خواهش می کنم مرسی از لطفتون. راستش من قبلا واسه المپیاد می خوندم. البته الان نه دیگه. سنم یک کم از این کار گذشته ول خب ریاضی رو تاحدی دوست دارم. از شما هم ممنونم.
Printable View
خواهش می کنم مرسی از لطفتون. راستش من قبلا واسه المپیاد می خوندم. البته الان نه دیگه. سنم یک کم از این کار گذشته ول خب ریاضی رو تاحدی دوست دارم. از شما هم ممنونم.
ببخشید اینقدر سوال می پرسما!!نقل قول:
با اجازه ی آقای مفیدی فقط یه سوال دیگه می پرسم(آخه من سابقم تو چرت و پرت نوشتن تو تاپیک ها و انحراف زیاده!)
شما وقتی که داشتید واسه ی المپیاد می خوندید از چه کتاب استفاده می کردید؟
ممنون
با سلام. چند تا سوال داشتم:-)
1-
میشه یکی یه کم درباره اندازه گیری سطح زیر نمودار توضیح بده؟؟
مثلاً سطح زیر سهمی رو چه جوری اندازه می گیرن؟؟
با عدد "پی" سر و کار داره؟؟
مرز اندازه گیری محور x'ox و y'oy هستش؟؟
میشه این مرز رو به یه خط دیگه انتقال داد؟؟
2-
این سوال رو از خیلی وقت پیش ها داشتم و سال اول برام پیش اومده بود که تو پاورقی کتاب ریاضی 1 خونده بودم...
نوشته بود " بعضی از کتاب ها عدد 0.25 که تحقیقی است را به صورت 0.25000.... یا 0.250(بالای صفر خط=یعنی
صفر در گردش) و یا 0.2499999..... یا 0.249(بالای نه خط=یعنی نه در گردش) می نویسند و می گویند که هر عدد
گویا دارای بسط اعشاری متناوب است."
ولی نویسنده نگفت که این کتاب ها کار درستی می کنند یا خیر؟؟
3-من کلاً " چند تا...می توان یافت" ها رو مشکل دارم...
چند عدد طبیعی را می توان به صورت جمع تعدادی عدد طبیعی متمایز کمتر از 100 نوشت؟
الف-4950 ب-1440 ج-4851 د-5050 ه-بیش از 10000
4-
یک غلتک مخروطی شکل رنگی،با زاویه راس 60 درجه و طول یال یک متر،یک دور روی سطح زمین غلت می خورد.با
فرض این که راس مخروط ثابت است،مساحت رنگ شده سطح زمین چند متربربع است؟(نیاز شدید به شکل دارم)
الف)1 ب)2/پی ج) 2/پی ضرب در رادیکال 3 د) پی ه)0.5
5-
می دانیم که نمایش !20 در مبنای 10 به این صورت است:24329020081766xy000 که x و y رقمند.کدام درست
است؟
الف)x=0,y=0
ب)x=5,y=8
ج)x=8,y=5
د)x=4,y=0
ه)x=8,y=0
6-
A,B و C سه زیر مجموعه دلخواه مجموعه اعداد طبیعی هستند.با دو عمل اجتماع و مکمل(مکمل دیگه چیه؟؟؟)،حداکثر چند مجموعه مختلف می توان ساخت؟
الف)7 ب)8 ج)18 د)128 ه)256
7-
مجموع عناصر جدول ضرب 10*10 چند است.در صورتی که در ستون i و سطر j این جدول i*j نوشته شده باشد؟
اول بگم که سطح زیر نمودار الزاماً زیر نمودار قرار نداره. بلکه سطح زیر نمودار تابع f در بازه [a,b] برابر است با مساحت محصور بین خطهای x=a و x=b و y=0 (محور xها) و نمودار تابع f در آن بازه.نقل قول:
برای تابعهای ساده مثلا تابع همانی (با ضابطه y=x)، به راحتی با استفاده از روابط هندسی، مساحت زیر نمودار رو اندازه گیری کنید.
مساحت زیر نمودار توابع با انتگرال معین توابع رابطه بسیار نزدیکی داره. در واقع سطح زیر نمودار برابر با قدر مطلق انتگرال اون تابع هست.
