ممنون از دوستان که راهنمایی کردید
پس برم نسخه PC رو بگیرم مثل اینکه اینطوری بهتره. من عاشق سبک RPG هستم . بعد از mass effect حالا نوبت Dragon Age هستش که باهاش کلی حال کنیم:8:
Printable View
ممنون از دوستان که راهنمایی کردید
پس برم نسخه PC رو بگیرم مثل اینکه اینطوری بهتره. من عاشق سبک RPG هستم . بعد از mass effect حالا نوبت Dragon Age هستش که باهاش کلی حال کنیم:8:
البته RPG بازی مثل Dragon age با Mass Effect مخصوصاً نسخه 2 خیلی فرق میکنه، Dragon Age یه RPG اصیل هست ولی Mass Effect بیشتر یه Shooter تا RPG.نقل قول:
من در مورد dragon age صد در صد با شما موافقم.ولی در مورد mass effect چون هنوز بازی نکردم نمی تونم دقیق بگم.ولی کسانی که مثل من به بازیهای کلاسیک سبک rpg علاقه خیلی زیادی دارن از این بازی لذت خیلی خیلی زیادی بردن چون واقعا بعد از چند سال در سبک نقش آفرینی کلاسیک یا کامپیوتر نقش آفرینی یه بازی فوق العاده اومدش.نقل قول:
راستی به نظرتون دوستان برای بازی dragon age:origins-the awaking یه تاپیک جداگانه نمی خواد بزنیم؟
سلام اقا من بدجایی گیر کردم نمیتونم هیچ ماموریت اصلی ای رو بگیرم منظورم از اصلی اون ماموریتایی هستن که تو نقشه نشونشون میده و به سرزمینهای اطراف سفر میکنیم برای انجام ماموریتها هیچ سرزمین جدیدی رو باز نمیکنه من دفعه قبل که رفتم 3 تا سرزمین طرف چپ و پایین باز کرد که اونجارو رفتم ولی برادرم اشتباهی سیوامو پاک کرد واز چند مرحله عقبتر دوباره بازی رو انجام دادم ولی الان همه ماموریتهارو انجام دادم و نمیدونم چرا اون سرزمینو باز نمیکنه (پایین دریاچه روی نقشه سه تا سرزمین باز میکنه ) یکی نیست بگه چطوری این سرزمینهارو باید باز کنم یادمه دفعه ÷یش وقتی به یکی از این سرزمینها رسیدم یه دموی کوتاهی نشون داد که یه اژدها داشت بالای سرمون پرواز میکرد و رفت یه گوشه ای نشست
شما باید بیشتر توضیح بدین تا بتونم کمتون کنم.الان در ماموریت urn of sacred of ashes هستی؟نقل قول:
سلام اقا من بدجایی گیر کردم نمیتونم هیچ ماموریت اصلی ای رو بگیرم منظورم از اصلی اون ماموریتایی هستن که تو نقشه نشونشون میده و به سرزمینهای اطراف سفر میکنیم برای انجام ماموریتها هیچ سرزمین جدیدی رو باز نمیکنه من دفعه قبل که رفتم 3 تا سرزمین طرف چپ و پایین باز کرد که اونجارو رفتم ولی برادرم اشتباهی سیوامو پاک کرد واز چند مرحله عقبتر دوباره بازی رو انجام دادم ولی الان همه ماموریتهارو انجام دادم و نمیدونم چرا اون سرزمینو باز نمیکنه (پایین دریاچه روی نقشه سه تا سرزمین باز میکنه ) یکی نیست بگه چطوری این سرزمینهارو باید باز کنم یادمه دفعه ÷یش وقتی به یکی از این سرزمینها رسیدم یه دموی کوتاهی نشون داد که یه اژدها داشت بالای سرمون پرواز میکرد و رفت یه گوشه ای نشست
دوستان دو شبه گه گاهی نگاهی به داستان عظیم این بازی میندازم!
درواقع اونطور که دیدم داستان بازی که تویه خوده بازی هست ( بدون Codex ها ) فقط حدود 30 تا 35 % بازی رو تکشیل میده!
اینقدر این داستان عظیم بود که به یک جاهایی رسیدم که تویه بازی حتی اسمشم نشنیدم!
دلیله من برایه پیدا کردن داستان ، در واقعا به وجود اومدن Darkspawn ها بود! از خودم پرسیدم که Darkspawn چجوری به وجود اومده! به جاهایی رسیدم که مخم هنگید!
یا مثلا تاریخچه ی Location هاش خیلی خیلی جالب بود! ( مخصوصا Bricilion Forest که پر از سوال بود )
دوستانی که Englisi خوب دارند حتمی داستان بازی رو از سایت DragonAge.wikia.com دنبال کنند که خیلی سنگین و گیج کننده و جالبه!
واقعا تویه تمام بازی هایی که کردم ( چه ME چه Fallout چه Oblivion چه Fable و ... ) چنین داستان عظیمی ندیده بودم!
واقعا باید به BioWare آفرین گفت! ( تنها بازی ای که میتونه رویه این بازی رو از داستان زمین بندازه فکر کنم World of Warcraft باشه که دیگه اینقدر داستانش گنده ی که آدم میپوکه : دی )
100 % موافقم.داستانش فوقوالعاده عظیم و بزرگه.باید چندبار تموم کنی تا همه چی دستت بیاد.من که یه بار بازی کردم واسم کافی بود.واقعا پدرم درومد.اما آخراش واقعا زیبا بود.نقل قول:
نميدونم عزيزم اونقدر به اطراف سفر كردم و دنبال يه مامورت جديد گشتم كه سر رشته اعمال از دستم در رفته !!!نقل قول:
من دفعه قبل به يه سرزميني رفتم كه بچه اژدهاها ميومندن و ميكشتمشون ولي الان اون سرزمينو ديگه باز نميكنه تو نقشه هم طرف جنوب غربي نشونشون ميداد
دوست عزیز شما اگه میشه یه عکس از ماموریت ها مخصوصا از blight که ماموریتهای اصلی هستش اگر بگیری شاید بتونم کمکت کنم.این جوری که شما زیاد توضیح ندادی نمیشه کمک کرد.نقل قول:
نميدونم عزيزم اونقدر به اطراف سفر كردم و دنبال يه مامورت جديد گشتم كه سر رشته اعمال از دستم در رفته !!!
من دفعه قبل به يه سرزميني رفتم كه بچه اژدهاها ميومندن و ميكشتمشون ولي الان اون سرزمينو ديگه باز نميكنه تو نقشه هم طرف جنوب غربي نشونشون ميداد
چطوري عكس بگيرم با پرينت اسكرين روي كيبورد كه نميشه ازش عكس گرفت
در ضمن منظور از blightها چيه و كجان