یعنی هیچ راهی نداره ما دو ماه یه پست فرستادیم کسی جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
یعنی هیچ راهی نداره ما دو ماه یه پست فرستادیم کسی جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
خوب تو سایتهای دیگه دیدم فلش فارسیش هستنقل قول:
جواب هم داده بودو لامشکل کار می کرد
سرچ بزن تو گوگل هست
من خودم samsung باز نیستم تو google هم فارسی سازشو search زدم هیچی پیدا نکرد!!!نقل قول:
باید بزنم فایل فلش فارسی گوشی samsung؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .نقل قول:
صفحات قبل نوشتم ...
برای فارسی کردنش شما رام رو عوض کنید .. یا برید مایکروتل بگید براتون فریمورش رو بریزه ..
یا برید مغازه نزدیک که مایکروتل بیشتر توصیه میشه....
یا از فریمور قدیمی تر که چندین صفحه قبل با لینک دانلود و اموزش گذاشتم استفاده کنید ...
دوستان عزیز مخصوصا جناب محمدرضا (همون پالپ فکر کنم ) با توضیحات خیلی خوبی که دادین.صداقت تو حرفات موج میزنه چیزی که این روزها کمتر گیر میاد بهت تبریک میگم
شما هنوز گوشیرو داری؟
1- باهاش مشکلی پیدا نکردی؟
2-نقطه ضعفش چیه؟
3- من از مایکروتل پرسیدم گفتن نداریم دیگه هم تولید نمیشه با اینحساب آیا فریمور جدید براش میاد ؟
4-اگه با گارانتی متفرقه بخرم ریسک کردم؟ از یکیشون پرسیدم گفت فرقی نمیکنه همشون تولید کره هستش.راستش برا من مهمه که سامسونگ اصل بخرم به نوکیا و سونی به خاطر همینکه تو چین تولید میشن بدبینم
5- با صفحه کلیدش چه کارهایی رو میشه انجام داد؟مثلا بازی
6-آیا همه کارهای مورد نیاز رو با صفحه تاچ میشه انجام داد؟یا بعضی کارهارو مجبوری با صفحه کلید انجام بدی و بر عکس
7-اینکه گفته میشه عکسهاش تنظیمات سختی داره درسته؟من میخوام گوشی کاملا اتوماتیک عکسبرداری کنه اونم درحد عالی مثل کا 800
8-با توجه به کیفیت بهتر(شاید هم سایز بزرگتر ) پیکسون12 به نظر شما کدومش بهتره واسه خرید؟با توجه به اینکه فیلمبرداری پیکسون 12 میگن ضعیفه در چه حدیه؟یه کم توضیح بدین فیلمبرداریشو نسبت به گوشیهای وی جی ای با 30 فریم نسبت به مثلا ویوتی بهتره یا بدتر؟
9- جت هم خوبه ولی عکسش 5 هستش و صفحه کلید نداره اما اگه شما بگی جت بخر اونو میخرم
10-داشتن صفحه کلید دوربین خوب عکسبرداری و فیلمبرداری کیفیت و اندازه ال سی دی داشتن جی پی اس بدون دردسر کاربری اسان و زیبا و سرعت نسبتا خوب برام مهمه . نداشتن سیستم عامل اصلا مهم نیست
زیاده مزاحم شدم ببخشید. آقا محمد رضا اگه سریعتر جوابمو بدی ممنون میشم
اگه اینترنت بی سیم برات مهم نیست 8300 رو بگیر ولی اگه برات مهمه همون پیکسون 12 رو بگیر...
اصلا حالا چرا میخوای سامس بگیری؟
منم 8300 دارم ولی بازم دلم برای نوکیا لک زده...
اگه اصرار به خرید سامس داری همون پیکسون بهتر از اینه
این عیب واقعآ وجود داره ؟ !نقل قول:
خش دار شدن آسان پوشش درب باتري
در کل به نظرتون بین جت و این گوشی کدوم بهتره ؟
اینم بگم وای فای واسم مهم نیست ...
8300 بهتره...هم دوربینش بهتره...هم خوشگل تره...هم برنامه های زیادی نسبت به جت داره...
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------
این گوشی چه قدر باطری نگه میداره...میگن نصف روز باطریش تموم میشه!!!درسته؟؟؟:5:نقل قول:
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:59 AM ----------
منظورم 8300 هست...
یه سوال عجیب برام پیش اومده...تو سایتgsmaria برای 8300 150 تا برنامه و بازی گذاشته ولی برای جت و پیکسون فقط 8 تا برنامه و بازی گذاشته!!!میخواستم بدونم:1-مگه هر سه گوشی بدون سیستم عامل نیستن پس چطور میشه که 8300 150 تا برنامه و بازی داره ولی پیکسون 12 و جت فقط 8 تا دارن؟؟؟2-واقعآ 8300 150 تا برنامه و بازی رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟3-چند تا بازی غیر از بازیهای خود گوشی برای این گوشی وجود داره؟؟؟تو رو خدا یکی کمک کنه...:40: