نقل قول:
سلام . داداش Base Band ات چنده ؟ فایل SSH 3.1.2 رو داری ؟
خبرشو بهم بده تا بت بگم چیکار کنی . :10:
Printable View
نقل قول:
سلام . داداش Base Band ات چنده ؟ فایل SSH 3.1.2 رو داری ؟
خبرشو بهم بده تا بت بگم چیکار کنی . :10:
base baand 5.12 هست و shsh رو ندارم مشکلم اینه دیگهنقل قول:
نقل قول:
واسه خیلی ها این SHSH لازم نبود مثالش خود من . من اصلا اولش نمیدونستم چیه . ولی گوشی رو راحت به 3.1.2 دانگرید کردم و جیلش کردم ...
اینو یه نیگا بنداز :
[HTML]http://www.i - p h o n e . i r/forums/thread10816.html[/HTML]
امیدوارم کارت راه بیفته . . . :46:
بگو گوشیمو کجا بیارم مشکلم رو حل کنی؟؟؟؟نقل قول:
شما shsh vو روی سیدیا داشتی؟؟؟؟؟
نقل قول:
اولن مگه گوشیت فیزیکی نیست :31: ؟ یعنی چی بیاری درس کنم ؟ کجا بیاری ؟ نه من از Cydia هیچی نداشتم . . . اگه یادت باشه مشکله جفتمون یکی بود . جفتمون برده بودیم به 3.1.3 اصلی . حالا ماله من حل شده . شما اون سایتی که دادم خوب بخون . انشاا... درس میشه .
---
فقط موقع دانگرید به 3.1.2 یه ارور میده یه لطفی بکن کده ارور رو به من بگو . :10:
eligible to make request build
شما مگه ساکن تهران نیستی؟؟؟؟ میارم پیشت درستش کنی.
آخه از هرکی پرسیدم میگه shsh رو نداشته باشی نمیشه
سلام كسری جان.آره عزیز.گرفتم.نقل قول:
ورژن 3.1.2 اگه اشتباه نکرده باشم.هنوز جیل نکردم.موندم مشکل بالا اومدنش بعد از خاموش کردن حل شه بعد ردیفش کنم...
سلام دوستان
منم 3gs گرفتم:5:
یک توضیحی در مورد استفاده از وایرلس و gps میشه بفرمایین
من نمیتونم از این 2 تا استفاده کنم
یک نرم افزار هم برای تبدیل ویدیو که زیرنویس رو هم ساپورت کنه اگر امکانش هست معرفی کنین
مر30:31:
برای وایرلس برو:
settings>wirelss وایرلس رو روشن کن بعد از جست و جو وایرلسی رو پیدا کرد انتخاب کن.
ببین دوست عزیز ، جی پی اس چیزی نیست که لازم باشه شما فعالش کنی و این حرفا!نقل قول:
من این مشکل رو با دوستانی که نوکیا هم دارن دارم...روو نوکیا که گیرنده ی جی پی اس خود گوشی زمانی که برنامه ش رو میاوردید بالا شروع میکرد به اتصال به ماهواره ها و زمانی که حداقل با 3 تاشون ارتباط پیدا نمیکرد جای شما مشخص نمیشد.این دیگه نه فعال کردنی بود نه چیز دیگه!
اما آیفون.واسه آیفونم لازمه که شما قبلا اینترنت گوشیت رو فعال کرده باشی.حالا اگه سیم کارتت همراه اوله که از طریق سایتشه ، اگرم که ایرانسله به سبک خودش.
بعد اینکه از فعال بودن قابلیت ایترنت رو گوشیت مطمئن شدی گزینه ی maps رو بيار بالا.خوى طوشي با اتصال به اينترنت نقشه ی مکانی رو که هستی از اینترنت دانلود میکنه.همین...
وایرلس رو هم دوستمون توضیح دادن.
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
البته میتونی قبل از اتصال به اینترنت نقشه ی شهرهایی که دلت میخواد رو بریزی روو گوشیت تا دیگه نیازی به دانلود کردن نداشته باشی...