سلام.من وایمکس گرفتم با مودم wifi و سرعت 512 پایه.توی status میزنه سرعت 54 mb.این یعنی چی؟
Printable View
سلام.من وایمکس گرفتم با مودم wifi و سرعت 512 پایه.توی status میزنه سرعت 54 mb.این یعنی چی؟
من با معرفی نامه از نظام پزشکی گرفتم.اهواز هستم. سرعت دانلود از 100 هیچ وقت کمتر نمیشه.نقل قول:
یه سوال
اگر از ایرانسل سرویس بگیریم میشه با لپ تاپ تو محیط بیرون هم از اینترنت استفاده کرد ؟ یا حتما باید مودمش همراهمون باشه ؟نمیشه با wifi خود لپ تاپ کانکت شد ؟
نقل قول:
بله دیگه!
اگه اینجوری میشد که دیگه مودم نمیفروختن!:27:
تقریبا 4-5 روزه که این طوریه. سرعت دانلودش هم اکثرا روی 7-8 کیلوبایت بر ثانیه هست. (به جای 14)نقل قول:
این یعنی سرعت ارتباط بی سیم (WiFi) بین مودم و کامپیوتر شما این مقدار هست. ولی سرعت ارتباط مودم با فرستنده ایرانسل (Wimax) همون 512 هست.نقل قول:
اولا: باید حتما مودم همراهتون باشه. ثانیا: مودمش رو باید به برق بزنید تا کار کنه. ثالثا: مودمش باید در زمان استفاده در یک محل ثابت قرار داشته باشه (در حین حرکت نمی شه ازش استفاده کرد.)نقل قول:
سلام من 4 5 روز پیش ثبت نام کردم دیروزم اومد مودمو داد ولی تا الان فقط میتونم برم داخل حسابم وضعیت هم واسم در انتظار دریافت مدارک نوشته!!! این زمان معمولا چقدر طول میکشه نباید دیگه تا الان بتونم بقیه سایتا هم سرف کنم؟؟!!
ممنون
سلام به دوستان,
من امروز وایمکس ایرانسل گرفتم
می خواستم ببینم چطور می تونم با موبایلم (E71) به اینترنت وصل بشم ؟
مودم Wifi گرفتم
تنظیمش رو هم از Bridge به router تغییر دادم, مودم و وایرلس رو هم روی موبایلم پیدا میکنم (Search for Wlan )
ولی به سایت ها کانت نمیشه ...
کمک کنید لطفا
یعنی هیچکی جوابه سواله منا نمیدونه!!!نقل قول:
تا شنبه ظهر sms فعال سازی برات میاد.فقط مطمئن شو تکنسین مدارک رو کامل فرستادهنقل قول:
سلام
من در شهرستان نزدیک شهرستان نور ( ایزدشهر) جا دارم کسی می دونه میشه از
وایمکس ایرانسل یا مبین نت میشه استفاده کرد؟