در مورد هندلینگ ماشینا با شما موافقم اصلا جالب نیست یه اشاره میکنی کلا میره لاین مخالف :31:نقل قول:
Printable View
در مورد هندلینگ ماشینا با شما موافقم اصلا جالب نیست یه اشاره میکنی کلا میره لاین مخالف :31:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم از تو دفترچه باید محل اداره پلیس رو مشخص کنی و بری اونجا.نقل قول:
رفتم اونجا خبری نبودنقل قول:
شما با این گرافیک داری بازی میکنی یا تو عکس اینجوریه ؟نقل قول:
دوستان من تو مرحله The Studio Secretary Murder گیر کردم اونجا که میره Levine's Liquor Store باید 3 تا سوال بپرسی که برا من فقط 2 تا می پرسه و تموم میشه کسی می دونه مشکل ار جیه؟
کیفیت عکس اینجوریه:31:نقل قول:
نه شهرش مرده بود من میزاشتم رفیقم همش برونه:31:نقل قول:
اگه کسي باشيد که يه مقدار به کارآگاهي و بررسي صحنه جرم و ريط دادن اشيا به هم و اينجور چيزا علاقه داشته باشيد
و خودتونو با بازي همراه کنيد،و صد البته زبان انگليسي رو هم در سطح عالي بلد باشيد و داستان و ديالوگهاي بازي رو خيلي خوب بفهميد،اين بازي يکي از لذت بخش ترين بازيهاي دنيا براتون خواهد بود.ضمنا بعضي وقتا يه سري ديالوگاي خيلي جالب و بامزه هرچند بي ربط به داستان بازي بين کاراکترا رد و بدل ميشه که به جذابيت بازي کمک ميکنن.
هرچند نباید یه سری مشکلاتی که بازی داشت رو هم نادیده گرفت،مثلا کنترل ماشینش زیاد جالب نبود و اون معمای شعر هم دیگه کمی خسته کننده شده بود هی باید از اینجا میرفتی اونجا....
ولی در مجموع بازی واقعا،بازی بی نظیر و زیبایی بود.
منم همینطور :27:نقل قول:
نه شهرش مرده بود من میزاشتم رفیقم همش برونه
اگه اینطوری باشیم که همه ی بازیا برامون لذت بخشه :31:نقل قول:
زبان انگليسي رو هم در سطح عالي بلد باشيد و داستان و ديالوگهاي بازي رو خيلي خوب بفهميد،اين بازي يکي از لذت بخش ترين بازيهاي دنيا براتون خواهد بود
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟ اونوخ خارجیا از همه بازیا لذت میبرن حتی از بازیای داغون!نقل قول: