کشتی منو رامین با این متن شعرا:18: باور کن بدجور بدجور منتظرم بشنوم:11::40::8:نقل قول:
Printable View
کشتی منو رامین با این متن شعرا:18: باور کن بدجور بدجور منتظرم بشنوم:11::40::8:نقل قول:
منظوری نداشتمنقل قول:
محمد جان شما دیگه چرا داداش ؟ من چندین اجرا زنده مجید در کنسرت رو تو همین تاپیک گذاشتم تا امروز ....
منظورم این بود آهنگاشو همونجا زنده میزنن یا از قبل زده شده فقط تو کنسرتش پخش میشه مجید روش میخونه ؟
راستی آلبوم تا قبل عید به صورت مجاز میاد ؟ چند تا اضافه داره به نسبت این آلبومی که غیر قانونی پخش شد ؟
رفیق من با آهنگهای مجید زندگی میکنم و در بدترین شرایط باهاشون آروم میشم ، اما این آهنگ بدجوری منو به اشک انداخت ..... بهت قول میدم این ترک از بهترین آهنگ هایی هست که تو چندین وقت اخیر شنیدی ....نقل قول:
محمد جان شما عزیزی ............نقل قول:
آلبوم کاملا تمام شده و مجوز هم صادر شده و این روزها مجید دنبال مجوز پخش هست که تمام تلاشش رو داره انجام میده که قبل عید آلبوم بیرون بیاد .... چند کار جدید و فوق العاده هم اضافه شده :40:
اوکی
امیدوارم تا قبل عید آلبومش بیاد چون مثل اینکه اون خواننده های دیگه که من دوست داشتم فعلا آلبوماشون قبل عید کنسل شده
وای جدا" امشب کیف کردم اینقد تا حالا تو بهر این سری اهنگ جدیداش که متاسفانه لو رفت نرفته بودم واقعا لذت بخشه همش
واقعا با آهنگ هاش زندگی کردیم...:20: از دوران نوجوانی تا جوانی. از عشق پاکی که از نوجوانی تا الان دوتائی داریم و ازم جدا کردنش به زور:41: از روزایی که به زور جدامون کردن. در حالی که دیوونه همدیگه بودیم و هنوزم که هنوزه ...:18:نقل قول:
تک تک آهنگ هاش یادآور روزای خوب و بد زندگی مه:40:
واسه همین میگم خیلیا نمیدونن مجید چی میخونه. مثلا آهنگ کنسل که اومد انگاری فقط واسه من خونده بودش:18: چون خودمو مدیون عشقم میدونستم و هنوزم میدونم. طوری که حق خودمو میدیدم تیغ بزنه بهم...
ولی اونایی که درکی از شعر و آهنگاش ندارن میگن چه مسخره ای که تیغ به همدیگه بزنن. خوشحالم یه جورایی تو خودم این درک رو میبینم:8:
واقعا نمیدونم چرا نمیتونم خودمو راضی کنم آهنگای لو رفته رو گوش بدم:41:نقل قول:
منتظرم زود زود آلبوم بیاد تا دیوونه تر بشم:18::8::40:
حسام جان میدونم چی میگی داداش ...... به خدا میفهمم .
همگی منتظر آلبوم هستیم ... رهبر دلشکسته ها مجید خراطها :40:
امروز بدجور دلم گرفته... هر چی آهنگای مجید رو گوش میدم سیر نمیشم:41:
اینم از عشقم: از عشق پرسیدم زندگی غم است یا شادی؟
آهسته دست بر لبانم گذاشت و گفت: ... انتظار
با سلام ..
دوستان من امروز تلفنی یه صحبتی با وحید خراطها داشتم ... ایشون اعلام کردن که مجید داره تمام تلاشش رو میکنه که آلبوم رو قبل عید بیرون بده و خیلی امیدوار هست که این اتفاق بیوفته ..... ضمنا 3 یا 4 کار از ترک های لو رفته از آلبوم حذف و چند ترک جدید به آلبوم اضافه خواهد شد !
خبر دیگه این که آهنگ جدید و استثنایی خود وحید خراطها هم تا چند روز آینده بیرون خواهد اومد .... آلبوم وجید خراطها هم آماده انتشاره .....
اخبار کاملا اختصاصی بود و اولین جایی هست که پخش میشه :46:
قربون همه عاشقان صدای احساس مجید خراطها
Just مجید خراطـــــــــــــــها