سلام.من تمام صفحات این تاپیک رو مرور کردم.ظاهرا"WD LIVE سه تا رقیب داره:
1-PATRIOT BOX OFFICE
2-گیرنده دیجیتال بلوسنس(94000تومان)
3-(160000تومان)Media Player Asus O!play HDP-R1
میشه یک مقایسه منصفانه و بدون طرفداری از یک برند خاص زو انجام بدید.
Printable View
سلام.من تمام صفحات این تاپیک رو مرور کردم.ظاهرا"WD LIVE سه تا رقیب داره:
1-PATRIOT BOX OFFICE
2-گیرنده دیجیتال بلوسنس(94000تومان)
3-(160000تومان)Media Player Asus O!play HDP-R1
میشه یک مقایسه منصفانه و بدون طرفداری از یک برند خاص زو انجام بدید.
سلام: بله دوست عزیز از طریق مودم به کامپیوتر شبکه کردم و با وجود استفاده از کابل cat5 فیلمهای hd با فریز پخش میشه.نقل قول:
مطمئنی اینایی که گفتی رقیبا؟ کدومشون میتونه با بیت ریت 15000 فیلم پخش کنه؟ بجز وسترن هیچکدوم!نقل قول:
میتونی سخت افزارهاشون رو بری توی سایتببینید تنها رقیبش الان egeart A1080 هستش با قدرت CPU=667هرتزکد:http://www.iboum.com/net-media-players.php
آره در موردت پردازنده های سیگما و ریل تک و ای آر ام توضیحات کاملی داره.نقل قول:
به نظرم وسترن خیلی قویتر باید باشه.
من با بلوسنس فول اچ دی رو پخش کردم ولی رو دور تند تصویر پرک میزنه و قدرت پردازنده کم میاره. با وسترن تا دور 4 برابر هم تیک نمیزد !!!! یعنی مثلا چهار برابر قدرت داره !!!؟؟؟ البته نه 4 برابر ولی به هر حال خیلی قوی تره.
ایسوس و پاتریوت هم میتونن فول اچ دی پخش کنن ولی بعید میدونم بتونن با تمام بهینه سازی های فرمویر و ... به وسترن برسن.
چیزی که مهمتره به نظر من ساپورت زبان فارسی و نوع فایلهای قابل پخشه .
عزیزم باید از کابل اچ دی ام آی مناسب استفاده کنی منم اول ازین ارزون قیت ها استفاده می کردم اصلا تصویر نمیداد بعد یکدونه 20 تومانی خریدم مشگم حل شدنقل قول:
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
قابلیت شبکه داره خوبم داره کی گفته ندارهنقل قول:
حق با شماست:46: من برای این گفتم دیدم تو فروم wdc گفتن اینا بتای public نیست.نقل قول:
سلام
من دیروز یه دونه خریدم (WD TV LIVE)
چند تا مشکل دارم
1) موقع پخش فیلمای معمولی DIVX هنگ میکنه باید حتما خاموشش کنی تا درست شه
2) فایل های یک دیسک BLURAY رو روی هارد ریختم پخش نمیکنه
راهنمایی کنین لطفا مرسی
ببخشید شما چه جوری فایلهای یه دیسک blu-ray رو اسخراج کردیدنقل قول:
حتما فریمویر رو اپدیت کن بعد تست کن.نقل قول:
تحت هیچ شرایطی نباید هنگ کنه ماله من که آپدیت نبود با هاش فول اچ دی هم دیدم هنگ نمی کردنقل قول:
بده نمایندگی