دارین واسه کنکور میخونین؟ من دارم زیست میخونم:دی
یه سوالی...این امتحان تغییر رشته کیه؟کسی میدونه تاریخشو؟ از هرکی پرسیدم میگه از مدرسه بپرس:دی
مدرسه هم که از همه شوت تره:دی
حالا کسی اطلاعی داره؟
Printable View
دارین واسه کنکور میخونین؟ من دارم زیست میخونم:دی
یه سوالی...این امتحان تغییر رشته کیه؟کسی میدونه تاریخشو؟ از هرکی پرسیدم میگه از مدرسه بپرس:دی
مدرسه هم که از همه شوت تره:دی
حالا کسی اطلاعی داره؟
معلم ادبیات ما گفت میاد ، مثلا سوال آرایه ای یا قرابت معنایی و این چیزا ، اما مثلا سوال نمیدن یه بیت خالی بدن بگن چی میشه : دینقل قول:
من هنوز شروع نکردمنقل قول:
امروز تمام کمد های اتاقم رو خالی کردم و تمام پوستر هارو کندم ، تا فردا خونه تکونی طول میکشه ، مدرسه هم 2 شنبه شروع میشه ، فکر کنم از 2 شنبه استارت بزنم
امروز از اون شنبه ها بود ..از اون شنبه ها كه درس ميخونن ...شروع كرديم ...:31:
فردا هم از اون يك شنبه هاست كه 50 تا بخيه ميكشن:13:
اقا من هر چي ريز ميشم تو برنامه قلمچي بيشتر متعجب ميشم ...اين هدنسه ش كو ؟ زمين شناسيش كو ؟ دين هم كه مث ادبيات ...باو چه وضعه :13:
ميگم روزي چقدر درس ميخونين تو تابستون ...؟ ميدونم مهم كيفيت ها ..سوال بود ...:27:
و اينكه در اخرفيزيك 2 رو از رو چي ميخونين ؟ منبع اموزش و تست ...چون من نه جزوه دارم براش .نه كتاب تست ...
بله .صحيح است :31:نقل قول:
من از شنبه هفته بعد شروع می کنم .. !
تو این هفته باید بار و بندیل رو ببندم : دی از کتاب ها گرفته تا سایر وسایل
راستی کتاب های درسی سال چهارم رو از خود مدرسه باید بگیریم ؟
کسی جواب سوال ما رو نمیدونه? بالای صفحس...یه نیگا بندازین:|
من احتمالا از روی جزوه ی معلم و گاج سفید فیزیک پایهنقل قول:
خونه تکونی من دیگه تقریبا تموم شده ! آخیــــش : دینقل قول:
من یادمه سال دوم میخواستم ثبت نام کنم ، تو دفتر مدرسه کلی کتاب دیفرانسیل و از اینجور کتابا بود ، من این کتابا رو دیدم خیلی ترسیدم : دی ، اما الان همینارو باید بخونم ...
فکر نکنم بچه های اینجا از این اطلاعات های تخصصی داشته باشن ، به مشاور رجوع کننقل قول:
..............................
معدل سال حسابانت 19.85 میشه ، لطفا درستش کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....................................
سوال دادان ۲ بار،یعنی این ۲ بار و من دیدم.نقل قول:
هر ۲ تا شم جوک بود تا سوال
سوال داده بود بهرام که گور می گرفت .... بعد اونطرف بهرام رو انداخته بود،گزینه داده بود گزینه ها هم اینجور بودن شهرام-بهرام-مهرام :19:
این ۸۵ ریاضی بود فک کنم.
یک بارم ۸۷ یا ۸۸ تجربی اومده بود.
از اون شعر سهراب سپهری که قایقی خواهم اخت که اینم واقعا گلابی بود