یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگر مخابرات ما 5و10مگو با شبانه بده ضرر میکنه؟:n13:نقل قول:
یا اینکه اگه 5و10مگو بدون شبانه بدن چون مردم کمتر دانلود میکنن بیشتر واسشون سود داره یا اینکه فرقی نداره؟
Printable View
یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگر مخابرات ما 5و10مگو با شبانه بده ضرر میکنه؟:n13:نقل قول:
یا اینکه اگه 5و10مگو بدون شبانه بدن چون مردم کمتر دانلود میکنن بیشتر واسشون سود داره یا اینکه فرقی نداره؟
دوستان کسی این طرحو داره؟
سرعت دانلود رایگانش بنظرتون چجوره؟
لطفا راهنمایی کنید بدجوری سردرگم شدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت که 10مگ داری با همین سرعت داری تو شب دانلود میکنی.نقل قول:
و اگه دانلودر بودی وکل ماه رو دانلود میکردی بالای 600 گیگ دانلود میکردی. اونم فقط با 22500تومن!
به نظرت اینطوری برای مخابرات سود داره؟!:n02:
البته بازم مخابرات اینهمه داره برای پهنای باندش هزینه میکنه نباید وقتی تو شب که پهنای باندش خالیه خسیس بازی در بیاره.
داون استریم من 12000 است یعنی خط من 11 مگ است؟
snr در چه محدوده ای مناسبه؟
مخابرات قبلا از ده گیگ به بالا را گیگی 1600 میداد الان از 20 گیگ شده 1700؛زیر بیست گیگ را گیگی دو هزار تومان میده.
حدود 12مگ میشهنقل قول:
زیر 10 نیاد مشکلی درست نمیکنه.
قبلا مالیات نمیگرفتن الان مالیات هم به سرویس ها اضافه شده.
پس فردا هم مثل این اسیاتک هر وقت دلش خواست دوباره قیمتو میبره بالاتر.
نه منظورم این بود که مخابرات بابت هر گیگی که ما تو ساعات رایگان دانلود میکنیم هزینه ای باید پرداخت کنه یا فرقی نداره واسش چه 1گیگ دانلود بشه چه 10گیگ؟:n13:نقل قول:
snr در داون استریم الان 7 است یعنی خط من نویزش بالاست؟نقل قول:
نه اینطوری نیست.نقل قول:
اینا یه پهنای باند اختصاصی مشخص مثلا 20 مگ میگیرن و هر چه قدر مصرف کنی فرقی بحالشون نمیکنه.
اوه! لب مرز هستی.نقل قول:
نویزت خیلی بالاست.
قطعی و وصلی هم زیاد داری؟
------
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشنSNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
============
این تاپیک ببین برات مفیده:
خدا رو شکر کنید ببینید ما داریم با چه اس ان آری سر میکنیم
فکر نکنم هزینه ای واسش باشه ، فقط ممکنه افت سرعت داشته باشن . چون اینا اینترنتشون نامحدوده فرقی نمیکنه که استفاده بشه یا نه ! مثه اینه که شیر آبو باز کرده باشی ، همینطور آب بره حالا میخواد یکی بیاد سطل بگیره زیرش آب برداره فرقی نمیکنه !!!نقل قول: