی بود که از سوی باشگاه بارسلونا با سران این بانک به توافق رسید. این توافق روز دوشنبه در مرکز تجاری میردیف سیتی سنتر حاصل شد. مانل ارویو، یکی از مدیران بخش اقتصادی باشگاه کاتالان هم فائوس را در جریان این مذاکرات همراهی می کرد. پل تروبریج، مشاور بانک اماراتی و شیخ محمد عبدالله النوایمی، نایب رئیس اجرایی باشگاه هم در سوی دیگر میز نشسته بودند.
-
درخواست بارسا از آرژانتینی ها: درصورت راهیابی به جام جهانی، مسی را دعوت نکنید
سران بارسا خواهان آن هستند که درصورت قطعی شدن صعود زودهنگام تیم ملی آرژانتین به جام جهانی، سران آلبی سلسته از مسی دربازیهای باقی مانده استفاده نکنند
سایت گل – سران باشگاه بارسلونا این روزها با دقت فراوانی درانتظار برگزاری بازی آرژانتین مقابل پاراگوئه هستند. این بازی از سری بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درمنطقه آمریکای جنوبی برگزار می شود ودرصورت برد آرژآنتین در این بازی، آنها در فاصله دو بازی مانده تا اتمام رقابت های مرحله مقدماتی، رسما مسافر جام جهانی 2014 خواهند شد
حالا سران باشگاه بارسلونا تلاش می کنند تا با ارتباط خوبی که با مسئولان فدراسیون فوتبال آرژآنتین دارند آنها را متقاعد کنند که در صورت قطعی شدن صعود آرژآنتین به جام جهانی، سرمربی این تیم در دو بازی تشریفاتی آتی اش مسی را به اردوی آلبی سلسته دعوت نکند. دو بازی بعدی آرژآنتین در روز 11 اکتبر مقابل پرو و 4 روز بعد از آن مقابل اروگوئه خواهد بود.
سران بارسلونا و تاتا مارتینو ترجیح می دهند تا در صورت امکان مسی برای این بازیها به آرژآنتین سفر نکند.چرا که خستگی سفری طولانی، برای چندین روز مسی را تحت تاثیرقرار خواهد دادو بلافاصله بعد از این بازیها، بارسلونا بازیهای حساس و مهمی خواهد داشت. شنبه بعد از برگزاری بازی آرژانتین مقابل اروگوئه، بارسلونا در پامپلونا مقابل اوساسونا قرار می گیردوبعد از آن باید در دور سوم بازیهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل میلانق رار بگیرد.
آرژانتین در حال حاضر صدرنشین گروه مقدماتی جام جهانی 2014 در آمریکای جنوبی است و با امتیازی برابر با کلمبیا ، 26 امتیازی است و به سه امتیاز دیگر برای صعود به جام جهانی نیاز دارد.آنها حتی اگر امشب مقابل پاراگوئه مغلوب شوند، با چند اما واگر می توانند بلیط سفر به برزیل را در دست بگیرد.
اما طبق گزارش منتشره در روزنامه سپورت کاتالونیا، سران آرژانتین به این پیشنهاد سران بارسا پاسخ منفی داده اند.