دوستان تکلیف چیه اگه شبانه رو کلا قطع کردن خودشون رو زدن به کوچه ی علی چپ بریم از جای دیگه سرویس بگیریم
Printable View
دوستان تکلیف چیه اگه شبانه رو کلا قطع کردن خودشون رو زدن به کوچه ی علی چپ بریم از جای دیگه سرویس بگیریم
شبانه قطع نشده
اگر از خوده فن اوا سرويس داريد كه هيچ برخي شهرها هنوز اكانت شبانه همون night هست و در برخي شهرها مثل تهران همون اكانت خودتون هست
اگ از نمايندگي هاش مثل نيو نت-هادي كام و... داريد كافيه با همون رمز و پسور شبانه راس ساعت 2:01 دقيقه ( براي احتياط) وصل بشيد تا 6:58 كه خود به خود قطع بشه رايگان هست
در هر صورت :
1. رايگانه فن اوا قطع نشده
2. ممكنه چند شب پيش فقط اختلال داشته باشه كه الان رفع شده
3. اگر كسي از اكانتش شبانش كم شده زنگ بزنه برميگرده
4. با تعويض سيستم از اكانت عمومي به اين شكل افت سرعت سرويس شبانه كه حدود 5 ماه داشتيم كلا برطرف شده و هركسي به اندازه پورتش سرعت ميگيره
5. تنها مشكل سرويس دهنده هاي اينترنت تو ايران اينه كه سايتشونو اصلا بروز نميكنند يه اطلاع رساني نميكنند چه فن اوا چه پارس چه شاتل همشون با سايت هاشون بيگانه هستند
در هر صورت من که با همون اکانت روزانم هرشب حدود 950 مگ مفتی دانلود می کنم.
انقدر خودتون رو با این اکانت night مسخره و کم سرعت فن اوا که دائما هم قطع میشه مشغول نکنید. نظر منو می خواید تغییر سرویس بدید به یه سرویسی که شبانه رایگان داشته باشه
از ما گفتن بود.
چه سرویسی؟نقل قول:
مشکل اینجاس که اکانت روزانه ی من 2 به بعد هم شارژ کم میکنه و شبانه هم وصل نمیشه ! زنگ میزنم نمایندگی میگه مشکل از مرکزه زنگ بزن 88338833 ! زنگ میزنم اونجا اونا میگن اینجا همه چی درسته مشکل ار خودتونه ! مسخره مون کردن
اكانت شبانه night كه ديگه وصل نميشه كه كسي بخواد باهاش وصل بشه يا سرعتش كم باشه يا زيادنقل قول:
دوما اگر از نمايندگي ها داريد در صورتيكه در پنلتون بخش night وجود داشته باشه شبانه رايگان داريد در غير اينصورت نداريد كه اونم ربطي به فن اوا نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوده نمايندگي ها بايد در پنلشون تنظيمات شبانه رو فعال كنن اكثرا هم چون بلد نيستند و براي تنظيمش بايد به شخصي حدود 20تا50 تومن بدن زورشون مياد و هزينشو مشتري گرام بايد بده
بهرحال فورا زنگ بزنيد الان نيو نت درست كرده
هادي كام با تغيير گروه كاربري مشتركاش مورد حل ميكنه سريعا
دوبرا مشكلش حل شده
بقيه نماينده هاي شهرستان نميدونم
تو فوروم همسايه توضيحات تكميلي دادم اينجام بخشيشو ميذارم شايد بدرد بخوره
نقل قول:
واستون باشه ها براي رايگان حساب شدن
حتما بايد راس ساعت 2 قطع بشيد مجدد وصل بشيد اگر از قبلش وصل باشيد پولش حساب ميشه براي اطمينان شما حوال 1:59 قطع كنيد و ساعت 2:01 دقيقه هم وصل كنيد
براي پريشب اين اتفاق افتاد خدارو شكر زنگ زدم حل شد
ولي يه چيز ديگه سرعت شبانش درست شده ها نه ؟ الان من بعد از 5ماه كه سرعتش شبانش 15 بود سه روزه رفته رو 50 عالي شده
بازگشت به روزاي طلايي
وب نمايندگي ها هم نميدونستن مثلا نيونت ميدونست و دو روز داشت اين مشكل حل ميكرد
خوب من ديدم صبح ها خودش راس 6:58 قطع ميشه . فقط 2 شب حواستون باشه بعد از 2 وصل بشيد
تو عكس ببينيد در كادر پايين نوشته night و در قسمت بايتش هيچي نزده اين يعني شبانه رايگانه ماله شما
ضمنا با راه اندازي اين سرويس جديد كه سيتمشون ميتونه تشخيص بده سرعت هم درست شد اون موقع چون اكانت شبانه عمومي بود 4ماه بود كرده بودنش 128 اما الان ديگه بر اساس پورت-سرويسي كه داريد سرعت ميگيريد نه بيشتر نه كمتر
ضمنا
اينم بگم براي خاموش شدن اتوماتيك كامپيوتر ميتونيد تايمر خوده ويندوز فعال كنيد
اينم براي راهنمايي :
در بخش منوي run تايپ كنيد
shutdown -s -t 000
بجاي اون 3 تا صفر زمان رو به ثانيه بنويسيد مثلا براي خاموشي بعد از يك ساعت كافيه بزنيد.
shutdown -s -t 3600
احتمالا این همه کاربر اشتباه میکنن و شما درست میگین!نقل قول:
عزیز من
همین الان تست کردم همچنان سرویس شبانه کار نمکینه
حالا حسابشو بکن تو یه مرکز بخصوص هم باشی ......
[QUOTE=vaitaa;5111948]احتمالا این همه کاربر اشتباه میکنن و شما درست میگین!
عزیز من
همین الان تست کردم همچنان سرویس شبانه کار نمکینه
حالا حسابشو بکن تو یه مرکز بخصوص هم باشی ......[/QUOTE]
اين همه كاربر منظورت خودته ديگه تنها
با يوزر پسورد روزانت وصل ميشي يا night ?
از نمايندگي سرويس داري يا خوده فن اوا ؟
تو پنل ريز مصرفت اون قسمت كه تو عكس گذاشتم هست يا نه ؟
-----
اگر از نمايندگي سرويس داري نوشتم ربطي به فن اوا نداره خوده نمايندگي بايد در پنلش تنظيمات سرويس شبانه رو انجام بده درغيراينصورت كم ميشه از مشترك
اگر با يوزر night ميخواي وصل بشي از اول تير قطع شد بنابراين نميشه همون روز هم تمام سرويس هاي فن اوا شبانش با يوزر و پسور روزانه متصل بود و قطعي نداشت
اين قطعي كه همه شاهدش بودن از عدم اطلاع بود كه خوده فن اوا و نمايندگانش باعثش بودند
ضمنا همين الان اگر قطعي بزنگ فن اوا همين الان ساعت3 نصفه شب ببين بهت جواب ميدن
قطعا من نديد ميگم شما از نمايندگي سرويس داريد و نمايندگيتونم قطعا تنظيمات شبانه رو ست نكرده مطمئن باش
[QUOTE=gtaexcess;5111950]نقل قول:اگر صفحات قبل رو نگاه کنید منظورم رو میفهمین!نقل قول:
با شبانه وصل میشم
بنده از خود فن آوا سرویس دارم و در پنلم نوشته شده از 2 تا 7 صبح رایگان
[QUOTE=gtaexcess;5111950]نقل قول:فکر میکنم فارسی نوشتم!نقل قول:
من از خود فن آوا سرویس میگیرم نه از نمایندگی