به به ! به به
خیلی ممنون !
N A V I D
Printable View
به به ! به به
خیلی ممنون !
N A V I D
[QUOTE=rvin@;2394122]It,s Beautiful :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:نقل قول:
صاحب عکس راضی باشه ها سیوش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده جالبی برایه این عکس بود ......خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوبتی هم باشه نوبت دلفینه که فسفر مغزش بپاچه بیرون:27::
آخیش دلم خنک شد :31: :27:نقل قول:
آقا یه حالی هم به مال ما بدین.
پس مال من چی شد ؟ :41::41::41:
نقل قول:
مشخصه شما هم مثله من طرفدار حقوق حیوانات و محیط زیست هستید!!!!:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آواتار sam :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون جالب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي آخرش خشنه مگه بت نگفتم خون و خونريزي را ننداز؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه چطور دلت اومدت؟ مغز من؟ دلفين؟ بي رحم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصن مي رم فرار مغز ها مي شم مي رم خارج ، شما مغز ما دلفيناي باهوشو مي تركونين كه فسفراش فرتي بپاشه بيرون بعد ما بي فسفر شيم و ديگه " اي هوشمند " نباشيم نتونيم كلمه حدس بزنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيزي مي گم لوس نشيا : :whistle:
كاراي تو و shohs حرف نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسي از shohs چه خبر؟ چرا ديگه انگار اينورا نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم از اينا مي خوام يه دو تا ديگه با همين درس كن تا آواتار جديدمو بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين دفه ديگه بدون خون و خونريزي باشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ما دلفينا و بقيه حيوونا آبزي و غير آبزي ، چار تا طرفدار مث شما داشته باشيم ديگه احتياج به دشمن نداريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به ترتیب پسته . این کلمه آخری پسته خوردنی نیستا!:31:نقل قول:
چون گفتی آخرش خشن نباشه اول گوجه پرت کردم طرفش. دیدم نه باهوشه میره اینور اونور. گفتم جون تو دیگه هیچ جوره راه نداره باید اول فسفرش رو بریزم بیرون بعد گوجه پرت کنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون جالب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي آخرش خشنه مگه بت نگفتم خون و خونريزي را ننداز؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه چطور دلت اومدت؟ مغز من؟ دلفين؟ بي رحم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصن مي رم فرار مغز ها مي شم مي رم خارج ، شما مغز ما دلفيناي باهوشو مي تركونين كه فسفراش فرتي بپاشه بيرون بعد ما بي فسفر شيم و ديگه " اي هوشمند " نباشيم نتونيم كلمه حدس بزنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيزي مي گم لوس نشيا : :whistle:
كاراي تو و shohs حرف نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسي از shohs چه خبر؟ چرا ديگه انگار اينورا نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم از اينا مي خوام يه دو تا ديگه با همين درس كن تا آواتار جديدمو بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين دفه ديگه بدون خون و خونريزي باشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه قصدم کشتنش نبود ولی قضا و قدره:31:
ضمنا نترس شما بدون فسفر هم "ای هوشمند " هستید واسه ما.
درباره smohs هم که نمیدونم کجا جیم شد. هرجا هست بهش میگم زودتر بیاد خودشو معرفی کنه والا میرم لوش میدم..:31:
اگه بازم میخوای باید این کلمه رو حدس بزنی: ن ب ی ع ی ن ف ث ئ ب ی ه ف ص ض ز ش ل ن ه غ
راهنمایی : هم مرکبه هم غیر مرکب و هم نا غیر مرکب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]