الان دقیقا 2 ماهه گذشته هنوز از مخابرات تماس نگرفتن که بگن Port هامون آزاده .
هنوز زنگ می زنی یک زنه برمیداره می گه مشخص نمی کنه .
همون بهتر خودمون رو الاف این مخابرات نکردیم .
Printable View
الان دقیقا 2 ماهه گذشته هنوز از مخابرات تماس نگرفتن که بگن Port هامون آزاده .
هنوز زنگ می زنی یک زنه برمیداره می گه مشخص نمی کنه .
همون بهتر خودمون رو الاف این مخابرات نکردیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا واسه منم زده ارتباطات ایران:دی ولی سرعتم فرقی نکرده:دی
سلام . من تو مخابرات عاطف ( تهرانپارس ) هستم .
دوستم باباش وکیل هست - رفت گرفت 256 k -- حالا خوشحال که سرعت بالا دادنش - پیشش بودم - با چشمای خودم دیدم سرعت دانلودش 14 بود .
درکل مخابرات دیده ( ری... ) به هرچی adsl هست
واسه يكي از آشناها مركز الغدير adsl مخابرات گرفتم نمي دونم امروز مركز الغدير چش شده آي پي وليد ميده مودم رو رست ميكنيم بازم اي پي وليد ميده منم از اصفهان به مودمش وصل شدم با آي پي وليد دوتان حواستون باشه اگر اي پي وليد داشته باشيد و كسي بدونه (با توجه به عوض نكردن يوزر و پسورد مودم توسط صاحب مودم) ميتونه به راحتي وارد تنظيمات مودم شما شده و يوزر و پسوردتون رو برداه پس از همين الان يا رمز مودمتون رو عوض كنيد يا مودم رو nat كنيد يا wan مودم رو از كار بندازيد تا مثل من كسي از راه دور نتونه به مودمتون وصب بشه wan رو غير فعال كنيد ولي lan رو براي كانفيگ مودم باز بزاريد
سلا م اقا یک سوال یکدفعه adsl من پسوردش عوض شد حتی 1ماه هم نشده> می خواستم بدونم علت خواستی را که همین طوری بدون اعلام پس عوض می کنن
جز 1899 هیچ راه ارتباطی با پشتیبانی نیست؟؟؟؟
الان 3 روزه اینترنت من قطع شده (تلفنمون قطع شد زنگ زدیم درست کردن ولی اینترنت درست نشد) و ارور 651 میده.
تا الان یه 7-8 باری مودم رو کانفیگ کردم و دوبارم زنگ زدم 1899 که بهم زنگ بزنن ولی هیچ خبری نیست.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
جز 1899 هیچ راه ارتباطی با پشتیبانی نیست؟؟؟؟
الان 3 روزه اینترنت من قطع شده (تلفنمون قطع شد زنگ زدیم درست کردن ولی اینترنت درست نشد) و ارور 651 میده.
تا الان یه 7-8 باری مودم رو کانفیگ کردم و دوبارم زنگ زدم 1899 که بهم زنگ بزنن ولی هیچ خبری نیست.
سلامنقل قول:
یکی از فامیل هامون هم که 256 گرفته بود اولش اینجوری شده بود:13:
با 1899 تماس گرفتیم و مشکل رو گفتیم بعدش اونا با ما تماس گرفتن و بعدشم یوزر پسوردمون رو خواستن
وقتی زدن دیدن اشتباهی 128 دادن و گفتن اصلاحش می کنیم تا 2 ساعت دیگه
که البته تا 2 ساعت دیگه نبود و زودتر این کار رو کردن
الان هم فامیلمون 256 داره استفاده می کنه
این مشکل هم براش اوایل تابستون اتفاق افتاده بود که تازه سرویس رو گرفته بود:20:
سلام
256 که مخابرات میده سرعت اپلودش چنده؟
آخه اگر این جوری بود که می فهمیدم .
وقتی کانکت میشی و دیتا رو کامل میگیری می نویسه - نوشته بود 256 اما .........
الان اومده رفته سپنتا گرفته - سرعت دانلودش 64 هست . 512 حجمی گرفته داره حال میکنه - به قول خودش خرکیف شده
این قضیه سوختن کارتها دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟
امروز رفتم مخابرات میگه کارتاتون سوخته دادیم درست کنن تا هفته دیگه درست میشه.
پشتیبانی هم میگه مشکل از مودمه.