نکته خوبی اشاره کردی امیر جان . من هم مثل خیلی ها فراموش کرده بودم .
بله این دربی 49 هم حقیقت داره و قطعا بوده . 3-4 صفحه گوگل رو پرسیدم . و حتی مصاحبه بازیکنان دو تیم که اون موقع بودند مثل عزیز اصلی و ...
حالا دلیل نمیشه چون یکی از بدترین شکستهای یک تیم بوده از تاریخ پاکش کنیم . البته اینجوری پیش بره کم کم کل تاریخ رو پاک می کنن و به نفع تیم مورد حمایت خودشون می نویسن . فعلا که ظاهرا دوران جدید دوران ضد تاجه و هیچ بعید نیست چند سال دیگه کلا بگن استقلال کی پیروزی رو برده اصلا ؟!:دی اون دو ستاره روی پیراهن هم استقلالی ها از تیم رقیب وقتی شب خواب بودند کش رفتند :دی
پاک کردن هم اینجوری نیست که کلا از بیخ و بن منکرش بشن . اول با کلماتی مثل احتمالا ، شاید ، میگن و .. شروع میشه .و بعد هم احتمالا داوری و ...
جدای از شوخی ، این چند ساله که سایت ها و رسانه ها و نشریات رو دنبال می کنم علاقه عجیبی دارن که تاریخ رو تغییر بدند . فرقی هم نمی کنه چه ابی چه قرمز . و البته که رسانه ای که حامی رنگ ابی باشه خیلی کمتر یافت می شه متاسفانه یا خوشبختانه ! این ها اتفاق افتاده . باخت 6-0 استقلال وجود داشته حتی اگر فیلمش نباشه . بازی 49 بوده . اشوب تماشاگران یک تیم وجود داشته ! قصذ انحلال تیم استقلال وجود داشته و ...
ای کاش میشد به طور کامل و به دور از ممیزی به ارشیو نشریه کیهان ورزشی از به خصوص در دهه 30 و 40 و 50 دسترسی داشت .
دوستان استقلالی برای جلوگیری از تحریف تاریخ به ضرر این تیم باید یه نکاتی رو به بچه ها مون بگیم :دی تا می تونید فیلم بردها رو نگه دارید . 2-0 و 3-0 پارسال رو به خصوص :دی
احتمالا بردهایی که استقلال با رای 3-0 برده رو هم یه کاریش می کنن و کم کم از بینش می برن و بعد هم می رسن احتمالا به 4 مقدس . حالا بماند که اون 3-0 هایی که نسلی از اشوبگرانی که نمونه اش هم توی دربی چند روز پیش دیدیم و به تیم خودی هم رحم نمی کردند تقدیم کردن یا حتی با حذف اونها هم هنوز در تعداد بردها دست نیافتنی هستیم .
----------------
امدم تو تاپیک یادم رفت چی می خواستم بگم ولی خوب شد امیر نکته خوب رو یاداورمون کرد .
نقل قول:
اما خوشحالم که دوستان استقلالی هم در حال کاوش تاریخ هستن
:n02:
:n02:
البته من نمی دونم نظر محمد عزیز چیه . ولی برای من به شخصه تاریخ یک باشگاه از حال اون باشگاه مهمتره ! اصلا یک باشگاه بدون تاریخ نمیشه . چرا می شه ولی میشه استیل اذین :دی
این بحث های قبلی و علاقه نداشتن استقلالی ها به تاریخ هم رد می کنم . بیشتر بحث این موضوع است که هیچ جای دنیا یک 6-0 که یک باز در سالهای دور اتفاق افتاده رو اینقدر تکرار نمی کنن و توی بوق کرنا نمی کنند و افتخار نمی دونن . از بارسلونا و رئال بگیر تا میلان و یووه و ...
البته استقلالی ها فعلا با داشتن 4 تقریبا جوابی برای اون موقع دارند هر چند این 4 ، 4 کردن هم هم شخصا نمی پسندم . افتخارات واقعا باید بشه بهشون افتخار کرد . چه می دونم مثلا استقلالی ها به قهرمانی ها در اسیا یا به تیم قدیمی تر بودن یا خیلی چیزهای دیگه افتخار کنن . یا قرمزها به پر تماشاگر تر بودن یا داشتن بازکنان ملی بزرگ و ...
این 6 و 4 و ... در حد یاداوری کوچک خوبه ولی اینقدر زیاد ، به نظرم بیشتر گول زدن خوده و ماله کشیدن روی چیزهای که نمی خوایم ببینیم .