پس ما چي شديم؟
چرا به ما محل نميزارين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ما چي شديم؟
چرا به ما محل نميزارين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به گمان بنده دلیــــل دیگری دارد.نقل قول:
در پناه حق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یه چیزی رو دوستانه بهت بگم.
خیلی بد پست میدی ...این چه وضعی داداش ...یعنی اگر کسی جواب شما رو نده می خوای تا وقتی که این تاپیک بشه 200 صفحه پست بدی ...خب بابا یکم صبر کن اگه کسی بتونه راهنماییت کنه جوابتو میده...
البته فقط این تاپیک نیست ...برای نمونه با این دوصفحه سر بزن ببین پست های خودت رو که نگی داره بی حساب میگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا در مورد همین مشکلت هم می تونی به ادمین ها پیغام خصوصی بزنی ... مطمئنا رسیدگی می کنن.
امیدوارم که یکم بیشتر رعایت کنی...
موفق باشی
خب ببخشيد ولي به جان خودم من اين تاپيكو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادمين كيه؟
اهان همون 3 نفر؟
من فقط يكيشونو ميشناسم اونم سينا
من هم کاملا با اقا S@eidموافقم امیدوارم بودم محمد اقا رعایت کنند ولی مثل اینکه خبری نیست:sad: :sad: :sad:
چشمنقل قول:
حالا من چيكار كنم ادمينا جواب نميدن:sad:
1 _چيجوري ميشه براي 3 نفر هم زمان پيغام خصوصي داد؟
2 _ چيجوري ميشه براي همه اعضا پيغام خصوصي داد؟
3 _ چرا نميشه تو امضا لينك گذاشت؟
4 _ چرا ادمين ها به اون تاپيك رسيدگي نكردن و بي خيالن؟
باي
به نظرم با علا مت ; میشه یییهووووو برای چند نفر پ خ فرستاد.
ولی برای همه رو بعیده.
بقیه اش هم به من مربوط نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چرا گاهی وقتا mail هایی که از انجمن فرستاده می شه به پوشه "spam" می ره؟؟؟؟
( البته بعد چند وقت معمولا درست می شه!!!! )
وقتی که نامه را باز کردی در کلید های زیر و یا بالای نامه بر روی گزینه ی Not Spam کلیک کن تا از این به بعد برن توی اینباکس