نقل قول:
بابا شما با این سیستم میخوریش...:21:
Printable View
نقل قول:
بابا شما با این سیستم میخوریش...:21:
من یه جایی که پرسیدم گفتش اگه دموهاشو نزده باشن 2 دی ودی هستش ولی اگه زده باشن 1 دی وی دی شده.نقل قول:
بله میخوره ولی نمیتونی تنظیمات رو بالا ببری.نقل قول:
مگه از این سیستم خفن تر هم هست :دینقل قول:
معلومه میشه.
اگه میشه چنتا اسکرین شات از بازی بزارید ممنون میشم.!!!
تنظیمات بالا میخوام چیکار ؟ :31:نقل قول:
فقط اجرا بشه ... !! :27:
همون نمره 5 هم زیادیه این بازیه.اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه.نه گرافیک،نه گیم پلی.معلوم نیست اینا تو یک سال چیکار میکنن؟احتمالا بازم ea واسه سر وقت ریلیز کردن بازی کلی سر و ته کارو زده که آخرش این رسیده دست ما.
جالبه که گرافیکش زیاد جالب نیست اما سیستم خیلی بالا می خواد.کامپیوتر من که dead space و tomb raider farcry 2و امثال اینا رو راحت و با درجات بالا اجرا میکنه تو متوسط این بازی مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم از پرواستریت بهتره.حداقل یک nfs واقعی دادن بیرون:دی
ضعف اصلیه گیم پلیشم تو فرمون ماشیناس.خیلی راحت میپیچن.هوش مصنوعیشم پایینه.فعلا که همه رقبا رو راحت میشه برد.
میشه یه اسکرین شاتی از بازی خودتون بزارین.تا ببینیم چه جوریه.!:11:نقل قول:
فکر کنم تو 8 - 9 صفحه قبل گذاشته باشند.نقل قول:
شما بازی رو داری؟؟؟
اگه نداری برو بخر ببین گرافیک بازی چطوریه.
چون در کامپیوتر من اونجوری که دوستان ازش بد میگن نیست.
من بازی را روی تنظیمات high انجام دادم.
فقط قسمت آفتاب و سایه مشکل داره.
اقا بازی Dont Sent میده بعد از ریختن کرک چی کار کنم
یکی حجم کامل بازی رو بگه ماله من 5.81 GB هست
من هنوز بازیو نخریدم ولی امیدوارم که مثل پرواستریت نباشه.نقل قول:
ممنون.:11:
والا نمی دونم دوستان میگن چرا گرافیک پایینه نخیر گرافیک خیلی هم عالی هست!من همین الان بازی رو نصب کردم و واقعا گرافیک عالی هست!هوش مصنوعی هم عالی نیست ولی بد هم نیست!مثلا من رو در روی ماشین ها توی خیابون میرم اولش نمی زنن کنار بعد دیدن که نزدیک تر میشم زود میدن کنار تا به من بر خورد نکنن ولی اگر من بدم کنار اونا نمی دن!البته بعضی از ماشین ها نمی دن کنار ولی باز هم میگم هوش مصنوعی بد نیست.
همیشه گفتن اگر سیستموتون یه بازی رو روی تنظیمات بالا نکشید توهین نکنین به بازی و سازنده هاش!
این هم یه عکس با اخرین تنظیمات و رزولوشن 768*1024:
البته این رو بگم نمی دونم این بازی رزولوشن بالاتر هم داره یا نه(باید داشته باشه)چون که مانیتور من قدیمی هست و از 864*1152 بیشتر ساپورت نمی کنه.کد:http://i38.tinypic.com/n30r53.png
بعضی از دوستان میگن سایه زنی درست کار نشده ولی به نظر من بسیار خوب کار شده.سایه ماشین درست با توجه به زاویه ی نور به درستی پردازش میشه.حالا دیگه نمی دونم بازم شاید نسخه ی اونا مشکل داشته!
حالا اگر شما به گرافیک این بازی میگین پایین دیگه من حرفی ندارم.من چیزی رو که خودم با چشمای خودم دیدم رو گفتم و نظر هر کسی هم برای خودش محترمه ولی به نظر من عالی هست.