من اصفهان هستم..475 ...10تومان گرونتر صفحه کلید انگلیسی.در ضمن دفترچه فارسیم داشتنقل قول:
دوستان توجه داشت باشن این گوشیو نیا 5 ماه گارانتی نمکنه..هرچی هست میگن برچسب ...یا از
قبل بوده!!!!:27:
Printable View
من اصفهان هستم..475 ...10تومان گرونتر صفحه کلید انگلیسی.در ضمن دفترچه فارسیم داشتنقل قول:
دوستان توجه داشت باشن این گوشیو نیا 5 ماه گارانتی نمکنه..هرچی هست میگن برچسب ...یا از
قبل بوده!!!!:27:
:41::41: بلاخره اصل یا نه؟؟؟؟ پس چرا پروداکت کد که تو سایت نوکیا میزنم میگه N70؟؟؟
Code:0524124
:41::41:
من شنیدم رو نقره ای قاب مشکی میندازند قالب می کنن به مردمنقل قول:
خوب همون طور کی دیدی برا من هست دیگهنقل قول:
دیروز بردم دادم یارو آپگرید کرد به آخرین نسخه البته فکر می کنم خط زیرش برا تاریخ هسست
در ضمن فارسی هم شده
هم منو هاش و هم تایپ
حالا این که فارسی شده خوبه یا نه
راستش به دلم ننشسته که فارسی شده
غیر ممکنه مثلا اگه توجه کرده باشی نمیشه قاب مشکی ان73 موزیکال رو روی معمولی گذاشت چون بعضی جاهاش تابلو میشه.نقل قول:
مگه یارو دیوونه هستش که یه قاب به قیمت 30 تومان بخره عوض کنه.
نمیشه چون بعضی جاهاش تابلو هست الان دقیقا خاطرم نیست کجاهاش بود
اساتید این گوشی ما بلاخره اصل یا نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه؟؟؟
پس چرا پروداکت کدش مال n70؟؟؟
این عکسا رو ببینید . چرا فرق دارن؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی بنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSMarena
سلام دوستان.راستش من چند روز ديگه اگه خدا بخواد دارم ميرم مكه معظمه. چند نفر بهم توصيه كردن كه از ايران N82 نگيرم و برم اونجا بگيرم چون هم ارزون تره هم مطمئنه و هم گارانتي اتصالات داره و ...
حالا خواستم نظر شمارو بدونم با توجه به اينكه شنيدم تو ايران خيلي گوشي تقلبي ميندازن به مردم.
ممنونم.
چرا مال این دوستمون این جوریه ؟ منم امروز شاید یکی بگیرم ولی ترسیدم ...نقل قول:
اساتید این گوشی ما بلاخره اصل یا نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه؟؟؟
پس چرا پروداکت کدش مال n70؟؟؟
این عکسا رو ببینید . چرا فرق دارن؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی بنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSMarena
عزیز مال شما که به نظر تقلبی میاد ، جی پی اس و دوربین و غیرش درست کار می کنه یعنی دوربینش کیفیتش خوبه ؟ اگر اینا درست باشه پس گوشیتونم حتما اصله چون چین عرضه ی درست کردن و اسمبل اینا رو نداره ....
سلام دوست عزيز ،نقل قول:
اولا كه چيني ها 160 تا 170 تومنه و كاملا مشخصه كه اصل نيست . ( و هيچ فروشنده اي جرات نميكنه اون رو بجاي اصل و به قيمت اصل بفروشه )
دوما چيني ها بجاي فلاش زنون از همون لامپ هاي LED استفاده ميكنن .
سوما ً چيني ها سيستم عامل سيمبين ندارن .
چهارما ً وقتي الان قيمت نقره اي و مشكي يكي هست ، چه نيازيه كه روي نقره اي قاب مشكي بندازن و بفروشن ؟
اگر مشكل شما اينه كه گوشي ساخت چين نباشه ، كه مسئله فرق ميكنه ، اگر گوشي ساخت چين هم باشه ، شما مطمئن باش تحت نظارت كامل نوكيا ساخته شده و از نظر كيفيت با نمونه فنلاندي فرقي نداره .
شنیده بودیم نوکیا میده رم و باطری وسایر وسائل جانبیش را چین بزنه نه اینکه کل گوشی را چین بزنهنقل قول: