دوستان !
چه جوری متوجه شیم تلویزیون sony W904 ساخت چین هست یا مالزی !!
دوستان !
چه جوری متوجه شیم تلویزیون sony W904 ساخت چین هست یا مالزی !!
نقل قول:
اگه طرف مشکل مالی نداشته باشه و مدل مورد نظرش هم در نمایندگی ها موجود باشه قطعا خرید جنس با گارانتی عاقلانه تره. ولی این یکی دو سال با بالا رفتن وحشتناک و سرسام آور قیمت دلار و در نتیجه قیمت تلویزیون همه توانایی خرید مدلهای گارانتی دار رو ندارن و ضمنا بعضی مدلها و به خصوص مدلهای تاپ پلاسما رو فقط از طریق شهرهای مرزی میشه پیدا کرد
با سلام خدمت اساتید محترم تفاوت بین این دو مدل تلوزیون شارپ رو میخواستم بدونم
SHARP LED LC-46LE8300X
SHARP 46LE835
شما کدام رو پیشنهاد میدید؟
کلا نظرتون در مورد برند شارپ چیه؟
پشت پنل نوشته ساخت کجاست! تفاوتی هم در کیفیت ندارن؛ هر دو واحد تولیدی تحت لیسانس سونی هستن، یکی با کارگران چینی و دیگری با کارگرهای مالزیایی. کیفیت قطعات یکیهنقل قول:
مرسی که جواب دادین .من امروز راه اندازیش کردم و با کابل لن به اینترنت وصل شدم ولی اسمارت هاب غیر فعاله ..دلیلش چیه؟ تا کی اینطور میمونه؟ و دانگل یو اس بی قیمتش چنده؟ مرسییییییییییییینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
دانگل سامسونگ چون در بازار موجود یا کمیاب است قیمت آن معلوم نیست
قابل توجه تمام دوستانی که وای فای تلویزیون واسه شون مهمه:
کافیه تلویزیون شما پورت شبکه داشته باشه. لازم نیست وای وای داخلی داشته باشه یا اینکه دانگل اختصاصی مارک تلویزیونتون رو بخرید تا به شبکه بیسیمتون وصل شه. می تونید یه access point یا روتر وایرلس یا رنج اکستندر بخرید ودر حالت client ازش استفاده کنید (مثلا Dlink DIR-600 که فقط حدود 55 تومنه). یعنی تلوبزیون رو با یک پچ کابل کوچولو وصل میکنین به پورت روترتون و با انجام تنظیمات نرم افزاری متناسب روتری که دارین مثل حالت وسط شکل زیر حالشو میبرین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
اگر مطلبی برای آموزش و یا کمک به دیگران می گذارید کامل و سلیس با جزییات که خودتان استفاده و تست کرده اید بگذارید تا برای دیگران نیز مفید باشد نه اینکه مطلبی را گفته و رد شده باشید و هیچ آزمون وتستی را بیان نکرده باشید
موفق باشید
دوستان زیر 2 تومن led چییشنهاد میکیند؟
تا 2500 سه بعدی چی پیشنهاد میکیند؟
با سلام
لطفا بگین کدوم
sony w804
or
lg la 86000
ممنون میشم کمک کنید
هر دئو 47