vt20 برای آسیا زیر 50 اینچ نداره
Printable View
vt20 برای آسیا زیر 50 اینچ نداره
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟
اینطور که از نوشته ات فهمیدم قبل از اینکه V20 بخری ، از نزدیک ندیده بودیش. منم تعریف V20 رو زیاد شنیده بودم. ولی وقتی تو بازار دیدمش حالم بهم خورد. ریختش در مقایسه با ال سی دی های سامسونگ ، افتضاح بودنقل قول:
به نظر من باید می رفتی سراغ ال سی دی های سامسونگ مثل C690. حداقلش اینه که خیلی خوشگلتره. تصویرشم توپه.
50 اینچ 1380؟!!!:18:نقل قول:
نمیدونم من چرا این مشکلات رو توی این تی وی نمیبینم!
شما حتما اول باید تصویرش رو میدیدین و بعد خرید میکردین. حالا تصویر توی مد دینامیک چطوره؟
قیمت خیلی عجیب بهت داده ! عجیب تر اینکه کسی تا حالا اونورا 50 اینچ بدون گرانتی گیر نیاورده ... . به هر حال در کل تصویرش جزو 5 تا hdtv اول بازار هست . من g10 و u20 رو دیدم تصویرشون عالی بوده حالا دیگه v20 که جای خود داره ....نقل قول:
سلا دوستان.من هفته پیش v20 مدل 50 اینچی سفارش دادم و ازتهران رسید نزدیکای 1380 پام درومد.
من خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی با ذوق دل روشنش کردم خیلی تو دلم زده یعنی تصویرش اصلا اونطور که فکر میکردم نیست.هم رنگاش جذاب نیستن هم اینکه انگار یه لایه مات روی تصویر نشسته. قبلا هم خونده بودم که نباید از مد دینامیک در 100 ساعت اول استفاده کرد.
در ضمن تلویزیون من 4تا مد داره
1- دینامیک 2- نرمال 3- سینما 4- سینما پرو
من از دوستان همین سایت شنیده بودم که مد سینما نداره چطوره که مال من داره تازه 2 نمونش رو هم داره؟؟؟؟
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
و تنظیمات کالییراسیونش چطوراست؟ باور کنید که خیلی تو ذوقم زده تصویرش.ئر ضمن هرچی پشت رو نگاه کردم خبری از 2تا فنی که گفته بودن نبود!!! پشت تلویزیون همش از آلومینیوم هست در ضمن یه صدای وزززز هم میده که خیلی کمه ولی خب یه مقدار واسه من آزار دهنده هست.در اصل 2تا Heat singk روی مادر برد در قسمتهای بالا سمت راست و بالا سمت چپ تلویزیون کار گذاشته شده که صدای وززز از این قسمتها بلند میشه
دوستان توروخدا به دادم برسید چیکار کنم؟ پشت تلویزیون هم نوشته p50v20R و ساخت سنگاپور هست.
دوستانی که خریدن چنین مشکلاتی دارند؟باید چیکار کرد؟؟؟
البته design های پاناسونیک همیشه مورد انتقاد بوده ولی من ازشون خوشم میاد . یه جور صلابت خاصی داره . جلف نیست
ببخشید دوستان قیمت رو اشتباه واستون نوشتم 2.380.000 تومان داده به جای 2 اشتباهی نوشته بودم 1 :31:
با هزینه بارش نزدیکای 2.420.000 پام درومد. فردا ازش عکس میگیرم واقعا نمیدونم چرا اینطوری هست کیفیت دینامیکش خوبه ولی خب شنیده بودم که تو 100 ساعت اول استفاده نباید رو مد دینامیک گذاشتش
قیمتی که خریدی خیلی مشکوکه 50 اینچش تو تهران 2300 هستش تو بانه هم کسی نداره شما از کجا خریدی؟نقل قول:
بعدشم کی گفته نباید بزاری روی داینامیک!؟ توی 100 ساعت اول بهتره که کمتر از داینامیک استفاده کنی.
باهاش چی میبینی اگه ماهواره میبینی با کابل کامپوزیت یا شبکه های تی وی با آنتن باید آنتن خوب بخری و کابلاتو عوض کنی.
باهاش یه فیلم اچ دی ببین اونوقت بیا نظرتو بگو.
دیزاینشم به نظر من از دیزاین داهاتی پسند سامسونگ که به درد فرشای قرمز گل گلی میخوره خیلی قشنگ تره.
نقل قول:
سلام
این وسط یه مشکلی هست (مطمئنا )
شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی ( به این شدت داری ) مطمئن هستید مدل تلویزیون رو خودشون نچسبوندند؟
الان مدل 42 تو بانه حدود 1350 تا 1380 هست
قیمت جهانیش دور و بر 2000 دلاره
اونوقت چه جوری با کرایه برای شما 1380 در اومده ؟؟!!!!!!!!!
رنگ مات رو تلویزیون رو با دیدن چه تصویری میگید ؟ sd یا hd ؟
من الان 42 دارم روی مد سینما هست همینطوریش وضوح- کنتراست - روشنایش برابر با تلویزیون مدل b690 سامسونگ خونه خواهرمه تصمیم هم ندارم برم رو مد دینامیک
*****از تشابه پستها عذر می خوام - پست بالایی رو نخونده بودم
با سلامنقل قول:
حقیقتش فقط با تصویرش مشکل ندارم کم کم به خود تلویزیون هم دارم شک میکنم
اخه توی منوش تنظیمات پیشرفته تصویر نداره امکان داره از فریم ورش باشه؟ چطور میتونم آپدیتش کنم؟
نقل قول:
ببخشید به جای 2 نوشتم 1 :31:
من تلویزیون رو 2.380.000 تومان گرفم :31: بابت اشتباه تایپی ببخشید منو
راستش خودمم دارم شک میکنم ولی اخه نمایندگی مگه چنین کاری میکنه؟؟تا امروز حتما ازش عکس میگیرم و بهتون نشون میدمآخه رو کارتون تلویزیون برچسب ضمانت هست حتی با توجه به سریال تلویزیون واسش کارت گارانتی پر کردن یعنی با این وجود چنین چیزی امکان داره؟؟
2تا مشکل اساسی دارم
1- تنظیمات مد پیشرفته رو در منو اصالا ندارم !!!!
2- وقتی کانال هایی که تمام صفحه نیستن رو باهاش نگاه میکنم در قسمت سیاه پایین تصویر یک خط سفید یا بنفش به قطر 1 میلی متر رو مشاهده میکنم و اسه درک بهره حتما ازش عکس این دو مورد عکس میگیرم
خواهش میکنم که یه راهنمایی بکنید