پاک شود پلیز
Printable View
پاک شود پلیز
آخه این احمق ها به چی این شرکت مطمئناً که تازه سرعت رو هم پایین میکشن عمداً؟؟نقل قول:
پینگ خوبی داره؟ لود صفحات بالاست؟ پشتیبانی درست و حسابی داره؟ قطعی دو ساعت یه بار نداره؟
چی داره که سرعت رو کم کنن فکر میکنن طرف میمونه اینجا؟
نقل قول:
دوست عزیز نوین نت تو منطقه شما واقعا مثل اینکه افتضاحه ولی لطفا اینو به همه مراکز تعمیم ندین. اکثر جاها کیفیت نوین نت عالیه. من خودم 3 ماهه ازش سرویس دارم و واقعا راضیم از همه چیش. پینگ من همیشه (با توجه به استفاده من) خوب بوده و ازش راضیم. سرعت لود صفحات هم نسبت به اون چیزی که تو بقیه شرکت ها دیدم خیلی خوبه. پشتیبانیشم که میتونم با اطمینان بگم سوادش از 90 درصد شرکتها بهتره! حداقلش اگه همه شرکتا 4تا طوطی سخنگو گذاشتن برای پاسخگویی نوین نت این امکانو داره که اگه واقعا کارِت حرفه ای هست یه آدمی رو بیارن باهات صحبت کنه که خودشم سواد اینا رو داشته باشه و کارت رو را بندازه :)
فطعی رو هم که (اگه DNS رو خودتون تعریف کنین) من تو این 3 ماهی که سرویس داشتم بیشتر از 3 دفعه اتفاق نیوفتاده، هر دفعه هم بعد از چند ساعت به حالت عادی برگشت.
برای بقیه شرکت ها درسته، 6 تا 11 خلوت ترین بازست. ولی نوین نت اکثر بار دانلودر هارو انداخته رو این ساعات (3 تا سرویس اصلی دانلودش توی 6 تا 11 رایگان هست) ؛ به خاطر همین هم سرعت این بازه نسبت به قبل کمتر شده، ولی اگه دقت کنین همین قد که سرعت تو این بازه کم شده سرعت تو ساعات 1 تا 6 اضافه شده و در کل به یه تعادلی رسیده که هم دانلودر ها بتونن راحت دانلود کنن و هم مشترکایی که واقعا با اینترنت کار دارن بتونن با یه سرعت خوب کارشونو انجام بدن.نقل قول:
بازه 6تا11 از خلوت ترین بازه هاست! کار کاره خودشونه.
سرعتارو آوردن پایین شب و روز همینطوره.
قبلنا سرعت 2 تا 8 به 60 میرسید ولی الان من چک میکنم معمولا 200 هست و سرعت 6 تا 11 که قبلا 400 بود الان تقریبا به 200 رسیده....
------------------------------------------
سرویس 512 تا 2 مگ - ساعات رایگان 2 تا 8 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم یدونه از این 5 گیگ دوپینگی ها ازشون گرفتم باشه واسه روز مبادا شاید نیاز شد :D
البته دوستان نمیدونم توجه کردید یا نه؛ اگه Antivirus رو غیرفعال کنید موقع تست گرفتن پینگتون خیلی کمتر میشه! من KIS2012 دارم؛ غیرفعالش کردم پینگ از 70 شد 54. (با همون سرور)
اگه انتی ویروس درست و حسابی باشه نیازی نیست که غیر فعال باشهنقل قول:
اکثرا نود 32 این ادا ها رو در میاره ولی من الان کسپر 2013 دارم بدون هیچ مشکلی پینگ درست داره کار میکنه حتی تو لینوکس هم که تست بگیرم همین پینگهای ویندوز رو میده
من دروغگو.... کاربرای قبلی هم که اومدن اینجا از افت سرعت در بازه 6-11 گفتن (محدود شدن به زیر150) هم خدای نکردی دروغ میگن؟!نقل قول:
قبلنا سرعت 2 تا 8 به 60 میرسید ولی الان من چک میکنم معمولا 200 هست و سرعت 6 تا 11 که قبلا 400 بود الان تقریبا به 200 رسیده....
چند نفر حالا یا واقعاً اوضاع خطشون خوبه یا هرچی مثل تیزر تبلیغاتی هر 3 پست یه بار میان اینجا یه تبلیغی برای نوین نت میکنن :sq_19:
ولی واقیعیت اینه خیلی مثل بهنام جان مرد عملاً و از همین الان در فکر خونه کشی به ISP جدید (منم یه روزنه های امیدی پیدا شده ... گفتن 20 روز دیگه یه پورت خالی میشه از شرکت؟؟؟؟؟ .... منم هر سه روز یه بار میزنگم جهت عرض ادب و یاداوری ):sq_24:
خوبی شما؟ مودم چراغش خاموش میشه .... قطع میشه سرویس!!نقل قول:
فطعی رو هم که (اگه DNS رو خودتون تعریف کنین) من تو این 3 ماهی که سرویس داشتم بیشتر از 3 دفعه اتفاق نیوفتاده، هر دفعه هم بعد از چند ساعت به حالت عادی برگشت.
من تو این یه ماهه 30 بار داشتم ...
یا ایهالکاربران نوین نت ! شما خودتون این جمله رو قضاوت کنید و جواب بدید!! .... :sq_7:نقل قول:
پشتیبانیشم که میتونم با اطمینان بگم سوادش از 90 درصد شرکتها بهتره!
من از پینگ نوین زیاد راضی نیستم ولی در مورد پشتیبانی میتونم به جرات بگم که نه زیاد حالیشونه و نه زیاد گاو تشریف دارننقل قول:
در حد نرمال هستن نه خوب و نه بد
من تازه از نوین نت گرفتم
تو 3-4 روز اول اشتراکم سرعت در ساعت رایگان (11-6 ) 200 بودش ولی بعدش رسید به 120 ...!!
حالا نمی دونم سیاست شرکت چیه؟
دوست عزیز مثل اینکه شما هنوز متوجه نشدی کلا سرویسارو تو بازه های رایگان محدود کردن!نقل قول:
برای بقیه شرکت ها درسته، 6 تا 11 خلوت ترین بازست. ولی نوین نت اکثر بار دانلودر هارو انداخته رو این ساعات (3 تا سرویس اصلی دانلودش توی 6 تا 11 رایگان هست) ؛ به خاطر همین هم سرعت این بازه نسبت به قبل کمتر شده، ولی اگه دقت کنین همین قد که سرعت تو این بازه کم شده سرعت تو ساعات 1 تا 6 اضافه شده و در کل به یه تعادلی رسیده که هم دانلودر ها بتونن راحت دانلود کنن و هم مشترکایی که واقعا با اینترنت کار دارن بتونن با یه سرعت خوب کارشونو انجام بدن.
------------------------------------------
سرویس 512 تا 2 مگ - ساعات رایگان 2 تا 8 :
دیشب هم یدونه از این 5 گیگ دوپینگی ها ازشون گرفتم باشه واسه روز مبادا شاید نیاز شد
سرعت من تو بازه 1 تا 6 240 بود که سه چهار روزه شده 130.
البته شاید این محدودیت ها طرفای شما نیومده !!
کدوم شهر هستید؟؟؟