من ( BLAZA-BOMB
یک بومبر بسیار قوی که آپشنهای بوتش بسیار جالب و قوین .15 تا )
اجرا كردم ولي خطا داد چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من ( BLAZA-BOMB
یک بومبر بسیار قوی که آپشنهای بوتش بسیار جالب و قوین .15 تا )
اجرا كردم ولي خطا داد چرا؟
شما نیاز به فایل کمکی داری صبر کن برات میزارمنقل قول:
نوشته شده توسط pedraum
pedraum عزیز شما این فایل رو دانلود کن بعد از حا لت زیپ درش بیار و کپی کن برو به
این آدرس در کامپیوترت
درایوی که ویندوزت نصب شده/ WINDOWS/system32
و پاز کن داخل سیستم 32 و بعد برنامه برات باز میشه
درست شد خبر بده
اینم لینک دانلود
به نظر شما بهترین تروجان برای بدست آوردن پسورد یاهو چیست که با تمام ورژن های یاهو سازگاری داشته باشه و دارای قابلیت زیاد و همچنین بشه آپدیتش کرد
TOP Bomber بوتر با شکلی بصورت خطی که مولتی و قویه
بله راهی وجود داره ولی این راه خیلی حرفه ای میباشد من شما رو به خوندن کتابهای الکترونیکی موجود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توصیه میکنم کتابهای بسیار سودمندی در این سایت در همین زمینه وجود داره و تجربیات شما رو زیاد میکنه شما باید با دستورات داس آشنایی کامل داشته باشید در هنگام چت میتوانید با استفاده از دستورات داس شماره آی پی فرد مقابل رو بدست یاورید و حتی میتوانید در سیستم طرف یک user name بسازید حتما" با همین توانایی ها دیگه بدست آوردن پسورد یاهو که کاری ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط leranix
اینم یک گرابر بسیار قوی و سریع که در نوع خودش بینظیره و همونطور که در عکس معلومه بالای 600 آیدی رو بسیار سریع و کمتر از 5 دقیقه گراب کرده
اشكان جون آخرش من لينك دانلود اينو پيدا نكردم آموزش رو ديدم ولي لينك دانلود رو نديدمنقل قول:
Hard Boot Life Gold
بازم مزاحمت منو ببخشيد
من یه روش دیگه ای دارم در یا هو مسنجر در قسمت im و سپس other contact آیدی طرف رو بنویسید و دو تا + جلوش بزارین مثلا" ++omid_persianboy و بعد هی اسپیس و اینتر بزنید در این لحظه بمبی از پی ام ها برای طرف سند میشه تا وقتی اون شما رو ایگنور کنه ولی اگه این کار و زیاد انجام بدید سیستم طرف هنگ میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
اینم که از اسمش پیداست و بصورت ستاپ میباشد
Trojan--Remover