کرک طرحی که دادی چنان شکستی بخوره که توی تقویم تراوین ثبت بشه و سالها سوژه ی News Box تراوین باشه. حالا ببین کی گفتم
Printable View
کرک طرحی که دادی چنان شکستی بخوره که توی تقویم تراوین ثبت بشه و سالها سوژه ی News Box تراوین باشه. حالا ببین کی گفتم
علیرضا جون اون مرتیکه با تهدید من وحشی تر شد :14:
2 تا حمله به من زده که تا 3 ساعت دیگه میرسن..!
همیشه حمله هاش 1 ساعته میرسیدن ولی نمیدونم چرا الان شده 3 ساعت! (فکر کنم هرچی نیرو داشته فرستاده سمت من :45:)
ممنون میشم بگی به دوستات یه حالی بهش بدن که اون مردک از ترسش حذف اکانت بکنه :15:
اینم لینک پروفایلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که تایم حملش زیاد شده شاید داره با منجنیق بهت حمله میکنه ؛ یا دژ کوب . . . حواست باشه
وایییییی حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟نقل قول:
این که تایم حملش زیاد شده شاید داره با منجنیق بهت حمله میکنه ؛ یا دژ کوب . . . حواست باشه
واسه دفاع باید چیکار کنم؟
چیامو میزنه داغون میکنه؟ :41::41:
نقل قول:بهم گفت چونکه یه user تو رو push کرده باید punish 33% بشی!!! اون کسی هم که بهت منابع فرستاده 50% !!!نقل قول:
از اتحاد زدم بیرون تا رتبه تیم رو پایین نیارم. با این مولتی هانترا طرحتون به جایی نمیرسه. یه فکر دیگه یی کنین.
حالا شاید سرور اسپید راه افتاد اومدم اونجا، چون 4 ماه بیشتر مهمون نیستم و اعزام به خدمتم اونجا واسم بهتره
واسه دفاع باید نیروی دفاعی بکاری جلوش دیگه :دینقل قول:
وایییییی حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟
واسه دفاع باید چیکار کنم؟
چیامو میزنه داغون میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختمون هاتو ؛ یا احتمالا دیوار دور شهر رو + منابعت .
حالا چی بود قضیش ؟
هيچي..........ولش كن بذار بيادنقل قول:
اگه حملش ناجور بود رفيقم احتمالا جوابشو بده(وقتي با هم آشنا نشده بوديم پدرمو با منجنيق در آورد)
:grrr::grrr::grrr::grrr:اي ...........................ديگه چي بهت بگم ناراحت نشي؟نقل قول:
هي بزن تو ذوق بچه ها :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
اصلا به تو چه كه قراره توي نيوز باكس ثبت بشه:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r:
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:نقل قول:
اي احـــــــمــــــــــق!!!..... .................چطور به خودش جرات داده با منجنيق حمله كنه؟
حالشو ميگيرم:47:
ميزدي دم دهنش تا از اين حرفا كمتر بزنه:grrr::grrr:نقل قول:
ولي حيف شد........اول سرور بود ميتونستي دوباره جمعيتتو برگردوني بالا
ولش كن.....توي اسپيد منم هستم با يه رفيقم(هموني كه قراره با دشمن ممد در بيوفته)
با هم ميريم اونجا تا روند عادي تراوين رو اجرا كنيم
راستي ممد
الان داشتم نگاهي به كل كلمون توي پستاي قبلي مينداختم
تازه فهميدم چرا ميگفتي اسمم وجود نداره
چون اسممو اشتباهي مينوشتم Hybird
اسمم Hybrid ...................بود:37:
نوشته شده توسط crack
نقل قول:
مطمئني؟ آي پي تو بگو تا ببينيم كسي ميتونه يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي آمارم بزني Hybird چيزاي باحال مياره......فكر كنم مربوط به بنده باشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط هر چي زودتر بزاري ممنون ميشم (تدارك پذيرايي از 5 يا 6 تا روستا رو بده.....با رفقا ميام) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:43:نقل قول:
IP نه... میخوای بدبختم کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم یه حالی بهت بدم ولی:
بازیکنی به نامHybird وجود ندارد!
حالا کرک میخوای چی کار کنی؟
طرح رو اجرا میکنی؟؟
نمي دونمنقل قول:
من تنها كه نميتونم
اگه بچه ها ميگن نه كه ما هم ميگيم نه
واسه من فرقي نميكنه
خواستين ميريم نخواستين نميريم(البته نه به خاطر حرف پيام........چون ممكنه بچه ها نتونن)
بچه ها بايد بيان بگن
به نظر من الان طرفاي ما هيچ خبري از غارت گرا نيست
به منم فقط يكي هست كه هر 5 روز يه بار حمله ميكنه
ميشد طرح رو اجرا كرد چون خارجياي تو اين سرور خيلي بيعرضن
ولي خب بچه ها تجربش رو ندارن
من الان توليدم به 101 در ساعت رسيد اما هيچ خبري از بچه ها نشد
پس فكر كنم كنسل كنيم بهتر باشه:46: