ای بابا جواب سوال ما تازه کار ها رو بدید بعد من هرکاری میکنم روز نقل وانتقالات بازی میره بیرون ولی من تقلب نمیکنه ها نسخه هم proper cpy هست
Printable View
ای بابا جواب سوال ما تازه کار ها رو بدید بعد من هرکاری میکنم روز نقل وانتقالات بازی میره بیرون ولی من تقلب نمیکنه ها نسخه هم proper cpy هست
کی تا حالا توی این بازی در لیگ بدون تقلب و از اول آوردن سیو ها قهرمان شده ؟؟؟
اگر قهرمان شدید با چه تیمی ؟ و مربیگری رو با چه لولی شروع کردید ؟
من فقط فصل اولم رو چند بار از سیو استفاده کردم. اونم چون اولین بارم بود football manager بازی میکردم و اصلا نمیدونستم چی به چیه. رم هم توقع لیگ قهرمانان داشت و زرتی اخراج میکرد!! تازه اون سال قهرمان هم نشدمنقل قول:
دیگه بعدش تقلب نکردم و قهرمانیام بدون استفاده از سیو بوده
من کلا فقط با رم بازی کردم. والا نمیدونم از چه سطحی بود چون من تغییری ندادم و هرچی بوده پیش فرض بوده
این فصل ترکوندم. تو همه جام ها مدعی بودم
لیگ ایتالیا و جام قهرمانان جهان رو دوم شدم
سوپرکاپ ایتالیا، سوپرکاپ اروپا، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا رو قهرمان شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته ای در مورد بازی میخواستم بگم قهرمان شدن شما در لیگ بستگی به شخصیت تیمی شما در لیگ داره مثلا تیمی مثل ساندرلند نباید انتظار داشته باشه که در لیگ انگلستان حتی اگر گواردیولا یا مورینیو مربیش شدن قهرمان بشه ( هرچند که غیر ممکن نیست ولی احتمالش ضعیفه )[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فقط فصل اولم رو چند بار از سیو استفاده کردم. اونم چون اولین بارم بود football manager بازی میکردم و اصلا نمیدونستم چی به چیه. رم هم توقع لیگ قهرمانان داشت و زرتی اخراج میکرد!! تازه اون سال قهرمان هم نشدم
دیگه بعدش تقلب نکردم و قهرمانیام بدون استفاده از سیو بوده
من کلا فقط با رم بازی کردم. والا نمیدونم از چه سطحی بود چون من تغییری ندادم و هرچی بوده پیش فرض بوده
این فصل ترکوندم. تو همه جام ها مدعی بودم
لیگ ایتالیا و جام قهرمانان جهان رو دوم شدم
سوپرکاپ ایتالیا، سوپرکاپ اروپا، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا رو قهرمان شدم
حالا اگر در مسابقاتی دیدید که به یک تیم ضعیف لیگ باختید با توجه به تیمی که در اختیار دارید تعجب نکنید این موضوع در این بازی رعایت میشه مثلا تیم من اگر لیورپول باشه حتی اگر بازیکنان نسبتا خوبی هم داشته باشم ممکنه که به برایتون ببازم ولی منچستر ممکنه به همین تیم 5 تا بزنه و در کل نتیجه میگیریم که history تیمها در نتایجشون یک جورایی دخیله ( که این یک نکته خوب برای بازیه )
نمیدونم کیا با این موافقن منتظر نظر بچه ها هستم !
این هم کارنامه نیم فصل اول من در لیگ در جام باشگاه های اروپا هم به عنوان تیم اول بالاتر از بارسا رفتم مرحله حذفی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نتایخ خوب نیم فصل برد بارسا و برد منچستر
باخت های بد که در دو هفته متوالی اتفاق فتاد یکی باخت به برایتون و در مقابل چلسی تا دقیقه 84 تیم من 1 بر 0 جلو بود ولی در دقایق 84 و 86 و 89 سه تا خوردیم تا همگی یخ کنیم
کسی حواب منو نمیدونه ؟نقل قول:
اگه با fmrte با سیوت ور رفتی یکی از دلایلش میتونه باشه، دیگه باید بی خیال سیوت بشی!نقل قول:
نه بابا این دفعه استفاده نکردم ولی روز نقل وانتقالات راس هفت و ربع مانده به پایان روز هنگ میکنه
كركت سالمه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
شاید به خاطر کرکش باشه از تو هم همون نسخه 4/4 گیگی دیگه نه ؟نقل قول: