تنها مشکل هنگ کردن دستگاه برای من با بعضی فونتای زیرنویس sub/idx هستش و الا من دی وی دی 9 هم تست کردم خیلی خوب اجرا کردهنقل قول:
Printable View
تنها مشکل هنگ کردن دستگاه برای من با بعضی فونتای زیرنویس sub/idx هستش و الا من دی وی دی 9 هم تست کردم خیلی خوب اجرا کردهنقل قول:
ای بابا بازم کسی نیست جواب بده نه باز منو پاس میدن اینور اونور اخرشم هچی. دوستان جواب بدن خواهشا:44::9:
نداريم عزيز برادر....دستگاه DVD player نداريم كه MKV ساپورت كنه ....مگر اينكه BD player بگيريد يا اينكه از همون دستگاه بدون dvd ram بگيريد.نقل قول:
bd player این چیه ؟
mkv ساپورت داره ؟؟؟؟؟؟؟
چی هست؟
حرف شما متیننقل قول:
ولی صحبت اینجوری هم درست نیست و موجب بی احترامی به دوستانی میشه که قصد کمک دارند هدف ما کسب تجربه است بدون کمترین زیان مالی اگه متن قبلی منو بخونی بعلت عدم آگاهی یه وسیله رو دوبار خریدم
وقتی که دوستی کالایی رو می خره مطمئنا از ویژگی های آن مارو بی خبر نمی زاره حالا چه مهندس باشه چه نباشه
این آقای برزین هم با تمام متناشو قبلا خوندم آدم کم تجربه ای نیست ولی با این حساب ما در کشور فقط یه جراح یه خلبان یه بنا و یه کارشناس حوزه صوتی تصویری داریم
سلام
این فول اچ دی که روی سینمای خانواده یا دی وی دی پلیر مینویسه، منظور چیه؟
چه نوع فایلی رو می تونه با رزولوشن HD پخش کنه؟
با سلام
من دستگاه فیلیپس 3360 دارم . آیا میتوان با این دستگاه فیلم را تا زمان مشخص جلو برد . مثلا در ابتدای فیلم برویم به زمان 30 دقیقه بدون اینکه از کلید فوروارد استفاده کنیم و با سختی تا این زمان برویم .
[QUOTE=davood-d;4657244]ا--
نقل قول:
من فكر ميكنم شما انجمن رو اشتباهي اومديد !
اينجا ما داريم در مورد دستگاهاي DVD Player با قيمت مناسب صحبت ميكينم كه مناسب وضعيت مالي كاربراي ايراني و هموطنمون باشه و شما داري از پليرهاي چند مليوني صحبت ميكني كه شايد تو كل ايران 100 نفر هم خريدار نداشته باشه.
اون چيزهايي كه شما در مورد پلير سوني ، كه گفيتد بچه بازيه ، در بسياري از پليرهاي هم رده بازار يافت نميشه.
========
چند روز پيش يه فيليپس 3360 براي دوستام خرديم.
چيزي كه خيلي نظرمو خيلي جلب كرد اين بود كه كيفيت Upscale بسيار خوبي داشت و فايلهاي DVD كه روي حافظه فلش بود رو ميتونست اجرا كنه و احتياجي به DivX كردنشون نبود !.
البته هنوز تست نكردم كه آيا ميتونه ديسكهاي خشدار رو مثل سوني راحت پخش كنه يا نه ....
سلام
من یه دی وی دی میخام که data رو پخش کنه
یعنی عاتوه بر بقیه فرمت ها اینم پخش کنه
میگن مارک شان این تمکان رو داره
ولی خودم یه مارک سونی علاقه دارم
راهنمایی میخام
یه چیز سفارشی میخوام
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله ميشه.نقل قول:
الان دستگاه دم دستم نيست كه دقيق بگم .
موقع پخش فيلم دكمه info رو از كنترل از راه دور بزن. با دكمه جهت داره به سمت پايين بيا و برو رو گزينه هايي كه در مورد Time هستش. اونجا ميتوني زمان بدي .