من هم به سرم زد که برم یه کارکرده بخرم بعد پشیمون شدم آخه زیاد نمیشه اطمینان کرد به ماشین کارکرده
فقط درصورتی میشه اطمینان کرد که ماشین را از یه آشنا بخری و مطمئن باشی از ماشین و الی خرید ماشین کارکرده از قریبه اشتباه بزرگیه
Printable View
من هم به سرم زد که برم یه کارکرده بخرم بعد پشیمون شدم آخه زیاد نمیشه اطمینان کرد به ماشین کارکرده
فقط درصورتی میشه اطمینان کرد که ماشین را از یه آشنا بخری و مطمئن باشی از ماشین و الی خرید ماشین کارکرده از قریبه اشتباه بزرگیه
بله با حرفتون کاملا موافقم چون یکسرس افراد هستن که از ماشین یکی دوسال کار میکشن بعد هم میفروشنشنقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزيز شما توي tt هم هستي درسته؟
تا ميتوني دنبال سمند ef7 مدل 88 نرو كه مشكل زياد داره:
1) ديسك ترمزش مدل قديمي هست و مشكل ترمز داري
2) ايموبلايزر نداره
3) مشكل دسته سيم داره
4) مشكل گاز خوردن داره
5) بازم بگم؟
يا علي
دوست گلم به نظر من واسه خرید ماشین بهترین گزینه 206 sd automaticنقل قول:
هم این که auto بودنش حساب شدست و حساب پس داده هم این که
واسه خرید ماشین حتما برو همیشه نمایندگی و از مکانیک سوال کن
من که پرسیدم از تنها 206 بود که فقط تعریف کرد
دوست عزیز متاسفانه الان بیشتر خودرو های داخلی هم چینی شده اما با یه تفاوت با lifan & mvmنقل قول:
این که این 2 تا مال 2 تا کارخونه معتبر چینی هستن
اما خودرو های ما معلوم نیست کجای چین و توسط چه شرکتی تولید میشن
و این که برو از مکانیک نمایندگی سوال کن
همیشه موفق باشی
و این که ef7 اصلا ماشین خوبی نیست من اصلا پیشنهاد نمیکنم خودم خریدم الان 3 هفتست سر 5000 تا موتور ماشین اومده پایین قطعاتشم نیست مونده همونطوری تو نمایندگی داره خاک میخوره
تورو خدا حواستو جمع کن
من که بیخیال این مدل سمند شدم میخوام همون LX دوگانه را بخرم به نظرم حالا هر چی هم باشه یه خورده خیالم راحت تره
سلامنقل قول:
شايد بعدا متوجه بشي كه اشتباه كردي
البته اون موقع ديگه ديره!
(قصد جسارت نداشتم)
يا علي
وضعیت مشاوره دادن ما هم خیلی جالب شده ، طرف مثلا میخواد پیشنهاد بده : یه BMW خریدم بنزینش تمام شد وسط راه خاموش کرد ماشین خوبی نیست نخر .
مشاوره شونده : آره منم همین فکر رو کردم ترجیه میدم یه پیکان بخرم خیالم راحته بنزینش تمام نمیشه !!!
دوست گلم انتخاب بسیار اشتباهی میکنی موتور اون ماشین حدودا مال 20 سال پیشهنقل قول:
برای شما به نسبت هزینه ای که میخوای بکنی انتخاب های بهتری هست
مثل :(206sd)(pars l4)(206auto)(405 tu5)و......
سلام .من اصلا نگفتم که ماشین های چینی ماشین های بدی هستند وماشین های ایرانی خیلی عالینقل قول:
من گفتم که نظر شخصی خودم اینه وخودم از نظر سلیقه ای از اینا خوشم نمیاد.دلیل اینکه این دو تا ماشین رو هم اسم بردم به خاطر این بود که با این مقدار که من میخواستم هزینه کنم ماشین صفر خارجی دیگه ای به نظرم نمیومد.ودر ضمن گفته بودم دلیل اصلی وعمده مسله ای که باعث شد من اینو بخرم گازی بودن است.