برای محاسبه انتگرال معین دو روش هست. 1- استفاده از تعریف انتگرال معین 2- استفاده از انتگرال نامعین و قضیه 1 و 2 اساسی حساب انتگرال. (انتگرال نامعین با انتگرال معین خیلی تفاوت داره و فکر نکنید انتگرال نامعین مساحت زیر نمودار تابع است که در بازه مشخصی داده نشده است! یا این جور چیزها (شنیدم که دارم میگم!!!!))
روش اول بسیار وقت گیر و گاهی غیر ممکن است. ولی روش دوم بسیار ساده و کوتاه هست. البته با روش دوم نمیشه انتگرال معین هر تابع رو مشخص کرد.
مرز اندازه گیری رو به راحتی میتونید تغییر بدید. حتی شما با استفاده از انتگرال معین میتونید مساحت محصور میان نمودار دو تابع رو بدست بیارید. یا حجم حاصل از دوران نمودار یک تابع رو توی 3 بعد محاسبه کنید.
برای درک انتگرال معین نیاز به یادگیری دست کم حد و مشتق و دنباله دارید. (2 تای اولی میتونند پدر آدم رو در بیارند)
شما بهتر بود این سوال رو توی اتاق حساب دیفرانسیل و انتگرال مطرح میکردید. چون این سوال مربوط به اون تاپیک میشه. اگه سوال دیگهای در این زمینه هست لطفاً توی همون تاپیک مطرح کنید.
یه دنیا ممنوننقل قول:
راجع به قسمت قرمز:گفتم اسم این تاپیک تاپیک طرح سوالاته برای همین اینجا مطرحش کردم...
دوستان سوالا سخت بود بقیه رو جواب ندادین؟؟؟
ولی عوضش الان یه سوال المپیادیه 5 گزینه ایه استاندارد شده درست کردم؛می خوام ببینم کدومتون می تونید جواب درست رو بدید!!
سوال:
احتمال اینکه همین حالایی که شما در حال خواندن این سوال هستید،زلزله بیاید و سقف روی سرتان خراب شود و شما با سرعت نور به سمت جهت مثبت محور y ها حرکت کنید(بمیرید!!!)،چند درصد است؟
1)25%
2)33.3%
3)50%
4)75%
5)نمی توان تعیین نمود
منتظرم:5:
این سوالها که در تخصص من نبود. بعضیهاش رو بلدم جواب بدم. ولی حوصله و وقت حلش رو ندارم. بهتره بقیه دوستان صاحبنظر جواب بدند.نقل قول:
دوستان سوالا سخت بود بقیه رو جواب ندادین؟؟؟
ایول به سوال.:2::27:نقل قول:
ولی عوضش الان یه سوال المپیادیه 5 گزینه ایه استاندارد شده درست کردم؛می خوام ببینم کدومتون می تونید جواب درست رو بدید!!
سوال:
احتمال اینکه همین حالایی که شما در حال خواندن این سوال هستید،زلزله بیاید و سقف روی سرتان خراب شود و شما با سرعت نور به سمت جهت مثبت محور y ها حرکت کنید(بمیرید!!!)،چند درصد است؟
1)25%
2)33.3%
3)50%
4)75%
5)نمی توان تعیین نمود
اول بگو سه بعدی در نظر گرفتی یا دو بعدی؟ (اصلاً میخوام بدونم کدوم محور رو محور y ها در نظر گرفتید؟):21:
شوخی بود:46:
چی؟
سوال؟
سوالم جدی بودااا!!
راه حلشم خیلی خفنه!!
عزیز همون دو بعدی خودمون که عمود بر محور x'ox هستش محور y دیگه!!!!
پسر برو بیشتر تست بزن و درس بخون(شوخی!!)
سلام سوالی داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت خطوط قرمز آيا اگر مقدار بازه راست در چپ ضرب شود و کوچکتر از صفر شود هميشه يک ريشه دارد
اگر قضايای ديگری نيز صادق است نيز بفرماييد
در این مورد خاص یک ریشه شده. ولی به طور کلی اگه حاصلضرب مقدار راست بازه در مقدار چپ بازه کوچکتر از صفر بشه، حداقل یه ریشه داره.نقل قول:
در این مورد چون تابع درجه 3 بود و مشتقش مثبت هست یعنی تابع اکیداً صعودی هست، پس این تابع تنها یه صفر داره ولی چون حاصلضرب (f(1 در (f(-1 منفی هست، پس این یه ریشه حتماً در همین بازه هست.
منظورتون چیه که اين تابع حتماً يک صفر دارهنقل قول: