نقل قول:
دل خوشی از این هاستای لینوکسی نداری مثل اینکه
میخوام سر به تنشون نباشه !
طرف واسه سیستم خونشون آی پی ولید میگیره اسمش رو میذاره هاست لینوکس !
نقل قول:
خوب کلاً شرکت الکی هم زیاد شده معمولاً هم قیمتاشون زیادی بالاس یعنی وقتی که قیمت نامعقول زیاد میشه آدم باید بهش شک کنه! ساده ترین حالتش اینه که این بابا از یکی دیگه گرفته که اونم از یکی دیگه گرفته و یه مقدارشو به این داره ....
نه اتفاقا این یکی فرق میکنه ! ..
این هاست جزو اولین ها تو ایران بود ده ساله خودم میشناسم : دی خیلی هم سرورش قویه فک کن ددیکیت گرفتی : دی
قیمتش هم که از وی پی اس بیشتر هست ناخود آگاه همچین فکری میکنه آدم !
اگه قسمت چرا از ما استفاده کنید سایتش رو بخونی متوجه میشوی هاست بلاگفا هم میباشد آدرس سایتش زیر هوم پیج بلاگفا نوشته . خیلی خوشم اومد از سرویسی که میدن اما اگه قیمتش منطقی بود خودم لایفتایم ازشون سرویس میگرفتم !!
:31:
نقل قول:
من مثل نیما نمیتونم اسم بگم چون فقط یکی دو تا هاست لو دادم که اونم تا حدی تقصیر خودم بود یعنی تقصیر اسکرپت آمارم بود! ولی خداییش پشتیبانی هم کم بی معرفتی نکرد آخه برا اونا که بستن یه اکانت کاری نداره ولی دو ماه بازدید سایت من خوابید و از گوگل انداختنم بیرون! مردم تا دوباره رسیدم به صفحه اول گوگل!
ها یاسر هاست هایی که نباید ازشون بخریم رو میتونی بگی :31: چون بعضیا نامردی میکنن به خدا !!
انقدم هاستینگ تو ایران خرتوخر شده که نگو :31:
هاست خوب شرایط سخت مشخص میشه !
همون هاست که داشتم بالا گفتم به خاطر تموم شدن پهنای باند کلی داستان داشتم باهاش سه هزار تومن میخواستن پهنای باند رو باز کنن انقد این وسط اتفاقات افتاد 4 روز رسما سایت تعطیل بود
این دفه هم به خاطر cpu دو هفته سایت خوابید !! واسه سایت انجمنی که هر روز ویزیت ثابت داشت یوزرهاشم آدم های خاص بودن !!
نقل قول:
من یه هاست میشناسم چند سال باهاش کار کردم کار درسته قیمت هاش هم بدک نیست به درده مشتری ها میخوره ...
خوبه بد نیست :31: ولی قیمت های ویندوزش بالاس ! :31: اما واسه مشتری نسبتا خوبه ! ( اسمش رو نگو آخه هاست خوبیه !) :31: :31:
یه هاست خوب دیگه هم هست که تا حالا راضی بودم ! پشتیبانیش همیشه سریع آنلاینه و جواب میده حتی من over use داشتم دیتابیسم شده بود حدود دو برابر حجم مصرفیم اولش بسته شد ولی همین که صحبت کردم خودشون ردیف ردن کواتا و زیاد کردن گفتن زودتر حجمش رو کم کنم ! :31: یاسر همونکه تو پروفایلت گفتم اسمش ----- شد ! :31:
راستی آدرس بذارین یا مستقیما به اسم هاستی که توصیه میکنید اشاره کنین تضمین نمیکنم که پست سرجاش باشه بعدا :31: :31: :31:
حالا یاسر آدرس هاستهات رو بده هم اونایی که بدن هم اونایی که خوبن ! بررسی کنیم :31: