سلام من در حال حاضر 206 SD V10دارم و می خوام اون رو ارتقا بدم... اما اونقدر ندارم که بتونم یک مگان 2000 اتومات بخرم(گزینه مورد نظر خودم این بود) به نظر شما چی بگیرم که یک تحول اساسی درهندلینگ و لذت رانندگی احساس کنم.. خیلی دوست داشتم اتومات باشه
Printable View
سلام من در حال حاضر 206 SD V10دارم و می خوام اون رو ارتقا بدم... اما اونقدر ندارم که بتونم یک مگان 2000 اتومات بخرم(گزینه مورد نظر خودم این بود) به نظر شما چی بگیرم که یک تحول اساسی درهندلینگ و لذت رانندگی احساس کنم.. خیلی دوست داشتم اتومات باشه
سلام دوستان من قصد خرید یه سمند ای اف سون دو دارم با توجه به شرایط موجود به نظر شما بخرم یا صبر کنم تا دو سه ماهه دیگه؟
لطفا بودجتون رو مشخص نماییدنقل قول:
پیشنهاد میشه بخرید چون تنها خودرویی هست که در حال حاظر در بازار موجود است و قیمتش هم معقول میباشدنقل قول:
نقل قول:
فوقش 50 تومان می تونم هزینه کنم ec7 به نظرتون چطور خودرویی هست؟
عذرخواهی میکنم ولی یه آشغال چینی هست مثل بقیه ی چینیای دیگه.شما با این بودجه میتونید دنبال یه ماکسیما بگردید البته اگه تمایل دارید.
مدل 80 تا 84 رو اتومات تمیز با این قیمت گیرتون میات که 1000000 رحمت نصبت به این خودروها داره.
EC7 C30 خودروی تازه وارد و بسیار خوش چهره ایی هست اما هنوز امتحان خودش رو پس نداده و هنوز در خیابان ها و جاده ها کم پیداستنقل قول:
باید صبر کرد تا این خودرو آزمایشش را پس بدهد
سلام
بین سورن ای ال ایکس و پارس سال کدوم بهتره؟و چرا؟
خانوادگی ،جادار ،کم مصرف ، به روز تر بودن
با توجه به معیارهاتون سورن elx بهترهنقل قول:
میشه تفاوت هاشون رو بررسی کنید؟نقل قول:
نمای ظاهری که کاملا مشخصه هر کدوم به چه نحوی هستندنقل قول:
نمای خارجی سورن برتری داره به روز تره اما در مقابل پارس سال همون نمای پژو است با تریم کرم و رودری های جدید
از نظر موتوری اگر سورن با موتور ملی باشه موتوری به روز تر و کم مصرف تربه نسبت موتور پارس است
کیفیت سواری برای خانواده و جاده کلا سمند بر انواع پژو برتری داره