-
به نظر من در صورت نرسیدن کریمی به دربی بهترین گزینه کشیدن ماهینی یه خط جلوتر بجای کریمی و استفاده از بنگر یا حتی خانزاده تو دفاع راسته.ترکیب ایده آل دربی به نظر من:
نیلسون
پولادی نورمحمدی سیدجلال بنگر یا خانزاده
مارکو نوری حقیقی ماهینی
انصاری فر نوروزی
-
نظر سنجی بین المللی محبوب ترین باشگاه به پرسپولیس رای بدین
در لینک زیر نام پرسپولیس رو که فعلا 13ام است رو پیدا کنید و بر روی VOTE در جلوی نام باشکوهش کلیک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیسیها درنگ نکنید. شیر کنید همین الان.
یه نظرسنجی بین المللی گذاشتن محبوبترین تیم دنیا رو انتخاب کنن.پرسپولیس فعلا در رتبه 13قرار داره و استقلال12.در عرض 12 ساعت پرسپولیسی ها که بی خبر بودن پرسپولیس رو از رده 70 به رده 13 اوردند. استقلالی ها از رده 17 به 12 رسیدند و به شدت دارن تبلیغ می کنند. می خوامتون تا امشب همت کنید جزو 10 تیم پرطرفدار دنیا می شیم و در روزهای آینده جزو سه تیم.اینم بگم حتما با فیلترشکن لینک رو باز کنین.
-
|
با تصميم يحيي گلمحمدي براي دوري از حواشي تا قبل از دربي 76، کاروان تيم فوتبال پرسپوليس فردا با يک دستگاه اتوبوس به مدت دو روز عازم کردان کرج ميشود تا تمرينات خود را دنبال کنند.
قرمزپوشان بعد از ظهر چهارشنبه به تهران بازميگردند.
منبع : سایت باشگاه |
-
خیلی خبر بدی بود نبودن کریمی در دربی.
-
خبر مصدومیت کریمی یک مقدار همه رو به شوک برده.توی دربی روش خیلی حساب باز میکردیم
شاید با این شرایط حضور قاضی که این روزها سرشار از انگیزه هست بیشتر بشه.
یحیی هم خوب کاری کرده تیم رو برده بیرون شهر تا به دور از هیاهوی دربی که همیشه بوده تیم فقط به فکر تمرین کردن باشه
-
من با احترام به دوستمون که لینک این نظرسنجی رو گذاشتن فکر میکنم بهتره توی این جور نظرسنجی ها شرکت نکنیم
چون اصلا معلوم نیست زیر نظر کدوم جریان هستن
بعد هم کاملا فاقد اعتبارن چون هر کس هر چند بار که دلش خواست میتونه رای بده
من شنیدم که بعضیا با هر کلیکی که توی این جور سایتا میکنن یه مقدار پول به حساب صاحب سایت ریخته میشه
دقیا مثل نظرسنجیهای کاذبی که در مورد خلیج فارس و خلیج عر*بی راه افتاده بود
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه منظور گل محمدی چیه؟
مگه قلعه نویی چیکار کرده؟
اگه میشه لطفا توی پروفایلم جوابم رو بدین
-
یه همچین بازی کن هایی رو داریم واسع دربی از دست میدیم
-
نقل قول:
کسی میدونه منظور گل محمدی چیه؟
مگه قلعه نویی چیکار کرده؟
همون که در باره رویانیان حرف زده بود
-
نقل قول:
چندجا خوندم کریمی قطعاً به دربی که نمیرسه هیچ 2 ماه باید بیرون از میادین باشه!!!!
خوب اشکال نداره به جای شش تا 4 تا می زنیم.
جدی بود ؟ دوره مصدومیت کریمی رو نمیگم اینکه 4 تا رو میزنیم ! تنها کسی که پاسوره توی تیم و متاسفانه جانشینی هم براش نیاوردن کریمیه و نبودش ضربه بزرگی به تیم میزنه . نوری هم که بحث سر تکنیک نداشتش بی فایدست و ذاتا هافبک طراح و خلاق نیست
زمان پروین تیم اگه نتیجش توی جدول خوب نبود و آماری پایینتر از اس اس بود یه شایعه مینداختن که هاشمی نسب یا انصاریان به بازی نمیرسن یا با آمپول شاید بیان ! که میومدن و معلوم میشد شایعه بود ولی اینبار انگاری مصدومیت کریمی شایعه نیست گرچه پزشک تیم میگه هنوز معلوم نیست وضعیت
نقل قول:
خبر مصدومیت کریمی یک مقدار همه رو به شوک برده.توی دربی روش خیلی حساب باز میکردیم
شاید با این شرایط حضور قاضی که این روزها سرشار از انگیزه هست بیشتر بشه.
هم پست نیستن که عمو !
.........
تیم همه چیش به هم میاد از اول فصل هر مصدومیتی به وجود اومد دوره نقاهت و روند بهبودی بازیکنا اون چیزی نبود که چشمه سری میگفت ! رفتار و صحبتاش در حد یه انترمه !!!
ترکیب تیم در نبود کریمی میتونه با پولادی و پروویچ و حقیقی ( گرچه شباهتی به حقیقی فجر نداره ) توی کمربند میانی و نوری در پشت مهاجما باشه . توی حمله چقدر در شرایط کنونی زائد جاش خالیه . رضایی و کریم مرد نود دقیقه نبودن توی پرسپولیس این فصل