مشكلات من هنوز حل نشده و اينكه بيشتر هم شده....لطفا كمك كنيد.....
Printable View
مشكلات من هنوز حل نشده و اينكه بيشتر هم شده....لطفا كمك كنيد.....
ممنونم آقا مهدی محترم .نقل قول:
من هم روی سیستمم دارمش و ازش راضی هستم
هر چند که 4 - 5 روزی بازیم داد ولی ... .. . . .... درست شد
البته 1 مسئله ای هم پیش امده .
مگر میشه با وجود Kaspersky که هر روز آپدیتش هم میکنم دوباره وبروس توی سیستم بشینه ؟
آخه میدونید چییه ؟ بعد از راهنمایی های دوست عزیز sus2 تمام کاراها را باسیستم کردم و جهت اطمینان از سیستمم در سیف مد فول اسکن کردم . ( البته با رعایت system restor که offبود )
گزارش حاصله نتیجه ی مثبت را نشان میداد .
اما الان در یاهو مسنجر یک PM گذاشتم که دیدم آدرس سایت باهاش رفت ( آدرس سایت نا شناخته ) که فکر میکنم وبروس باشه .
در صورتی که تا دیروز همچین مشکلی نداشتم .
و
سرعت سیستم هم حسابی آمده پایین و مثل تصویر زیر که میبینید CPU Usage روی 100 گیر کرده و دائم مجبورم میکنه که یا ساعت ها صبر کنم با ریست کنم . مخصوصاً اگر 2 یا 3 تا اکسپلورر باز کنم .
و یا مدام اکسپلوررم به این شکل در میاد مدتی گیر میده بعضی مواقع رد میکنه و بیشتر اوقات فقط ریست لازمه . مثل تصویر که می بینید قسمت بالای اکسپلورر از بین میره و سیستم کار نمی کنه .
حتی windows task manager هم دیگر نمی آید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باز هم تا دیروز همچین مشکلی نداشتم .
با این توضیحات مگه میشه با وجود Kaspersky که هر روز آپدیتش هم میکنم دوباره وبروس ( مخصوصاً ویروس های شتاخته شده ) توی سیستم بشینه ؟
آیا این هم ( که در زیر میبینید ) ربطی به ویروس داره ؟ و باید چی کارش کنم تا از بین بره ؟
البته این یک هفته ای هست که آمده .
در ضمن همهی کارهای زیر را هم انجام دادم :
delete cookies
delete files
clear history
توی security هم default level را انجام دادم + فول اسکن ( هم این حالت و هم سیف مد )
ببخشید که پستم طولانی شد .
ممنون میشم اگر کمکم کنید تا از شر این مشکلات رها بشم .
موفق باشید :11::11::11:
طبق فرمایشات قبلی شما کار های فوق را هم انجام دادم ولی نشد که نشد .نقل قول:
سلام
سیستم من یه نوع ویروس گرفته که نمی زاره انتی ویروس اجرا بشه:18:
Safe Mode هم که میخوام برم سیستم ریست میشه:18:
Task Manger هم قفلیده:18:
پس از یررسی های انجام شده متوجه شدم که سیستم به این ویروس الوده شده autorun.inf:18:
از راههای گفته شده هم امتحان کردم:21:
خواستم پاکش کنم پیغامهای زیر رو میده
کمک کنید:19:
شما از کدام نسخه و چه ورژنی از کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم بهره می برید ؟نقل قول:
تنظیمات کسپرسکی رو همانند تنظیمات گفته شده در راهنمای تاپیک کسپرسکی ، انجام داده اید ؟
تولبار مورد استفاده شما چیست؟
نقل قول:
ورژن kaspersky8.0.0.454
خیر ( فقط همین )
بله انجام دادم .
تولبار خاصی ندارم ولی favorites دستگام خیلی شلوغه .
حالا این رو هم ببنید شاید کمک باشه
ممنون
دوستان سلام
الان داشتم با سیستم کار می کردم که یهو 16-17تا اکسپلورر برام باز شد .
هی میبستم باز میشد .
در حال نوشتن تاپک بودم . ارسال کردم اینجوری شد .
ولی خدارو شکر هنگ نکرد .
چی می تونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1. دوست عزیز در وهله اول توصیه میشه اگر قصد دارید از محصول آنتی ویروس استفاده کنید از نسخه 7 بهره ببرید ( بالاخص نسخه 7.0.1.325 )نقل قول:
اما اگر قصد استفاده از نسخه اینترنت سکیوریتی که گارد کاملی دارد استفاده کنید از نسخه 2009 استفاده کنید ( ورژن 8.0.0.454 و جدیدتر )
دلیل این امر هم ایرادات نسخه آنتی ویروس 2009 است که در تاپیک زیر می توانید مطالعه کنید
در ضمن این نکته را بخاطر داشته باشید یک آنتی ویروس تنها قادر نیست شما را در برابر هکرها و جاسوسهای قوی محافظت کند
اما محصول اینترنت سکیوریتی کسپرسکی بدلیل داشتن فایروال در برابر اینگونه تهدیدات گارد بسیار قدرتمندی دارد
2. در کنار کسپرسکی ، استفاده از یک محصول آنتی اسپایور توصیه میشه
چون بهترین آنتی ویروس ها هم ممکنه نتوانند برخی جاسوس ها را شناسایی کنند
البته لازم نیست از گارد فعال استفاده کنید و صرفا بعنوان یک اسکنر توصیه میشه
در زمینه آنتی اسپایورها می تونید به تاپیک زیر مراجعه کنید
البته توصیه میکنم منهای محصولی که انتخاب میکنید ، Malwarebytes' Anti-Malware رو هم نصب کنید
3. مورد شما بیش از آنکه به کسپرسکی ربط داشته باشد به خود شما و مرورگرتون ربط داره
اولا شما باید همواره از آخرین نسخه مرورگر خودتون استفاده کنید چون مرورگرها همواره دارای عیوب و باگ های امنیتی هستند
که در نسخه های جدید این موارد رفع میشود ... این معضل در مورد IE بسیار بیشتر از مرورگرهای دیگر است
به حدی که توصیه میشه حدالمقدور از مرورگری غیر از IE استفاده کنید و یا اگر از IE استفاده میکنید ، همواره از جدیدترین نسخه بهره ببرید
من فکر کنم مرورگر شما نسخه قدیمی IE است که پر ایراده
موفق باشید
دوستان LSASS.EXE چی هستش؟
من با برنامه ی super anti spyware اسکن کردم به عنوان trojan downloader میشناستش بعد که میخوام پاکش کنم میگه جزء فایلای سیستمه!وقتی سیستم restart شد بالا که میاد دوباره trojan downloader رو blocked میکنه . . . راهنمایی کنید ممنون میشم
من یه مشکل دارم : وقتی سی دی رو از سی دی رام خارج می کنم با پیغام خطای زیر مواجه میشم
حتی با نصب مجدد ویندوز هم مشکل برطرف نمیشه. آنتی ویروس ها هم اونو از بین نمی برند چی کار کنم؟ در ضمن اگر کامپیوترم به هیچ ویروسی مبتلا نباشه شما چه برنامه هایی رو برای مبتلا نشدن به هیچ ویروسی توصیه می کنید؟