نقل قول:
تقریبا اره.
تو قسمتایی که مثل همن اره میخوره.
ولی مثلا ایپاد نرم افزارای مربوط به جی پی اس یا مکالمات و... رو نمیخونه.
Printable View
نقل قول:
تقریبا اره.
تو قسمتایی که مثل همن اره میخوره.
ولی مثلا ایپاد نرم افزارای مربوط به جی پی اس یا مکالمات و... رو نمیخونه.
بعضی نرم افزارا هم هستند که ربطی به مکالمه و sms و Gps و ... ندارن ولی بازم به ipod نمی خورن...
حالا چرا نمی دونم ؟!!!!!
مثلن Guitsr Rock Tour که ورژن اولش اینجوری بود ولی بعد درستش کردند
خوب این هم اسکرین شات های گوشی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رزولوشن آیفون 320*480 هست نه 480*640
درسته که رزولشن صفحه آیفون 480.320 ه، ولی دلیل نمیشه کلیپ با رزولشن بالاتر اجرا نشه !
خوب الان میخوام یکی دو تا ایراد سیستم مک رو بگم
دوستان به نظر من نبود خاصیت مولتی تسکینگ بزرگترین ایراد سیستم مک روی آیفون هست نظر شما چیه؟
اینکه نمیشه دو تا برنامه رو همزمان باز نگه داشت و بینشون سوئیچ شد خوب نیست
حالا یه عیب کوچیک دیگه
بعضی بازیها خوب برای خودشون صداهایی دارن ، من وقتی دارم با هدفونش موزیک گوش میدم موقعی که این بازیها رو ران میکنم خودبخود موزیک رو قطع میکنه که خیلی ضدحاله
بر و بچز مخفیگاه آیفون.آی آر کشف شد
خوب دفتر دستکتونو جمع کنین بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شوخی کردم ولی فعلا بچه ها اینجان
این چند روزه اولی که اونجا تعطیل شده بود خیلی سخت گذشت تا اینکه اینجا تونستیم همدیگه رو پیدا کنیمکد:http://www.ir-iphone.ir/forums/
به نظر من خیلی خوش گذشت این چند روزه ، نه؟
همشونو که نه اکثرشونو ، اونایی که مربوط به موضوعات ارتباطی و مخابراتی باشن رو نه یا مثلا اونایی که احتیاج به میکروفون داشته باشه یا .....نقل قول:
همه نرم افزارهای ایفون رو ایپاد تاچ ساپورت میکنه؟
بهترین راه اینه که تو اپ استور بری ببینی تو توضیحات برنامه نوشته که به آیپاد تاچ میخوره یا نه
در مورد مخفیگاشون آره بعد از ظهر ساعت 5-6 بود که منم فهمیدم (توسط سعید :20: )نقل قول:
شما چطور فهمیدی؟
سورسشونم شده این:
البته هنوز تست نکردمکد:http://ir-iphone.ir/cydia/
راستی محمد جان، اونجا اسم یوزرت چیه؟ :21:
من : abbaspoor
صد در صد :دینقل قول:
من فکر کردم رزولوشن خود اینترفیس گوشی رو میگید
راستی نرم افزار واسه تبدیل ویدئو می خواستید :
از این سایت میتونید نرم افزار مجانیشو بگیرید :
کد:www.videora.com
در مورد مالتی تسکینگ کاملا باهات موافقم، بزرگترین ایرادش بعد از کپی پیست اینه :31:نقل قول:
یه راه حل یه سایتی به اپل پیشنهاد داده بود:
وقتی تو یه نرم افزار هستیم، با دابل کلیک (دکمه home) بریم صفحه اصلی، در حالیکه برنامه باز باشه و آیکونشم چشمک بزنه، حالا یه نرم افزار دیگه رو باز کنیم.....
نظرتون چیه؟
و اما در مورد ایراد دومی که گرفتین باید بگم، این قابلیت تو سیستم عامل مک وجود داره، حالا بسته به نظر برنامه نویس اگه بخواد میتونه این قابلیت رو تو برنامش بذاره
نمونش هم بازی Rolando که میتونی iPod که بازه وارد بازی بشی :8:
@Giggleclub
منم از طریق سعید فهمیدم(کدوم سعید؟) منظورم Realunknown هست
اسمم اونجا iMamad ولی قدمتم همینجا بیشتره ، اونجا عضو جدید بیدم تقریبا ،ولی دیگه معتادشم
اوهوم کپی پیست، راست گفتی از قلم انداخته بودم
اون راه حله که گفتی خیلی خوب میشه اگه بشه ولی مشکل اینه که دابل کلیک رو گذاشتن واسه موزیک، راستی من اصلا با این
دابل کلیک روی هوم راحت نیستم ، یه جوریه، فک میکنم عمر دکمه هوم رو میاره پایین، هوم هم که خراب بشه دیگه کار تمومه
باید بندازیمش دور
آره همون سعید......
iMamad، درسته حدس می زدم :دی
.
.
.
.
در مورد دکمه home تقریبن منم همین جوریم، ولی آخه تنها دکمه همینه، این نباشه دیگه چی باشه ؟!
ولی من هر چی فکر می کنم نمی فهمم چرا این قابلیت به این مهمی رو از قلم انداخته، واقعن نمی فهمم