همون پچ 1.41 رو داشته باش چون ورژن 1.50 باگ کرش کردن سرور داره . فردا ورژن 1.41 رو راه اندازی میکنم.نقل قول:
همون پچ 1.41 رو داشته باش چون ورژن 1.50 باگ کرش کردن سرور داره . فردا ورژن 1.41 رو راه اندازی میکنم.نقل قول:
منم یبار باگ شد باید تنظیمات گرافیک بزاری 60 هرتزنقل قول:
آقا یه مشکل وقتی می خواهم پچ را بنصبم این ارور را میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟
به این صورت عمل کن run > regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE > Electronic Arts > EA Games > Battlefield 2نقل قول:
حالا در سمت کلیک راست کرده و یه new key بساز بعد اسم اونو بزار InstallDir و مانند عکس زیر:
در کادر value date هم ادرس محل نصب بازی رو بزار . و در اخر هم ok.
اگر در قسمت SOFTWARE فایل Electronic Arts وجود نداشت یکی بساز new key و برا بقیه هم به همین صورت و به تر تیب.
بتلفیلد رو ویندوز 64 بیتی نمیادا گفته باشم
پوشه Electronic Arts بود اما پوشه EA Games و Battlefield 2 نبود که خودم ساختم داخل همون پوشه Electronic Artsنقل قول:
ولی بازم همون ارور را داد اینم عکش
یه چیزی یادم رفت بگم این که من بازی را توی درایو c نصب نکردم و توی درایو D هستش آدرس محل بازیم هم مثل شما نبود
D:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2
چه کنم؟؟:n13:
خوب حالا توی پوشه Battlefield Bad Company 2 هم یکی ساختم و تست کردم که بازم همون ارور را داد
و هیچ فرغی نکرد به حالم اینم عکسش
یه عکسم از محیط پوشه ای که بازی توش نصب شده می زارم اونی که دورش کادر قرمز رنگه پچ بازیه
همین درایو D رو وادر کن D:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2نقل قول:
باید تو فولدر ea Games باشه نه 1.0 الان تو پوشه bad company رفتی باید تو ea Games یه key بسازی
نوب برای بدکمپانی می خوای 1.41 بریزی:n09: