میخوای 10 تا دوربین از مارک های مختلف برات معرفی کنم که هم از 300 تومن کمتر هستن و هم کیفیتشون زمین تا آسمون با دوربین N86 فرق داره.هیچ وقت یه دوربین گوشی با دوربین دیجیتال قابل مقایسه نیست همین طور که یه Mp3 پلیر با پلیر گوشی قابل مقایسه نیست و ... . دوست عزیز ما که نمیخوایم خودمون رو گول بزنیم یه دوربین 8 مال چند سال پیش بیاریم بگیم دوربین N86 بهتره.همیشه گفتم و میگم مقایسه 2 تا دوربین و گوشی کار درستی نیست.باید ببینیم اون دوربینی که مد نظرت هست تو شرایط متفاوت چطور میگیره و چقدر لایو هست.
اینایی که میگم منظورم این نیست دوربین گوشی N86 ضعیف هست.فقط میخوام بگم قابل مقایسه با یه دوربین دیجیتال روز با همین کیفیت نیست.دوربین دیجیتال 100 تا قابلیت داره که فقط 2-3 تاش رو تو یه گوشی قرار میدن(اون 100 تا اگه اغراق بود ببخشید:20:)مثلا تشخیص لبخند و تشخیص پلک زدن و بست پیک و زد آب و هزار تا قابلیت دیگه تازه فقط چند تاشون داره به گوشی راه پیدا میکنه.یه نکته هم یادم رفت اینه که اندازه ی لنز دوربین دیجیتال قابل مقایسه با گوشی نیست:20:
یه چیز هم بگم این که بهترین دوربین موبایلی که من تا حالا دیدم دوربین همین گوشی بوده.