من كاملا با حرف شما موافقم!:10:نقل قول:
پخش mp3زياد خوب نيست!:41:
فيلم فول اچ دي رو امتحان نكردم اما با فيلم اچ دي مشكلي نداره!شما ميدونيد از كجا ميشه فيلم فول اچ دي خريد!خيلي دنبالشم!:20:
وبا اينكه كاهش آپشن داشته ولي قيمت كاهش پيدا نكرده!!:41:
Printable View
من كاملا با حرف شما موافقم!:10:نقل قول:
پخش mp3زياد خوب نيست!:41:
فيلم فول اچ دي رو امتحان نكردم اما با فيلم اچ دي مشكلي نداره!شما ميدونيد از كجا ميشه فيلم فول اچ دي خريد!خيلي دنبالشم!:20:
وبا اينكه كاهش آپشن داشته ولي قيمت كاهش پيدا نكرده!!:41:
سلام:
من نزديك به 20 صفحه از اين تاپيك رو خوندم و با مشكلات فراواني كه اين دستگا ها دارن آشنا شدم
حالا با اين اوصاف يعني هيچ دستگاهي فعلا نيست كه از همه نظر خوب باشه و قيمت متناسبي هم داشته باشه ؟
درضم تلوزيون من crt هست و ورودي hdmi هم نداره
ميخواستم ببينم اين دستگاه ميتونه كيفيت رو تو اين تلوزيون ها بالا ببره يا فقط به درد LCD ميخوره؟
ایول تا زمانی که یه دستگاه ارزون ودرستوحسابی نیومده نخرید.:27::31:نقل قول:
والا مگه بیکرایم
جنس 25 تومنی رو بریم 110 تومن بخریم.
حداقل اکس ویژین با اینکه گرونه گارانتیش معلوم و معتبر تنها مشکلش hd نبودنشه ولی خیلی گرونه 79 تومن نمی ارژه
من کنترل پروویژن تی 7 رو که دیدم اصلا پشیمون شدم :دی حیف کنترل تلویزیون خودم نیست.
باز این پروویژن از اون جم بهتره .
مشکلاتی که من در مواجهه با مبدل دیجیتال X.VISION مادیران دیدم:
- خروجی کامپوننت DVD اگر به ورودی های DVD تلویزیون CRT لامپی متصل شود تصویر ندارد !!!!!
- صدای کانال هایی که اکثراً موسیقی های با تفکیک استریو پخش می کنند مثل رادیو جوان، پیام و ایران، به جای اینکه به صورت تفکیک شده و استریو پخش شوند، بلندگوی سمت چپ صدایش بلندتر از بلندگوی دست راست است اما وقتی با تلویزیون LED سامسونگ دارای گیرنده ی دیجیتال داخلی تست کردم دیدم صدا به صورت استریو و تفکیک شده پخش می شود.
- خروجی TO TV اگر چه می بایست به صورت Coaxial روی باندهای UHF خروجی صدا و تصویری آنتنی بدهد، متاسفانه فقط برای فریب دادن است و در واقع این یک خروجی Loop Out همان ورودی آنتن است که فقط به جای مادگی، فیش نری است!
- تصویر تلویزیون گاهی کند و سکته دار می شود و به صورت پالس تصویر فریز می شود (خیلی جزئی اما مشخص!) که با خاموش و روشن کردن مجدد ستاپ باکس رفع می شود اما هر از چندگاهی به صورت آزاردهنده ای خودش را نشان می دهد مخصوصا در نوار اخبار زیر صفحه تلویزیون مثل نوار اخبار شبکه خبر که مطالب در حین عبور، گاهاً با فریز رد می شود!
حالا باید دید آیا مادیران این مشکلات جدی را با ارتقای نرم افزار اصلی دستگاه یعنی آپدیت Firmware می تواند حل کند یا خیر!
الباقی دوستان لطف کنند تجربیات خودشون در استفاده از مبدل های دیجیتالی که تهیه می کنند اعلام کنند تا دوستانی که هنوز خرید نکرده اند متضرر نشوند.
ضمناً اگر ستاپ باکسی می شناسید که خروجی مستقیم آنتنی برای تلویزیون های قدیمی داشته باشد ممنون می شم معرفی کنید چون تلویزیون ما فقط ورودی آنتن دارد و هیچ فیش دیگری برای اتصال در پشت تلویزیون موجود نیست.
اینم عکس تنها فیش پشت تلویزیون ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست نازنینم، لطف کنید اگر عکسی، اطلاعاتی، چیزی راجع به ستاپ باکس های اکولینک و مارشال دارین، بی زحمت در این جا قرارش بدین.نقل قول:
iClass که گویا از سوی سازنده ساخته شدنش تایید نشده و احتمال قریب به یقین تقلبی چینی ساز و سوء استفاده از آرم آی کلاس هست. ضمن اینکه ظاهر این ستاپ باکس دقیقا از روی ----- دریم باکس 500 کپی برداری شده و به جای مارک دریم باکس، آرم آی کلاس زده شده...
