سلام لینک service tool v2000 برای ip4840 میخواستم لطفا اگه سراغ دارید بذارید ممنون
Printable View
سلام لینک service tool v2000 برای ip4840 میخواستم لطفا اگه سراغ دارید بذارید ممنون
ببخشید برای خرید کیت شارژ باید کیت مخصوص رو خرید مثلا مخصوص کانن رو ؟؟؟؟و قیمتش هم حدودا چند تومن هست ؟؟
کیت شارژ، کار رو راحت تر می کنه اما لزومی نداره که حتما از اون استفاده کنید. شما در انتخاب کیت های شارژ گزینه های زیادی ندارید و مثلا بعضی هاشون جوهر های خوبی روی بسته بندی شون ندارن. در عین حال خیلی هم مقرون به صرفه نیستند.
پیشنهاد می کنم مدل دستگاهتون رو در اینترنت جستجو کنید تا نحو شارژ کردنش رو حتی بصورت فیلم ببینید و بعد بصورت جدا جوهر خوب تهیه کنید و شارژ کنید.
سلام من جدیدا" یک چند کاره جوهر افشان HP Photosmart Premium C310a خریدم.
این چند کاره 5 کارتریج داره.یه کارتریج اون photo black روش زده سوال من اینه:
1-در چه مواقعی از پرینت این کارتریج فعال و رنگ رو روی کاغذ میپاشه
2-من تو بازار هرچقدر دنبال رنگ فتو بلک برای شارژ کارتریجش میگردم همه یه جورایی ادرس یه نوع جوهر مشکی کانن رو میدن در صورتی که اصلا" رنگ این کارتریج مشکی نیست و قهوه ایی سیره.
توضیح:کارتریجهای دستگاه 564 میباشد
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه پرینتر جوهر افشان اپسون R295 دارم که روش تانک وصل کردم . من چون مصرفم در حد خانگی هستش زیاد استفاده نمیکنم بعضی وقتها تا یکماه هم پرینت نمیگیرم ولی تا حالا مشکل خشک شدن نداشتم.فقط یه مشکلی که دارم عقب رفتن جوهر داخل شلنگ تانک هستش و هوا میفته داخل شلنگ .1- حالا چه جوری میتونم این هوا را بگیرم ؟ چون با هد کلین درست نمیشه؟؟؟
2- وقتی هم جوهر داخل کارتریجش تموم میشه هرچی اون دکمه روی کارتریج ها رو میزنم (دکمه ریست) جوهر پر نمیشه . باید بیست بار باهاش ور برم تا درست بشه . یکبار تانک بیارم بالا ، یکبار با سرنگ بکشمشون تو کارتریج ، یکبار با هدکلین تانک بیارم بالا و ... حال آدم رو جا میاره تا پر میشه ؟ به نظرتون مشکل کار کجاست ؟
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
1- تفاوت جوهر فوتو با جوهر متن در نوع اون هست،جوهر مشکی فوتو Dye Base هست و جوهر مشکی متن Pigment هست که به خاطر ساختار این دو جوهر دو کاربرد متفاوت عکس و متن داره.
طبیعتا وقتی با پرینتر تون عکس چاپ می کنید بطور خودکار از مشکی عکس و وقتی متن چاپ می کنید از مشکی متن استفاده می کنه.
این مقاله خیلی خوبه، حتما بخونیدش:
2- نوع هد پرینتر های کانن و اچ پی یکی هست و ترمال یا گرمایی هست و به این دلیل اغلب جوهر های ایندو به هم می خورن. (البته در Pigment و Dye بودنشون باید دقت کنید) برخلاف اپسون که هد پیزوالکتریک داره و جوهر هاش با ایندو تفاوت داره.
گرچه اگر جوهر مخصوص پرینتر خودتون گیر بیارید بهتره اما گمان نمی کنم استفاده از جوهر مشکی فوتو کانن در اچ پی مشکلی ایجاد کنه.
در مورد رنگ کاتریج هم گمان می کنم اشتباه می کنید چون در سیستم چاپ 5 رنگه اصلا قهوه ای نداریم و رنگ هایی که داریم نیلی، سرخابی، زرد، مشکی عکس و مشکی متن هست و مشکی هاش هم کاملا مشکی باید باشن و نه قهوه ای.
موفق باشید.
سلام دوست مننقل قول:
اولا من بهتون پیشنهاد می کنم حتما زود به زود تر از پرینتر تون استفاده کنید تا هم مشکلاتتون کمتر بشه و هم عمر هد تون بالاتر بره، هفته ای حداقل یک صفحه باهش پرینت بگیرید.
اگر برای مدت زیادی از پرینتر استفاده نمی کنید حتما سوراخ های هوای مخزن رو بوسیله درپوش بپوشونید که جوهر برنگرده. (اگر فیلتر دارن باید فیلتر هاشونو برداید.)
ولی در مورد مخزن هم باید بگم که چون این سیستم، سیستم استاندارد کارخونه نیست و توسط افراد متفرقه تولید و نصب میشه بنابراین احتمال خراب بودنش هست.
اما شما با استفاده از توضیحات این مقاله هواگیری کنید:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر مشکلتون برطرف نشد احتمال خرابی و نشت هوا در شلنگ های رابط مخزن و یا کارتریج و یا محل اتصالشون به کارتریج و مخزن وجود داره که در این صورت باید به تعمیرگاه مراجعه کنید تا در صورت نیاز تعمیر و یا تعویض کنند مخزن تون رو.
موفق باشید
سلام. فایل pdf آموزش صفحه اول اگه دارید لطفا آپلود کنید.لینکها دیگه کار نمیکنه.مرسی
سلام دوست من
1- تفاوت جوهر فوتو با جوهر متن در نوع اون هست،جوهر مشکی فوتو Dye Base هست و جوهر مشکی متن Pigment هست که به خاطر ساختار این دو جوهر دو کاربرد متفاوت عکس و متن داره.
طبیعتا وقتی با پرینتر تون عکس چاپ می کنید بطور خودکار از مشکی عکس و وقتی متن چاپ می کنید از مشکی متن استفاده می کنه.
این مقاله خیلی خوبه، حتما بخونیدش:
2- نوع هد پرینتر های کانن و اچ پی یکی هست و ترمال یا گرمایی هست و به این دلیل اغلب جوهر های ایندو به هم می خورن. (البته در Pigment و Dye بودنشون باید دقت کنید) برخلاف اپسون که هد پیزوالکتریک داره و جوهر هاش با ایندو تفاوت داره.
گرچه اگر جوهر مخصوص پرینتر خودتون گیر بیارید بهتره اما گمان نمی کنم استفاده از جوهر مشکی فوتو کانن در اچ پی مشکلی ایجاد کنه.
در مورد رنگ کاتریج هم گمان می کنم اشتباه می کنید چون در سیستم چاپ 5 رنگه اصلا قهوه ای نداریم و رنگ هایی که داریم نیلی، سرخابی، زرد، مشکی عکس و مشکی متن هست و مشکی هاش هم کاملا مشکی باید باشن و نه قهوه ای.
موفق باشید.
راهنمایی شما خیلی عالی بودو کمک زیادی به من کرد ممنونم
خواهش میشه.نقل قول:
امیدوارم همیشه موفق باشید.
کسی نداشت راهنمارونقل قول: