صفحه ی اول این تایپیک را دیدم و همه ی فونت ها یی را که معرفی شده بود امتحان کردم ولی همه اش حذف شده
صفحه ی اول این تایپیک را دیدم و همه ی فونت ها یی را که معرفی شده بود امتحان کردم ولی همه اش حذف شده بود و من فونت هایی می خواهم که با 2 آغاز شود اگر کسی دارد لطفا لینک بدهد. در ضمن در ورد 2007 تراز از دو طرف کجاست نه روی نوار ابزار است و نه در قسمت کاستمایز که بتوان آن را اضافه کرد سایر تراز ها در قسمت کاستمایز بود ولی تراز از دو طرف نبود آفیسی که نصب کردم mrt نیست لطفا راهنمایی کنید
این کاملا مشکو حل نمی کنه.
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان ورد كار اگر منظورتان از شماره پاورقي همان مرجع پاورقي است كه بطور خودكار زير متن زده مي شود است اصلاح آن بسيار ساده است براي اين كار پس از اينكه شماره پاورقي را ايجاد كرديد به اول پاورقي مراجعه و شماره مرجع را هاي لايت كنيد سپس از منوي فرمت گرينه Style & formating و يا از آيكون AA كه در تايتل بار كنار تب نوع فونت وجود دارد refrenc را انتخاب و فونت لاتين آنرا به فونتهاي IPT دار اصلاح كنيد مثل IPT Lotus و يا IPT Mitra و ... (اين فونت ها را اگر نداريد از سايت برنا رايانه دانلود كنيد) با اين تغيير عدد مرجع يا refrence Number شما فارسي مي شود چنانچه اين فرمت را به Tempelet(الگو) اضافه نمائيد از اين به بعد تمام اعداد مرجع شما فارسي نوشته خواهد شد
مرسی از راه حلی که دادی
من قبلا این راه رو امتحان کرده بودم. در ظاهر مشکل حل شد و خلیل خوشحال شدم. چون دیگه کلی تو صفحه آرایی دستم باز میشد و دیگه نیاز نبود که آخز سر قبل از پی دی اف کردن فایل اعداد رو دونه دونه انتخاب و به فونت IPT تبدیل کنم. اما ایراد اینه که تمام عددا رو فارسی میکنه در حالی که معمولا ما برخی از پاورقیامون لاتین و راستچین هست و باید عددشم طبیعتا لاتین باشه و نه فارسی. برای حل این مشکل راهی به نظرتون میرسه یا نه.
د