یه دنیا ممنون
دستگاه فرمت خودش رو پخش ميكنه فقط. يعني فرمت ضبط شده برنامه هاش رو كه mpeg4 هستنقل قول:
نقل قول:ECHOLINK
مدل
EL-280 DVBT-T MPEG4 USB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ECHOLINK EL-280 ----T MPEG4 USB
Digital Terrestrial Receiver
Power Tuner for Antenna Sender without any Noise
Fully ----T MPEG4/H.264/MPEG2 Compliant
Zoom function for selectred video region
Over 1000 channels memory capacity
Quick and easy installation & user-friendly menu
Teletex via OSD & VBI
Electronic Program Guide (EPG)
USB2.0 for software upgrade and recroding into USB flash sticker and mobile HDD
Video MPEG4 and MP @ ML
Audio MPEG 1 Layer I & II
1000 Program Channel
USB Host: Movie, Mp3, JPEG
All Output:
a) TV Scart: Video CVBS/S, Video RGB, Audio L/R
b) Component: YP B PR
c) RCA A/V: Video CVBS, Audio L/R
اماعکسی درباره دستگاه مارشال پیدانکردم الان حدود 12 مارک مختلف داره توی توپخونه مخصوصا پاساز فتوت فروخته میشه که اکثرا بدون گارانتی وساخت چین هستند اگه شما یک توک پا تشریف ببرید توپخونه واقعا گیج میشید کدام یک از این دستگاها را بخرید.
منبع سایت sat2sat
نقل قول:
هیچ ست اپ باکسی خروجی RF ( همون انتن ) نداره اون خروجی برای یک دستگاه دیگه و یا برای تصویر انالوگ می باشد .می تونید از مبدل AV TO RF که در فروشگاه ها صوتی و تصویری موجود است استفاده کنید .
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
در همه تلویزیونها قابل استفاده است ولی اگه شما تصاویر انالوگ را با کیفیت بالا و بدون سایه دریافت می کنید احتیاجی به ست اپ باکس ندارید ولی در کل تصاویر با کیفیت خواهید دید .نقل قول:
---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
اطلاعات من موثق بود ولی گویا مشکلی اتفاق افتاده که در دست بررسی می باشد . انشااله به زودی اپدیت تقدیم عزیزان می گردد .نقل قول:
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
اگه lcd شما مدل اروپایی باشه می تونید سرچ دیجیتال داشته باشید که اون هم از منوی تنظیمات قابل دسترسی است ولی نمی تونید تله تکست فارسی داشته باشید و اگه از بازار داخل خریدید که اصلا سرچ دیجیتال نداره ولی برای تله تکست به سام سرویس زنگ بزنید حتما درست میشه .نقل قول:
من خودم ست اپ باکسهای پرویژن و ایرانتا و جم و تکنوست و ای ار تچ و .... را تست کردم و هیچ کدوم کامل نیست و هر کدوم ایراداتی داره که قابل برطرف شدن است در کل از لحاظ کیفیت تصویر تاکید میکنم کیفیت تصویر من ست اپ باکس پرویژن و ایرانتا را از بقیه بهتر دیدم ولی همانطور که گفتم جا برای بهتر شدن خیلی وجود داره .
در رابطه با قیمت من هم با دوستان موافقم قیمت دستگاهها خیلی بالاست من رنج قیمت بین 30-25 هزار تومان را مناسب می دونم برای یک دستگاه فول اپشن ولی چیکار کنیم دیگه اینجا .....
البته اگه این دستگاهها تو ایران ساخته بشه ( کاملا توانایی ساختش تو ایران هست ) میشه هم دستگاه با مشخصات یوزرهای ایرانی تطابق بیشتر داشته باشه و هم قیمت پایین تری داشته باشه در اینصورت به برادران چینی هم زیاد خوش نمیگذره .
مشکلات من کمتر هست و امروز با نمایندگیش صحبت کردم و گفتم کی ممکنه نرم افزارش آپدیت بشه و گفت فعلا که تصمیمی نداریم .نقل قول:
تنها ایرادی که دیدم این بود که نمیشه تنظیمش کرد که هر روز سر ساعت مشخصی خاموش بشه .
البته این عدم پخش فایلهای ویدئویی کامپیوتر از روی فلش بد جوری توی حالم زد .
در ضمن کیفیت تصویر ایکس ویژن که من دیدم قابل قبول هست ولی اون طور که رویایی فکر میکردم نبود که البته احتمالا به خاطر کیفیت ارسال تصاویر هست ولی خوب تصویرتون کاملا بدون برفک و حتی سایه هست .
( این رو هم میگم که اتمام حجت باشه و اون هم اینه که از روزی که خریدم خانواده دائم داره میزنه توی سرم که نمیتونیم با دو تا کنترل کار کنیم = با یکی روشن کنیم و دنبال اون یکی بگردیم و کانالش رو عوض کنیم ) .